Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Hoteli u Vrnjačkoj banji

Vrnjačka banja je najpopularnija wellness destinacija u našoj zemlji. Dva izuzetna SPA hotela ističu se kvalitetom usluge i brojnim promo paketima za koje vlada veliko interesovanje.

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Hotel Merkur

Merkur je poznat po vrhunskim zdravstvenim i wellness paketima prilagođenim svakom pojedincu. Gostima su dostupne lekovite mineralne vode i mineralno blato, savremene dijagnostičke metode i visokospecijalizovani medicinski tim sa savremenom medicinskom opremom. Paketi su bazirani na kombinaciji dijagnostike, terapije i relaksacije.

Od sadržaja su gostima na raspolaganju tursko kupatilo, zatvoreni bazen, sauna, masaže i fitnes centar.

Trenutno je aktuelan promo paket Wellness pansion, koji obuhvata korišćenje akva, fitnes i wellness centra.

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Hotel Solaris

Smešten u mirnom delu Vrnjačke banje, nedaleko od banjskog centra i promenade, hotel Solaris je namenjen gostima koji žele potpuni odmor i uživanje. Predstavlja jedan od novijih i modernijih objekata u turističkoj ponudi Vrnjačke banje.

Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji wellness centra – zatvoreni bazen sa slanom vodom, đakuzi, masaže, slana soba, tepidarijum, kaldarijum, finska sauna, ruska banja, tursko kupatilo, a tu su i otvoreni bazen i teniski teren.

Solaris je idealno mesto za porodični odmor, ali i romantične vikende. Od promo paketa trenutno su aktuelni SPA vikend za dvoje, porodični paket i mini odmor za dve osobe.

Za sve informacije o navedenim hotelima i rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-65 ili 065/255-22-75.


Share Button

Ostavi komentar

Top