Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Predstavljamo vam novi dizajn sajta Wellness-Spa.rs

Povodom četiri godine rada, sajt Wellness-Spa.rs je dobio novi dizajn koji će posetiocima omogućiti bolju preglednost promo ponuda za više od 20 domaćih spa hotela.

Redizajn Wellness-Spa

Na naslovnoj strani vas svakog dana očekuju najatraktivnije promo ponude, bilo da su to porodični vikendi ili spa vikend za dvoje. Pored generalne podele na planinske hotele, hotele u banjama i  Vojvodini, dodata je i opcija za pregled hotela po najtraženijim destinacijamaZlatiboru, Kopaoniku, Vrnjačkoj banji itd.

Pored novog desktop izgleda, sajt je prilagođen mobilnim i tablet uređajima, a olakšano je i slanje upita za rezervaciju smeštaja.

Osim dizajna, od ovog meseca uvodimo još jedan novitet. Naime, svi posetioci koji tokom novembra rezervišu smeštaj u nekom od spa hotela iz naše bogate ponude, ulaze u nagradno izvlačenje, a nagrada je vikend za dvoje u hotelu Radan, u Prolom banji. Više informacija možete pronaći ovde.

Do kraja godine očekujte još noviteta na sajtu i novih hotela u ponudi.

Da biste redovno pratili nove promo ponude, prijavite svoju e-mail adresu na našu listu, a mi ćemo vam jednom nedeljno slati pregled najatraktivnijih spa aranžmana. Obećavamo i dobre ponude ako nas zapratite na Tviteru, Instagramu ili Fejsbuku.


Share Button

Ostavi komentar

Top