Preporuka 6 najboljih spa hotela u blizini Novog Sada

Preporuka 6 najboljih spa hotela u blizini Novog Sada

Vojvođanski spa hoteli spadaju među najpopularnije spa destinacije u Srbiji. Pored njih, i grad Novi Sad deluje veoma privlačno turistima. Ako planirate kraći odmor, preporučujemo vam da spojite boravak u nekom spa hotelu i posetu Novom Sadu.

Stoga smo za vas sastavili listu najboljih spa hotela u blizini Novog Sada.

Hotel Premier Aqua u Vrdniku

Hotel Premier Aqua se nalazi u Banji Vrdnik, na 24 kilometra od Novog Sada i ima pet zvezdica. Hotel ima 54 modernih soba i apartmana, a ima i odlično opremljen SPA i wellness centar. U hotelu Premier Aqua mogu boraviti samo osobe starije od 18 godina.

Fruške terme

Fruške terme su novi hotelski kompleks sa čak 9 termalnih bazena, modernim konferencijskim salama, medicinskim blokom i wellness centrom. Hotel ima čak 216 soba za smeštaj gostiju.

U Fruškim termama na raspolaganju su vam tretmani lica i tela, masaže, rituali itd.

Premier Prezident hotel u Sremskim Karlovcima

Hotel Premier Prezident se nalazi u Sremskim Karlovcima, blizu Novog Sada, na oko 10 kilometara udaljenosti. Hotel je smešten u samom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored Bogoslovije Svetog Arsenija, uz eksterijer usklađen sa ovim bajkovitim gradićem.

Premier Prezident hotel ima i SPA centar, a sam enterijer hotela uređen je u baroknom stilu nalik na francuske dvorce.

Palić Resort hotel

Palić Resort hotel se nalazi u samom srcu Palića, okružen zelenilom stoletnog parka, u neposrednoj blizini Zoo vrta, teniskih terena, Letnje filmske pozornice, Ženskog štranda, čuvenih restorana i čardi, na 200 metara od obale jezera.

Hotel se od Novog Sada nalazi na oko 100 kilometara i ima četiri zvezdice.

Prezident hotel Palić

Hotel Prezident nalazi se u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor. Do Palića je od Beograda automobilom potrebno oko 2 sata.

Prezident hotel Novi Sad

Prezident hotel se nalazi u samom Novom Sadu, na oko 100 metara od Novosadskog sajma. Hotel raspolaže kapacitetom od 50 soba i apartmana uz smeštajni kapacitet preko 100 osoba. Prezident hotel ima i odličan SPA centar čije je korišćenje besplatno za sve goste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.