5 SPA hotela za porodični odmor

5 SPA hotela za porodični odmor

Kvalitetno provedeno vreme sa porodicom je neprocenjivo, zato odvojite jedan vikend da uživate sa svojim najdražima u nekom od najboljih domaćih SPA hotela. Fino ćete se odmoriti uz brojne wellness sadržaje koji su uključeni u aranžmane.

Za vas smo izdvojili nekoliko popularnih SPA hotela u Srbiji koji su idealni za porodični odmor.

Solaris resort – Vrnjačka Banja

Kao jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji, Vrnjačka banja nudi gostima prijatan odmor a hotel Solaris vrhunsku uslugu. Solaris resort je smešten u mirnom delu Vrnjačke Banje, nedaleko od banjskog centra i promenade.

Od wellness sadržaja gosti mogu koristiti zatvoreni bazen sa slanom vodom, otvoreni bazen, đakuzi, slanu pećinu, finsku saunu, tursko kupatilo, zatim rusku banju i kaldarijum.

Ono što gosti Solaris resorta nakon posete posebno naglase deleći svoje utiske jeste da je hotel jako pogodan za porodične goste i da je osoblje hotela uvek spremno da izađe u susret i omogući sve neophodne sadržaje kako bi deci i bebama bilo prijatno tokom boravka.

Ivana, koja je Solaris resort posetila 2019. godine i koja je svoje utiske podelila na internetu, naglasila je da su u hotelu dobili krevetac i hranilicu za bebu po dolasku i da je osoblje bilo izuzetno ljubazno. Ono što je ova gošća takođe istakla je i lepo i uređeno dvorište u kome se deca mogu igrati, a u utisku je podelila i da je osoblje njenoj porodici izašlo u susret i omogućilo kasni check out bez dodatne naplate.

Fruške terme – Banja Vrdnik

Više od 200 sunčanih dana godišnje, termo mineralni izvori i status vazdušne banje – karakteristike su banje Vrdnik, na obroncima Fruške gore.

Fruške terme su novi hotelski kompleks sa čak 9 termalnih bazena, modernim konferencijskim salama, medicinskim blokom i wellness centrom. Hotel ima čak 216 soba za smeštaj gostiju i veoma su tražen hotel među porodicama.

Iako su Fruške terme nov hotel, od samog početka je oduševio goste, naročito porodice koje dolaze na odmor u Banju Vrdnik. Ono što se najčešće može pronaći među utiscima porodičnih gostiju je SPA centar ovog hotela, a za koji naglašavaju da je posebno pogodan za najmlađe jer ima odvojen deo centra „Dečiji svet“. Ovaj deo SPA centra ima dva bazena, jedan dubine 0.3 metra i drugi sa pećinom i toboganom.

Osim toga, gosti izdvajaju i izvanrednu prirodu u okolini hotela i mnoštvo staza i ruta za šetnju sa decom koji omogućavaju boravak na čistom vazduhu.

Hotel Palisad – Zlatibor

Hotel Palisad se nalazi u samom centru Zlatibora, nadomak jezera i Kraljevog trga. Ovaj hotel je već više od pet decenija jedan od omiljenijih hotela među gostima Zlatibora.

Nedavno je izgrađen i novi smeštajni blok u okviru hotela, kongresni i wellness centar, a ono što posebno oduševljava goste koji na Zlatibor dolaze sa porodicom je igraonica za decu koja roditeljima omogućava potpunu relaksaciju.

Palisad je jedan od hotela koji na online platformama za ocenu hotela ima izuzetno visoke ocene, posebno kada su u pitanju porodice sa decom.

Ognjen, koji je u Palisadu boravio u februaru 2020. godine, u utisku koji deli sa nama rekao je da je Palisad jedan od hotela prilagođenijih deci od onih koje je posetio, kao i da je vrlo značajno to što su sobe velike i prostrane.

Gosti takođe izdvajaju i igraonicu hotela Palisad koja je, kako sami kažu, odlično uređena i pruža dovoljno zanimljiv sadržaj da deci tokom višednevnog odmora ne bude dosadno. Među utiscima gosti vrlo često ističu i odličnu hranu i higijenu ovog hotela.

Hotel Kraljevi čardaci – Kopaonik

Kraljevi čardaci su hotelsko apartmansko naselje koje se nalazi u Vikend naselju na Kopaoniku, na oko četiri kilometra od samog turističkog centra i dva i po kilometra od najbliže žičare.

