SPA aranžmani za 8. mart

SPA aranžmani za 8. mart

Ako želite da iznenadite svoju lepšu polovinu za Dan žena lepim SPA vikendom ili jednostavno kao dama želite da se provedete sami ili sa prijateljicama uživajući u wellness čarolijama, u nastavku pogledajte nekoliko odličnih SPA aranžmana za ovu priliku.

 

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik

Osmomartovska promo ponuda ovog hotela obuhvata noćenje na bazi polupansiona, degustaciju „Premier“ rakije, izlet do etno kompleksa „Vrdnička kula“ i tretman po izboru – hidromasažna kupka, masaža ili spa tretman za šake.

Cena: 10.750 dinara po osobi/noćenju.

 

Banja Junaković

Gostima su na raspolaganju dva puna pansiona, korišćenje bazena sa geotermalnom vodom, parcijalna relax masaža ili masaža medom i čokoladom. Ponuda uključuje i svečanu večeru sa muzičkim programom kao i kasnu odjavu, do 19h.

Cena: 6.575 dinara po osobi, za dva noćenja.

Hotel Villa Breg, Vršac

Promo ponuda hotela Villa Breg za Dan žena obuhvata dva noćenja u De Luxe sobi na bazi polupansiona, svečanu večeru, poklon iznenađenja i neograničeno korišćenje SPA centra.

Cena: 26.500 dinara za dve osobe.

Ovde možete pogledati sve promo ponude za 8. mart, a za informacije i rezervacije pozovite nas na 065/255-22-65 ili 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.