Romantični spa odmor za parove

Romantični spa odmor za parove

Prema iskustvu sajta Wellness-spa.rs, parovi najčešće traže manje spa hotele sa đakuzi kadama.

Ovde možete pogledati sve romantične promo ponude, a u nastavku teksta pogledajte koji hoteli imaju posebne romantične spa aranžmane sa korišćenjem đakuzija.

Premier Prezident, Sremski Karlovci

Premier Prezident, Sremski Karlovci

Novi Sad i Sremski Karlovci su vrlo zanimljive destinacije za romantični odmor.

U hotelu Premier Prezident, u Sremskim Karlovcima, uz smeštaj u specijalno ukrašenoj sobi sa francuskim ležajem, gosti imaju mogućnost zakupa spa centra, u periodu 22-01h. Pored toga u promo paket Romantični beg uključeno je i standardno korišćenje wellness centra, sa bazenom, saunom, đakuzijem i teretanom.

U novosadskom hotelu Prezident, osim standardnih sadržaja spa centra i mogućnosti dodatnog zakupa VIP termina, gostima je u okviru promo paketa Spa čarolija na raspolaganju predsednički apartman sa đakuzijem.

Best Western Prezident, Novi Sad

Prezident, Novi Sad

Od ostalih hotela, vredi istaći Garni hotel Palić Resort, u kojem se može rezervisati sauna i đakuzi za dve osobe, tako da gosti mogu uživati u intimnoj atmosferi.

Zlatiborski hoteli Mona i Idila u okviru svojih romantičnih spa aranžmana nude gostima mogućnost noćnog kupanja, uz standardno dnevno korišćenje wellness centra.

Za sve informacije u vezi romantičnih spa aranžmana u domaćim hotelima, kao i za rezervacije pozovite nas na 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.