Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Banje u Vojvodini

Poznate po termalnim vodama i lečenju reumatizma, banje u Vojvodini su opremljene i savremenim wellness centrima u kojima su vam pored bazena na raspolaganju i saune, turska kupatila i razni tretmani tela.

Banja Junaković

Banja Junaković

Banja Junaković

Udaljena od Apatina i Dunava svega 4 km, na severozapadu Vojvodine nalazi se banja Junaković. U divnom okruženju hrastove šume, nudi odlične uslove za odmor.

Bogata je termomineralnim izvorima koji dostižu temperaturu i do 50 stepeni Celzijusa a potiču iz dubine od 700 metara. Po kvalitetu, ove vode su u rangu voda čuvene banje u češkim Karlovim Varima.

Kapacitet banje Junaković iznosi 270 ležajeva, a medicinske terapije obuhvataju lečenje reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, zatim ginekoloških oboljenja itd.

Sačinjavaju je kompleks od 10 otvorenih bazena, 4 teniska terena, osmostazna kuglana, zatvoreni bazen, dve finske saune i teretana. Gostima su na raspolaganju i podvodna i ručna masaža, „gipsane bermude“, tretman tela algama i dr. Svi wellness sadržaji banje Junaković uključeni su u promo pakete koje možete pogledati na našem sajtu.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju smeštaja u banji Junaković pozovite nas na 065/255-22-65.

Banja Vrdnik

Hotel Premier Aqua u banji Vrdnik

Hotel Premier Aqua u banji Vrdnik

Na južnim obroncima Fruške Gore nalazi se banja Vrdnik, poznata po termomineralnim izvorima temperature 32.8 stepeni Celzijusa, koji se koriste za lečenje reumatizma i postoperativnu rehabilitaciju.

Smeštena je na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, pa je veoma pogodno mesto za šetnje po divnoj prirodi, obilazak istorijskih spomenika i manastira Fruške Gore.

Hotel Premier Aqua u banji Vrdnik poseduje moderni SPA centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, kongresnom salom, lepo opremljenim sobama i apartmanima sa 54 smeštajne jedinice.

U wellness centru hotela Premier Aqua gosti imaju veliki izbor raznih tretmana, masaža, a na raspolaganju su i saune, parno kupatilo i relax zona. Posebno vredi istaći Aqua Medica centar sa savremenom opremom za fizikalnu medicinu, sa posebnim fizio-terapeutskim prostorijama.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju smeštaja u banji Vrdnik pozovite nas na 065/255-22-75.

Dakle, ako tražite idealno mesto za odmor i uživanje u spa centru, banje u Vojvodini mogu u potpunosti ispuniti vaša očekivanja.


Share Button

Ostavi komentar

Top