Preporuka dva antistres spa vikend paketa po promo ceni

Preporuka dva antistres spa vikend paketa po promo ceni

Za odmor od svakodnevnog stresa koji imate u privatnom ili poslovnom životu, preporučujemo promo pakete hotela Vila Breg i Premier Aqua Vrdnik.

Antistres vikend u Vili Breg

Ponuda obuhvata noćenje za dve osobe, antistres doručak pored bazena, večeru za dvoje, kao i korišćenje wellness centra. Pored toga, gosti dobijaju i antistres parcijalnu masažu leđa. Kasna odjava do 17h praktično znači skoro dva dana boravka po ceni jednog.

VilaBregNG

Vršački hotel Vila Breg poznat je po veličanstvenom pogledu koji se pruža na banatsku ravnicu sa terase hotela. Udaljen je od Beograda oko 90 km, odnosno sat i po vožnje kolima.

Cena vikend paketa za dve osobe je od 16.240 dinara u De Luxe sobi.

Antistres program u Vrdniku

Banja Vrdnik nalazi se na obroncima Fruške gore, na oko svega sat vremena vožnje kolima od Beograda, odnosno 75 km udaljenosti.

Antistres promo paket obuhvata smeštaj na bazi polupansiona, minimum dve noći. U cenu je uključen pregled sa konsultacijama kod lekara specijaliste fizijatra, program vežbi na suvom i u termalnoj vodi uz nadzor fizioterapeuta.

BanjaVrdnik01

Gosti se mogu potpuno opustiti i uz relaksacionu ručnu masažu i aromatične antistres kupke. Na sve wellness usluge gosti dobijaju 15% popusta, a imaju i mogućnost besplatnog korišćenja sportskih terena za tenis, košarku i odbojku.

Ponuda obuhvata gratis boravak za jedno dete uzrasta do 12 godina.

Cena ovog promo paketa po osobi iznosi 16.700 dinara za dva noćenja.

Za sve dodatne informacije o navedenim promo paketima i rezervaciju smeštaja pozovite 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.