Spa hoteli Srbija pun pansion

Spa hoteli na planini sa uslugom punog pansiona

Za ovu zimsku sezonu mnogi planinski hoteli pripremili su interesantne promo ponude, a od hotela koji nude uslugu punog pansiona ističu se hotel Stara planina i hotel Angella na Kopaoniku.

Hotel Stara planina je praktično jedini hotel na ovoj planini, tako da gosti imaju kompletnu uslugu: smeštaj na bazi punog pansiona, spa centar, dečju igraonicu i ski stazu sa žičarom pored samog hotela.

Upravo ta izolovanost daje posebnu draž odmoru na planini. Novogodišnji aranžman u hotelu Stara planina uključuje i svečane večere za doček i reprizu dočeka, celodnevnu zabavu za decu sa Deda Mrazom, kao i ski-pas i školu skijanja za decu.

Za ljubitelje zimskih sportova tu su Skijanje i SPA, kao i poseban promo paket za Ski Opening na Staroj planini, manifestaciju kojom se otvara zimska sezona.

Gostima je na raspolaganju parking u velikoj podzemnoj garaži, tako da ne morate brinuti o svom automobilu za vreme boravka.

Hotel Angella Kopaonik

Hotel Angella, Kopaonik

U samom turističkom centru Kopaonika, u blizini ski staza i žičara nalazi se hotel Angella. Tokom zimske sezone boravak je moguć na bazi punog pansiona.

Gostima su na raspolaganju đakuzi, hidromasažna kada, saune, salon za masažu, solarijum itd. Pošto je hotel Angella deo MK Mountain Resorta, uz doplatu može se koristiti i spa centar hotela Grand, koji se nalazi u blizini.

U okviru sedmodnevnog novogodišnjeg aranžmana u hotelu Angella, postoji mogućnost doplate za svečanu večeru za doček Nove godine u hotelu Grand.

Za sve informacije i rezervaciju smeštaja u hotelima Stara planina i Angella pozovite 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.