Predstavljamo vam novi dizajn sajta Wellness-Spa.rs

Predstavljamo vam novi dizajn sajta Wellness-Spa.rs

Povodom četiri godine rada, sajt Wellness-Spa.rs je dobio novi dizajn koji će posetiocima omogućiti bolju preglednost promo ponuda za više od 20 domaćih spa hotela.

 

Na naslovnoj strani vas svakog dana očekuju najatraktivnije promo ponude, bilo da su to porodični vikendi ili spa vikend za dvoje. Pored generalne podele na planinske hotele, hotele u banjama i  Vojvodini, dodata je i opcija za pregled hotela po najtraženijim destinacijamaZlatiboru, Kopaoniku, Vrnjačkoj banji itd.

Pored novog desktop izgleda, sajt je prilagođen mobilnim i tablet uređajima, a olakšano je i slanje upita za rezervaciju smeštaja.

Osim dizajna, od ovog meseca uvodimo još jedan novitet. Naime, svi posetioci koji tokom novembra rezervišu smeštaj u nekom od spa hotela iz naše bogate ponude, ulaze u nagradno izvlačenje, a nagrada je vikend za dvoje u hotelu Radan, u Prolom banji. Više informacija možete pronaći ovde.

Do kraja godine očekujte još noviteta na sajtu i novih hotela u ponudi.

Da biste redovno pratili nove promo ponude, prijavite svoju e-mail adresu na našu listu, a mi ćemo vam jednom nedeljno slati pregled najatraktivnijih spa aranžmana. Obećavamo i dobre ponude ako nas zapratite na Tviteru, Instagramu ili Fejsbuku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.