Sremski Karlovci iz ugla Danijele Vranješ

Sremski Karlovci iz ugla Danijele Vranješ

Na početku bih da naglasim da mi je kao Sremici, odlazak u hotel Premier Prezident u Sremskim Karlovcima zvučao kao dobra prilika da se na dva dana vratim kući, u poznati kraj.

Premier Prezident Sremski Karlovci iskustva

Iako sam znala da je to hotel sa 5 zvezdica, nisam očekivala uslugu na tako visokom nivou. Prilikom dolaska, dočeka vas ljubazno osoblje, a osećaj vam je kao da niste u hotelu, već da vam je neko ustupio predivnu kuću na par dana. Retkost je da u tako malom mestu postoje ovakvi hoteli, ali Sremski Karlovci kao jedna od kolevki srpske kulture to zaslužuju.

Premier Prezident Karlovci iskustvo

Po ulasku u hotel preplavi vas neki mir i harmonija, i prosto jedva čekate da vidite sobu. A naša soba je bila na dnu hodnika, potpuno izolovana, baš onako kako sam želela. Prvi utisak je kao da se nalazite u sobi neke bogate gospođice iz romantične prošlosti, koja čeka da joj kroz prozor neko donese ljubavno pismo njene tajne ljubavi.

Mogu da je zamislim kako leži na preudobnom ogromnom baroknom krevetu i iščekuje. Dok cela soba miriše na parfeme koji su poslagani pored stilskog ogledala.

Premier Prezident iskustvo

Ono što vas iz tih vremena vrati u 21. vek je sjajan spa centar. Mali je, ali u tako intimnom hotelu, veći spa centar ne bi se lepo ni uklopio. Liči na privatni spa kakav bih volela da imam u svojoj kući. Imala sam tu sreću, da, iako je u hotelu bilo i drugih gostiju, sama uživam u njemu. Taj osećaj intime je nešto zbog čega bih se tamo uvek vratila.

Hotel Premier Prezident iskustva gostiju

Hrana u hotelu Premier Prezident je božanstvena. S obzirom na to da se nalazi u Sremu, takav kvalitet hrane se i očekuje. Mogućnost da vam hrana bude servirana u sobi, dodatno pojačava osećaj kao da ste kod kuće.

Veliki sam fan starog Holivuda i vremena kada su filmske dive živele u hotelima. Da sam na njihovom mestu, sigurno bih imala sobu u ovom hotelu. Barem onda, kada želim da se osamim i provedem vreme daleko od stvarnosti.

Sremski Karlovci Premier Prezident

Odlazeći, shvatila sam da 5 zvezdica ne čine razna oprema i sadržaji hotela, već osećaj koji imate dok boravite u njemu. Tokom ova dva dana boravka, osećala sam se kao diva na odmoru. Topla preporuka svim romantičnim dušama.

Danijela Vranješ

3 komentara

  • Ne znam zašto objavljujete ovakve tekstove, koji izgledaju kao profesionalne reklemne poruke. U ovaj hotel bi išli samo zbog spa centra, međutim glumica ne kaže da je ovo obična voda a ne neka posebna mineralna, tako da ne vidim zašto bi skupo plaćali samo luksuzni smeštaj. Tekst je stvarno preterano isfriziran, kao da su ga pisali ut reklamne agencije a ne običan građanin, kakve bi ovde očekivali. Uopšte, ako ste vi već sajt sa spa centima, treba više da pišete o kvalitetu tih voda koje nam se nude u hotelima, ger cene nisu nimalo niske. Moja žena i ja možemo da kažemo da smo vrlo zadovoljni ponudom u hotelu Izvor a posebno jer se zaista radi o kvalitetnoj vodi. To ne može da se poredi sa hotelom koji opisuje (???) vaša glumica, pa Vas molim ako smo se već prijavili za vaše poruke, dajte više stvarnih korisnih informacija a ne ovakvih bezbeznih opisa sobe, hrane i sl. gluposti koje je „napisala“ glumica.
    Željko

  • Poštovani Željko, hvala vam na dobronamernim sugestijama. Što se tiče kvaliteta vode, nemaju svi hoteli lekovitu vodu i kod nekih hotela je naglasak upravo na smeštaju i klasičnom spa centru. Hotel Izvor i hotel Premier Prezident su hoteli potpuno drugačijeg tipa i teško ih je uporediti, i u smislu spa centra, takođe i u ceni. Na našem sajtu u sekciji magazin je puno tekstova na razne teme, pa ih svakako možete pročitati. Danijela Vranješ je ovaj hotel opisala iz potpuno svog ugla, kao lični doživljaj, bez ikakvog reklamnog zahteva.

  • Slazem se u potpunosti sa Milosem. Kao neko ko je bio gost u oba, gore pomenuta hotela, isticem da nisu uopste za poredjenje ali ni cene im nisu slicne. Prepoznala sam sve ono o cemu pise Danijela i prisetila se ambijenta a pre svega ljubaznosti osoblja. Utisak da ste sami ili sa jos par osoba u jedinstvenom ambijentu dominira sve vreme nasuprot masovnog turizma i minimalizma koji je zastupljen u vecini drugih hotela. Iskreno bih volela da budete gost ovog hotela i da nakon toga podelite u etar svoje utiske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.