Vrnjacka banja hoteli

Hoteli u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka banja je najpopularnija wellness destinacija u našoj zemlji. Dva izuzetna SPA hotela ističu se kvalitetom usluge i brojnim promo paketima za koje vlada veliko interesovanje.

Hotel Merkur

Merkur je poznat po vrhunskim zdravstvenim i wellness paketima prilagođenim svakom pojedincu. Gostima su dostupne lekovite mineralne vode i mineralno blato, savremene dijagnostičke metode i visokospecijalizovani medicinski tim sa savremenom medicinskom opremom. Paketi su bazirani na kombinaciji dijagnostike, terapije i relaksacije.

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Od sadržaja su gostima na raspolaganju tursko kupatilo, zatvoreni bazen, sauna, masaže i fitnes centar.

Trenutno je aktuelan promo paket Wellness pansion, koji obuhvata korišćenje akva, fitnes i wellness centra.

 

Hotel Solaris

Smešten u mirnom delu Vrnjačke banje, nedaleko od banjskog centra i promenade, hotel Solaris je namenjen gostima koji žele potpuni odmor i uživanje. Predstavlja jedan od novijih i modernijih objekata u turističkoj ponudi Vrnjačke banje.

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji wellness centra – zatvoreni bazen sa slanom vodom, đakuzi, masaže, slana soba, tepidarijum, kaldarijum, finska sauna, ruska banja, tursko kupatilo, a tu su i otvoreni bazen i teniski teren.

Solaris je idealno mesto za porodični odmor, ali i romantične vikende. Od promo paketa Solaris uvek ima finu ponudu za starije osobe, tzv. Senior paket, zatim romantični vikend za parove, kao i porodične ponude sa gratis boravkom za decu. Sve promo ponude Solaris Resorta pogledajte ovde.

Za sve informacije o navedenim hotelima i rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-75.

 

Da pogledate promo ponude drugih hotela u Vrnjačkoj Banji, kao što su Kralj, Fontana, Slatina i Zepter, kliknite ovde: Vrnjačka Banja Hoteli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.