Najbolji porodični hoteli blizu Beograda

Najbolji porodični hoteli u blizini Beograda

Vikend putovanja ili kraći odmor u nekom od hotela nedaleko od Beograda je odlična opcija za opuštanje sa porodicom. Uživanje uz SPA sadržaje, bazene i boravak u prirodi odlično je za roditelje, ali će i deca ovaj tip putovanja obožavati. Zato smo izdvojili nekoliko hotela nedaleko od Beograda koji imaju visoke ocene među porodičnim gostima.

Fruške terme – Banja Vrdnik

Fruške terme se nalaze u Banji Vrdnik i to na oko samo sat vremena vožnje od Beograda. Osim što se nalaze na odličnoj lokaciji i udaljenosti od glavnog grada, terme se nalaze u banji sa više od 200 sunčanih dana godišnje, sa termo mineralnim izvorima i banji koja ima status vazdušne banje.

Prednost ovog hotela kada su u pitanju gosti koji na odmor dolaze sa porodicom je što se nalazi u prelepom, prirodnom okruženju, što je hotel veoma prostran, prilagođen i manjoj i starijoj deci, a sadržaja ima za svaki uzrast. Ovaj hotel možemo svrstati u pravi porodični hotel jer i SPA zona ima zaseban dečiji deo koji najmlađi gosti obožavaju. Za najmlađe, tu je i dečija igraonica.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Etno naselje Vrdnička kula – Banja Vrdnik

Odmah do hotela Fruške terme, u okviru istog kompleksa, nalazi se i Etno naselje Vrdnička kula. Ovo naselje karakteristično je po smeštaju jer imate mogućnost boravka u etno hotelu i etno apartmanima, a ceo kompleks je u zelenilu, što je idealno za šetnju i druženje dece.

Gostima Vrdničke kule na raspolaganju su i SPA sadržaji hotela Fruške terme sa čak 9 termalnih bazena.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Hotel Premier Prezident – Sremski Karlovci

Na samo sat vremena od Beograda nalaze se Sremski Karlovci. U pitanju je malo mesto nadomak Novog Sada i koje porodice često biraju za mirniji odmor, uz mogućnost obilaska znamenitosti ovog kraja, kao i uživanje u SPA i wellness sadržajima koje nudi Hotel Premier Prezident. Prednost odmora u Sremskim Karlovcima je svakako što su blizu i Terme Vrdnik.

U pitanju je hotel u samom centru Sremskih Karlovaca, uređen u skladu sa ovim bajkovitim gradićem.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Hotel Villa Breg – Vršac

Za nijansu dalje od Beograda, na sat i po vremena vožnje, nalazi se Vršac i poznati hotel Villa Breg. Hotel Villa Breg se nalazi na obroncima Vršačkih planina i važi za jedan od omiljenih porodičnih hotela u Vojvodini. Hotel nudi sobe dovoljno prostrane za boravak porodica, sadržaje za decu, ali i SPA sa unutrašnjim i zatvorenim bazenom koji su pogodni i za brčkanje i plivanje dece.

Ono što će i odrasli i deca obožavati je pogled na ravnicu i okolinu Vršca koji se proteže iz otvorene zone SPA centra.

Hotel ima igraonicu za decu, kao i uslugu čuvanja najmlađih.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Hotel Oplenac – Topola

Hotel Oplenac se nalazi u Topoli, u srcu Šumadije, na brdu Oplenac. Hotel je smešten na oko 70 kilometara od Beograda i nalazi se u kompleksu čiji je tvorac Kralj Petar I. Hotel je odličan za one koji vole boravak u prirodi sa porodicom jer se oko samog hotela nalaze vrtovi, parkovi i brojne znamenitosti ovog kraja.

Gostima su na raspolaganju i SPA centar, kao i dečija igraonica.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Hotel Royal Mountain – Divčibare

Nešto dalje u odnosu na prethodne destinacije, na oko sat i 45 minuta vožnje, nalaze se Divčibare – prelepa planina koja poslednjih godina privlači sve više turista.

Od hotela koji su idealni za porodice izdvajamo hotel Royal Mountain, hotel ušuškan u prelepu borovu šumu, u samom turističkom centru Divčibara. Porodice rado biraju ovaj hotel jer je na odličnoj lokaciji, a nudi prostrane sobe, SPA centar sa sadržajima poput bazena, saune, parnog kupatila, dok je za decu tu i dečija igraonica.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Hotel Crni Vrh – Divčibare

Od hotela na Divčibarama izdvajamo još i hotel Crni Vrh, smešten u prirodi i borovoj šumu i u središtu pravaca koji vode na nekoliko planinskih vrhova u blizini. Hotel je dobio ime po najbližem planinskom vrhu koji se nalazi na čak 1096 metara nadmorske visine.

Hotel nudi odličan SPA centar sa velikim bazenom, saunom, parnim kupatilom i drugim wellness sadržajima, a najmlađima je na raspolaganju igraonica za druženje i igru.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovom linku.

Rezervacije hotela u Srbiji

SPA hoteli širom Srbije, a posebno oni nedaleko od Beograda, idealna su opcija za kraći predah i uživanje sa porodicom i decom. Preporučujemo da pogledate izdvojene ponude i popuste hotela na ovom linku, dok putem sajta ili telefonom hotele možete rezervisati jednostavno i uz najnižu cenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.