Koji domaći spa hoteli imaju najbolje uslove za boravak dece?

Koji domaći spa hoteli imaju najbolje uslove za boravak dece?

Prilikom planiranja porodičnog odmora, gostima je veoma važno kakve uslove hotel pruža za boravak dece.

Da li hotel ima popuste za decu i kakvim zabavnim sadržajima raspolaže može biti presudno pri odabiru hotela.

Popusti za decu

U porodične promo pakete uglavnom je uključen gratis boravak ili barem veliki popust za decu određenog uzrasta. Nije svejedno da li je ta granica do dve, sedam, ili npr. 12 godina, jer upravo to može značajno smanjiti ili uvećati cenu aranžmana.

Spa hoteli u Srbiji najčešće daju gratis boravak za jedno dete uzrasta do 6-7 godina, dok su za drugo i treće dete predviđeni popusti i do 50%.

Zabavni sadržaji za decu

Kako deci ne bi bilo dosadno u hotelu, korisno je imati dovoljno zabavnih sadržaja kojima će ispuniti vreme. Mnogi hoteli imaju dečje igraonice, pa i animatore koji ih zabavljaju, kako bi im boravak bio interesantan.

Od domaćih spa hotela, lepe i velike igraonice imaju hoteli Mona Zlatibor, Izvor u Aranđelovcu i vršački hotel Villa Breg. Nešto manje igraonice imaju i Kraljevi čardaci na Kopaoniku, Satelit na Zlatiboru i hotel Radan, u Prolom banji.

Hotel Solaris u Vrnjačkoj banji

Hotel Solaris u Vrnjačkoj banji

U nastavku pogledajte 5 porodičnih promo paketa u hotelima koji pružaju dobre uslove za boravak dece:

Solaris porodični paket – Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Aranžman obuhvata gratis boravak za decu uzrasta do 7 godina. Deca koriste slanu sobu i zatvoreni bazen u pratnji roditelja u wellness porodičnom terminu od 10-15h.

Jesenji raspust u Kraljevim čardacima – Kopaonik

Ovaj promo paket važi u periodu jesenjeg školskog raspusta, od 6-11. novembra 2015. Jedno dete uzrasta do 15 godina u pratnji roditelja boravi gratis, dok se za drugo i treće dete plaća 50% od cene aranžmana. U cenu je uključena celodnevna animacija – škola plivanja, igre bez granica, večernja zabava. Kraljevi čardaci imaju i dečju wellness zonu sa dva bazena i vodenim toboganom.

Porodično iznenađenje – Hotel Izvor, Aranđelovac

Dvoje dece uzrasta do 6 godina boravi gratis. Za svako naredno dete uzrasta do 12 godina plaća se 50% od cene aranžmana za treću osobu. Ponuda obuhvata svakodnevni animatorski program.

Promo oktobar u Moni – Zlatibor

Za boravak u periodu od 25-28. oktobra 2015, predviđeno je 25% popusta, dok deca uzrasta do 12 godina borave gratis a na raspolaganju im je i dečja igraonica.

Za sve informacije o navedenim promo paketima i rezervaciju smeštaja, pozovite 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.