Fruška Gora sa porodicom

Fruška Gora sa porodicom

U hotelu Premier Aqua, sa svojom porodicom boravila je Ana Spasojević. U nastavku možete pročitati njene utiske iz ovog hotela.

Da ono što je provereno dobro ne treba menjati, dokazuje još jedan prelep vikend koji je naša porodica provela u banji Vrdnik. Kao porodica trudimo se da važne datume obeležimo odlaskom na neko mini putovanje, sa decom, daleko od svakodnevnih briga. Ovoga puta povod je bio peti rođendan našeg sina Luke.

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Za hotel Premier Aqua odlučili smo se po preporuci jedne gospođe koju smo sreli na prošlom odmoru, u Kraljevim čardacima. Preporučila nam je baš ovaj hotel zbog tople mineralne vode, i bila je potpuno u pravu. Rezervisali smo smeštaj kao i do sada – putem sajta Wellness-spa.rs.

Uživali smo u banjskoj vodi u zatvorenom bazenu, ne prevelikom ali zato zanimljivih Gaudijevskih oblina, sa dva đakuzija i širokim stepeničnim prilazom. Temperatura vode u otvorenom bazenu je 28 stepeni, što je vrlo prijatno.

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Svi delovi hotela su čisti, novi, a osoblje mlado i ljubazno. Poseban utisak je na mene ostavio konsijerž Kamel, koji je grupu penzionera koji su ušli da pogledaju hotel poveo u obilazak sa takvom srdačnošću i osmehom, kao da se radi o grupi arapskih investitora. Takav pristup gostima je baš ono što volim da vidim.

Na svakom koraku se vidi koliko računa vode o gostima. Od brajeve azbuke u liftovima, preko malih bade mantila za decu, do komfornih soba i sjajnog wellness centra. Sve je potpuno podređeno tome da se gosti osećaju prijatno.

Čak nam je na dan odlaska, ljubazna recepcionerka dozvolila da ostanemo duže u hotelu, kako bismo iskoristili bazen i tog dana, pre polaska kući. Svidelo mi se i to što nisu opominjali decu koja su trčala i pomalo vikala. 🙂

Nedostatak igraonice za decu

Nedostatak hotela ovakvog renomea je odsustvo sadržaja za decu. Izuzev dečjih stolica u restoranu, drugih pogodnosti nema. Kako je u hotelu u to vreme boravilo dosta male dece, složili smo se da je neophodna igraonica za decu, sa delom za roditelje, gde se može popiti kafa dok se deca igraju.

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

U hotelu smo upoznali jednog gospodina, inače prijatelja vlasnika hotela, koji nam je došapnuo da su već diskutovali na ovu temu i da je u planu da se jedan deo hotela adaptira u igraonicu.

Posetite Vrdničku kulu

Sadržaji za decu i igraonica inače postoje, ali ne u hotelu već u obližnjem objektu Vrdnička kula. Ovaj objekat preporučujem svima koji vole kombinaciju etno i modernog stila. Boravak na Fruškoj gori iskoristili smo da posetimo i manastire Jazak i Ravanicu, kao i pomenutu Vrdničku kulu, što preporučujem i vama. Ceo taj etno kompleks izgleda zaista impresivno.

Rezime

Generalno bih hotelu Premier Aqua na skali od 1 do 10 dala ocenu 9 minus. Par fleka na plafonu i nekoliko odlepljenih pločica u bazenu su uz nepostojanje zabavnih sadržaja za decu jedini razlozi za ne baš perfektnu ocenu. To nisu krupni nedostaci i svakako se mogu lako popraviti.

Unapred se radujemo novom putovanju preko Wellness-spa.rs, a mislim da je sledeći na redu Zlatibor.

Svoje putopise iz spa hotela možete nam slati na e-mail adresu putopis@wellness-spa.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.