Banje u Vojvodini

Banje u Vojvodini

Poznate po termalnim vodama i lečenju reumatizma, banje u Vojvodini su opremljene i savremenim wellness centrima u kojima su vam, osim bazena, na raspolaganju i saune, turska kupatila i brojni drugi sadržaji i tretmani.

Banja Vrdnik

Na južnim obroncima Fruške Gore nalazi se banja Vrdnik, poznata po termomineralnim izvorima temperature 32.8 stepeni Celzijusa, koji se koriste za lečenje reumatizma i postoperativnu rehabilitaciju.

Smeštena je na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, pa je veoma pogodno mesto za šetnje po divnoj prirodi, obilazak istorijskih spomenika i manastira Fruške Gore.

Hotel Premier Aqua u banji Vrdnik poseduje moderni SPA centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, kongresnom salom, lepo opremljenim sobama i apartmanima sa 54 smeštajne jedinice.

U wellness centru hotela Premier Aqua gosti imaju veliki izbor raznih tretmana, masaža, a na raspolaganju su i saune, parno kupatilo i relax zona. Posebno vredi istaći Aqua Medica centar sa savremenom opremom za fizikalnu medicinu, sa posebnim fizio-terapeutskim prostorijama.

Takođe u banji Vrdnik nalazi se i nov kompleks – Fruške terme. U pitanju je hotelski kompleks koji u ponudi ima čak 9 termalnih bazena, moderne konferencijske sale, medicinski blok i wellness centar.

SPA centar podeljen je na nekoliko delova, između ostalih, na porodični svet, dečiji svet, aqua fun zonu i svet sauni.

Još jedan od hotela koji treba izdvojiti je i kompleks Etno naselja Vrdnička kula, takođe u banji Vrdnik.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju smeštaja u banji Vrdnik pozovite nas na 065 255 22 75.

Banja Kanjiža

Banja Kanjiža se nalazi na samom severu Srbije, blizu Horgoša i Subotice i odlično je povezana sa gotovo svim gradovima zemlje. Do banje se može stići autoputem E75, pa je dolazak za goste iz svih delova Srbije prilično jednostavan.

Mineralna voda banje Kanjiža se koristi kao lekovito sredstvo u terapijama različitih vrsta, ali i u rekreativne svrhe. Dubina bušotine je 1.140 metara, a temperatura vode je 67 stepeni.

Cena bolesničkog dana sa smeštajem u objektu “Aquamarin” kreće se od 1.800 do 4.380 dinara po osobi po danu. Primera radi, cena po osobi po danu za pun pansion u jednokrevetnoj sobi je 3.800 dinara, u dvokrevetnoj 2.990, a u dvokrevetnom apartmanu 3.500 dinara. Kompletan cenovnik možete pogledati na ovoj stranici.

Za detalje i rezervacije smeštaja u banji Kanjiža pozovite 065 255 22 65

Banja Rusanda

Banja Rusanda i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Rusanda nalaze se na obali najvećeg slanog jezera u Srbiji i spadaju u red najpoznatijih domaćih lečilišta. Rusanda je posebno zanimljiva gostima za posetu zbog izvanrednog prirodnog okruženja, a osim rehabilitacije i lečenja brojnih oboljenja, u Banju Rusandu građani Srbije ali i regiona dolaze i radi preventive.

Blato iz jezera Rusanda spada u red visokokvalitetnih zbog svog jedinstvenog fizičkog i hemijskog sastava.

Gostima Banje Rusande na raspolaganju su i wellness i SPA usluge i sadržaji poput bazena, body-therm kabine, tepidarijuma, đakuzija i velikog broja masaža.

Smeštaj u Specijalnoj bolnici Rusanda je paviljonskog tipa, a ukupan kapacitet je 306 osoba. Ovaj tip smeštaja omogućava odvojen smeštaj i tretman i najtežih bolesnika, uz korisnike usluga preventivne rehabilitacije, wellness sadržaja ili rekreacije.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 065 255 22 65.

Dakle, ako tražite idealno mesto za odmor i uživanje u spa centru, banje u Vojvodini mogu u potpunosti ispuniti vaša očekivanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.