Vrnjacka banja hoteli

Hoteli u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka banja je najpopularnija wellness destinacija u našoj zemlji. Dva izuzetna SPA hotela ističu se kvalitetom usluge i brojnim promo paketima za koje vlada veliko interesovanje.

Hotel Zepter

Hotel Zepter je jedan od hotela koji se nalazi u centralnom delu šetališne zone u Vrnjačkoj Banji. Ovaj hotel svakako važi za jedan od traženijih kada su u pitanju jeftini hoteli u Vrnjačkoj Banji. Dva restorana, letnja terasa sa pogledom na promenadu, zatvoreni bazen sa termalnom vodom i wellness centar učiniće vaš boravak veoma prijatnim.

Od wellness sadržaja na raspolaganju su vam hidromasažna kada, sauna, centar za masažu, teretana i naravno, pomenuti unutrašnji bazen.

Hotel ima predivnu baštu koja se nalazi na samoj promenadi i koja ima 240 mesta. Pored bašte su sadržaji za decu na otvorenom (ljuljaške, trambolina, tobogan). Neposredno uz hotel nalazi se jedinstveni Vrnjački park – simbol lepote i zdravlja tela i duha. Šetnja uz Vrnjačku reku dovešće Vas do Rimskog izvora, smeštenog u prostranom i najlepšem delu parka, sa raznovrsnim cvetnim aranžmanima, a zatim do Japanskog vrta, koji je poklon japanskog naroda i izgrađen je po japanskoj tradiciji sa jezercetom i karakterističnom vegetacijom. Takođe, možete posetiti i 4 izvora mineralne vode: Jezero (temperatura vode 27⁰C), Snežnik (17⁰C), Slatina (14⁰C) i Topla voda (36,5⁰C). Mnogobrojne atrakcije koje okružuju naš hotel čine ga posebnim i pružaju Vam raznovrsne mogućnosti za prijatan i ugodan boravak.

Cena hotela Zepter je veoma povoljna, te noćenje sa doručkom u ovom hotelu možete rezervisati već od 30-35€ po danu, u zavisnosti od perioda sezone.

Hotel možete rezervisati telefonom na ovom linku.

Hotel Kralj

Hotel Kralj je jedan od jeftinih hotela u Vrnjačkoj Banji, a čija je prednost odlična lokacija. Sam centar banje se nalazi na svega minut od hotela, kao i šetalište i vrnjački park. Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja, svakako je topla preporuka svima. Mir ,tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“.

Hotel poseduje moderno opremljene sobe i apartmane, restoran sa balkonom, konferencijsku salu i wellness centar u kojem su vam na raspolaganju masaže, hidromasažni bazen, đakuzi, sauna, tepidarijum i drugi sadržaji. Gostima je tokom letnje sezone na raspolaganju i otvoreni bazen.

Cena noćenja sa doručkom u hotelu Kralj kreće se od 40€ pa naviše, zavisno od perioda sezone.

Hotel možete rezervisati telefonom na ovom linku.

Hotel Merkur

Merkur je poznat po vrhunskim zdravstvenim i wellness paketima prilagođenim svakom pojedincu. Gostima su dostupne lekovite mineralne vode i mineralno blato, savremene dijagnostičke metode i visokospecijalizovani medicinski tim sa savremenom medicinskom opremom. Paketi su bazirani na kombinaciji dijagnostike, terapije i relaksacije.

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Od sadržaja su gostima na raspolaganju tursko kupatilo, zatvoreni bazen, sauna, masaže i fitnes centar.

Hotel Tonanti

Hotel Tonanti je jedan od najluksuznijih hotela u Srbiji i jedan od najpopularnijih u Vrnjačkoj Banji. Ovaj hotel se nalazi u centru banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka.

U okviru SPA centra nalaze se tri saune, slana soba, parno kupatilo, relax soba sa tepidarijumima, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu. Akva zonu čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen površine 300 kvadratnih metara je spojen staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 520 kvadrata, sa vodopadom i sa dečijim, površine 50 kvadratnih metara.

SPA centar je spojen sa zonom za opuštanje koja je u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja).

Hotel Fontana

Hotel Fontana nalazi se u Vrnjačkoj Banji, nadomak Vrnjačke reke, prelepog Vrnjačkog parka i Promenade. Gostima SPA centra Fontana, na raspolaganju su 3 zatvorena bazena sa oligomineralnom vodom: dečiji, plivački i hidromasažni sa temperaturom do 32 stepena. U aqua zoni nalazi se i jacuzzi za sve goste koji žele opuštanje uz malo više privatnosti.

Od ostalih sadržaja izdvajaju s finska, ruska i bio sauna, slana soba, tuševi doživljaja, parno kupatilo, kao i niz masaža u ponudi.Iako nema otvoreni bazen, u blizini hotela se nalazi više javnih kupališta po kojima je Vrnjačka Banja izuzetno poznata i važna destinacija za letovanje u Srbiji.

Da pogledate promo ponude drugih hotela u Vrnjačkoj Banji kliknite ovde: Vrnjačka Banja Hoteli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.