Sremski Karlovci iz ugla Danijele Vranješ

Sremski Karlovci iz ugla Danijele Vranješ

Na početku bih da naglasim da mi je kao Sremici, odlazak u hotel Premier Prezident u Sremskim Karlovcima zvučao kao dobra prilika da se na dva dana vratim kući, u poznati kraj.

Premier Prezident Sremski Karlovci iskustva

Iako sam znala da je to hotel sa 5 zvezdica, nisam očekivala uslugu na tako visokom nivou. Prilikom dolaska, dočeka vas ljubazno osoblje, a osećaj vam je kao da niste u hotelu, već da vam je neko ustupio predivnu kuću na par dana. Retkost je da u tako malom mestu postoje ovakvi hoteli, ali Sremski Karlovci kao jedna od kolevki srpske kulture to zaslužuju.

Premier Prezident Karlovci iskustvo

Po ulasku u hotel preplavi vas neki mir i harmonija, i prosto jedva čekate da vidite sobu. A naša soba je bila na dnu hodnika, potpuno izolovana, baš onako kako sam želela. Prvi utisak je kao da se nalazite u sobi neke bogate gospođice iz romantične prošlosti, koja čeka da joj kroz prozor neko donese ljubavno pismo njene tajne ljubavi.

Mogu da je zamislim kako leži na preudobnom ogromnom baroknom krevetu i iščekuje. Dok cela soba miriše na parfeme koji su poslagani pored stilskog ogledala.

Premier Prezident iskustvo

Ono što vas iz tih vremena vrati u 21. vek je sjajan spa centar. Mali je, ali u tako intimnom hotelu, veći spa centar ne bi se lepo ni uklopio. Liči na privatni spa kakav bih volela da imam u svojoj kući. Imala sam tu sreću, da, iako je u hotelu bilo i drugih gostiju, sama uživam u njemu. Taj osećaj intime je nešto zbog čega bih se tamo uvek vratila.

Hotel Premier Prezident iskustva gostiju

Hrana u hotelu Premier Prezident je božanstvena. S obzirom na to da se nalazi u Sremu, takav kvalitet hrane se i očekuje. Mogućnost da vam hrana bude servirana u sobi, dodatno pojačava osećaj kao da ste kod kuće.

Veliki sam fan starog Holivuda i vremena kada su filmske dive živele u hotelima. Da sam na njihovom mestu, sigurno bih imala sobu u ovom hotelu. Barem onda, kada želim da se osamim i provedem vreme daleko od stvarnosti.

Sremski Karlovci Premier Prezident

Odlazeći, shvatila sam da 5 zvezdica ne čine razna oprema i sadržaji hotela, već osećaj koji imate dok boravite u njemu. Tokom ova dva dana boravka, osećala sam se kao diva na odmoru. Topla preporuka svim romantičnim dušama.

Danijela Vranješ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.