Da li se u spa hotelima dobijaju na korišćenje bade mantili?

Da li se u spa hotelima dobijaju na korišćenje bade mantili?

Nakon što ste pogledali interesantne promo ponude i hotele, isplanirali odlazak na spa vikend, počinjete sa pakovanjem kofera. Pored ostalih stvari koje standardno nosite sa sobom kada negde putujete, zbog spa centra u nedoumici ste da li se u hotelima dobijaju bade mantil i papuče na korišćenje ili ih treba poneti od kuće?

Da vas obradujemo, u većini spa hotela gosti dobijaju bade mantil, papuče i peškir.

 

U boljim hotelima, sa 4 i 5 zvezdica podrazumeva se da su gostima na raspolaganju bade mantil i papuče. Neki hoteli ih imaju samo u spa centru a neki i u sobama, zavisno od toga da li je spa centar u istom objektu sa sobama ili je izdvojen. U nekim hotelima moguće je na zahtev gosta dobiti bade mantil i u sobi.

Primera radi, hotel Izvor ima bade mantile u sobama, tako da gosti mogu odeveni u bade mantile da odu do wellness zone, dok se u hotelu Mona bade mantil dobija na ulazu u spa centar.

Ipak, najbolje je da prilikom rezervacije smeštaja, proverite sa našim agentima rezervacija da li hotel ima na raspolaganju ono što vam je potrebno, bilo da su to bade mantil, papuče, peškiri ili nešto sasvim drugo što vas interesuje.

Tako ćete dobro pripremljeni otići u spa hotel, bez brige da ste nešto zaboravili kod kuće, i naravno, uživati u spa vikendu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.