Rezervacije wellness & spa hotela i centara

5 spa hotela za porodični odmor

Kvalitetno provedeno vreme sa porodicom je neprocenjivo, zato odvojite jedan vikend da uživate sa svojim najdražima u nekom od najboljih domaćih spa hotela. Fino ćete se odmoriti uz brojne wellness sadržaje koji su uključeni u aranžmane.

Za vas smo izdvojili 5 promo ponuda različitih cenovnih rangova, u koje je uključeno korišćenje spa centra ali i besplatan boravak za decu.

Izvor: Hotel Solaris

Hotel Solaris

Kao jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji, Vrnjačka banja nudi gostima prijatan odmor a hotel Solaris vrhunsku uslugu. Dva polupansiona za dve osobe, boravak za jedno dete uzrasta do 12 godina i vaučer za 2 sata dnevno korišćenja wellness zone su osnovne stavke promo ponude koja je namenjena porodičnom odmoru a čija je cena 20.200 dinara. Pored toga, za potpuni užitak tu su i piling lica za mamu i sportska masaža za tatu.

Hotel Izvor poznat je po vrhunskom wellness centru u kojem možete i vi uživati uz dva polupansiona za dve osobe, gratis boravak za jedno dete uzrasta do 12 godina i mogućnost animacije deteta u igraonici. Cena ovakvog porodičnog spa aranžmana u Aranđelovcu je 30.746 dinara.

Odmor za celu porodicu uz korišćenje spa sadržaja i gratis boravak jednog deteta uzrasta do 10 godina, moguće je i u okviru sedmodnevnog aranžmana u Banji Junaković, blizu Apatina. Za sedam punih pansiona potrebno je izdvojiti 34.818 dinara.

Druga destinacija u Vojvodini koja nudi sve uslove za ugodan porodični spa odmor za svega 10.440 dinara je Vršac, odnosno hotel Villa Breg. Ponuda obuhvata jedno noćenje sa doručkom za dve osobe, boravak za dete uzrasta do 6 godina i korišćenje spa centra

Za porodični vikend u Novom Sadu preporučujemo hotel Panorama Aqualux, na samoj obali Dunava, sa lepim pogledom na reku i Frušku goru. Porodična idila uključuje 3 noćenja za dvoje odraslih i dvoje dece, otvoreni bazen, đakuzi, korišćenje dečjeg igrališta i posetu ergeli.

Za sve informacije u vezi aranžmana i rezervacije smeštaja kontaktirajte nas putem telefona 065/255-22-65 ili na email rezervacije@wellness-spa.rs.


Share Button

Ostavi komentar

Top