Da li ste probali Prolom pivo?

Da li ste probali Prolom pivo?

Svi ljubitelji piva koji posete Prolom ili Lukovsku banju, biće prijatno iznenađeni onim što će tamo pronaći. Naime, samo u ovim banjama može se probati autentično Prolom pivo, nepasterizovano, nefiltrirano, uvek svežeg, posebnog ukusa. Prolom pivo se ne flašira, već se konzumira isključivo kao točeno pivo.

Jedinstveni ukus pruža mu Prolom voda, koja je jedan od sastojaka uz domaći ječmeni slad, nemački hmelj i mađarski kvasac. Pravi se od 2002. godine po licenci Kraljevskog bavarskog piva, po tehnologiji staroj 170 godina.

Ovo pivo se služi samo u Prolom banji i Lukovskoj banji. U Prolom banji može se konzumirati u restoranu i kafe baru hotela Radan, kao i u baru na bazenu i u etno krčmi.

Ako ste u poseti Lukovskoj banji, Prolom pivo možete probati u hotelima Jelak i Kopaonik, kao i u etno restoranu Lukovske kolibe.

Cena velike krigle od 0,5l je 120 dinara, a manja krigla od 0,33l košta 80 dinara.

Ako do sada niste bili upoznati sa Prolom pivom, sada znate da uživanje na otvorenom bazenu u Prolom ili Lukovskoj banji možete upotpuniti degustiranjem odličnog Prolom piva.

2 komentara

  • Pivo je zaista odlicno, nisam zadovoljna uslugom u hotelu, IMA MNOGO „skrivenih“ troškova.MISLIM DA MORA DA SE ZNA ŠTA JE KOME CENA A NE STALNO SE NEŠTO DODAJE, I RASPRAVE SU SVAKODNEVNE NA RECEPCIJI…Inače hotel je pristojan…Ove godine sam bila u privatnom smeštaju i MNOGO je bolje
    pozzz

  • Prolom pivo odlično.Osoblje hotela ,konobari i welnes centar na visokom nivou ljubazni,predusretljivi nema zamerki.Mogli bi neki drugi doći da nešto nauče.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.