Ono što se posebno izdvaja u ponudi Kraljevih čardaka su igraonica za decu i igralište, skijašnica i ski servis, organizovan prevoz minibusom nekoliko puta dnevno do skijališta, ali i jedan od najvećih SPA centara na Kopaoniku površine čak 900 metara kvadratnih.

Kada su u pitanju utisci gostiju, porodice najčešće ističu da je za dolazak sa decom izuzetno pogodno to što SPA centar ima odvojen deo za mališane, kao i da je radno vreme centra takvo da se gosti tokom celog dana mogu opustiti, bez ikakve žurbe. Takođe, ukoliko u Kraljeve čardake dolazite sa decom na skijanje, autobus koji saobraća do samog centra Kopaonika je jako dobro organizovan i koristan za goste jer ne moraju da brinu o parkingu kod samog skijališta.

Hotel Stara planina

Kada su u pitanju planinski SPA hoteli, hotel Stara planina zaslužuje svaku preporuku, prvenstveno zbog niza sadržaja koji će upotpuniti boravak mališana, uključujući i hotelsku dečiju igraonicu u kojoj se deca mogu igrati i više sati uz nadzor animatora. Deca svoje vreme mogu upotpuniti i uz stoni tenis, stoni fudbal, pikado, video igre i uz druženje na terenu za kolektivne sportove i igralištu za decu.

Hotel raspolaže sa 146 soba i apartmana, a goste očekuje i odličan SPA centar na čak 1000 metara kvadratnih sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, relaks zonom sa ležaljkama, teretanom, saunom, parnim kupatilom i hidromasažnom kadom. Takođe, tu su i beauty i fitness centar.

Osim odličnog hotela, na Staroj planini vas očekuje i oko 13 kilometara skijaških staza, kao i sjajna priroda ovog dela Srbije.

Porodični gosti hotela Stara planina uglavnom ističu da je najveća pogodnost ovog hotela okruženost izvanrednom prirodom. Osim niza sadržaja i aktivnosti u prirodi, hotel je za porodične goste pogodan i zbog SPA centra koji ima unutrašnji i spoljašnji bazen sa sadržajima i za malu decu. Blizina ski staza takođe je jedna od dobrih strana hotela Stara planina.

Hotel Buket – Zlatibor

Hotel Buket je novi hotel, moderno opremljen i ima četiri zvezdice. Nalazi se na ušuškanom mestu, okružen borovom šumom i tišinom, ali vrlo blizu turističkog centra Zlatibora – udaljenost od Kraljevog trga je par stotina metara.

Sve sobe hotela Buket imaju pogled na šumu, a wellness centar ovog hotela prostire se na čak 800 kvadrata i ima dva bazena (plivački i bazen sa slanom vodom i đakuzijem), slanu sobu, finsku i bio saunu, kao i parno kupatilo, tepidarijume i sobe za masažu.

Kada su u pitanju utisci gostiju hotela Buket, porodični gosti najčešće ističu da su SPA centar i dečija igraonica spas za zabavu najmađih.

Ivana, gošća iz Srbije, a koja je u hotelu Buket boravila ove godine, posebno je pohvalila ljubaznost osoblja koje je tokom celog boravka bilo na raspolaganju i pružilo sve što je bilo potrebno za boravak sa malom bebom.

Hotel Slatina – Vrnjačka Banja

Hotel Slatina je prvi hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa najvišim svetskim standardima kada su u pitanju porodični gosti. 

Hotel Slatina ima 24 smeštajne jedinice veličine i do 45 metara kvadratnih, ali i LUX sobe sa đakuzijem. Gostima je na raspolaganju i SPA centar, ali i igraonica za najmlađe.

Gosti hotela Slatina ističu da je za porodice izuzetno pogodno to što je hotel sam po sebi koncipiran kao porodični hotel i da su sobe velike i prostrane, a da je igraonica za decu u hotelu jedna od najboljih u hotelima u Vrnjačkoj Banji. Takođe, hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, blizu centra, ali u delu grada u kome nema buke i u kome se može uživati u miru.

Za dodatne preporuke i aktuelne promo ponude za SPA odmor posetite našu stranicu sa porodičnim popustima i ponudama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.