Hoteli Fruška Gora, SPA Hotel Borkovac, Ruma, blizina Beograda

SPA hoteli na Fruškoj gori, u blizini Beograda

Smeštena blizu Beograda, Fruška gora je odlično mesto za vikend odmor. Na njenim obroncima nalazi se i nekoliko vrlo dobrih spa hotela, koje vam predstavljamo u nastavku ovog teksta.

Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Na istočnim obroncima Fruške gore, u Sremskim Karlovcima, nalazi se hotel Premier Prezident. Spa centar ovog hotela podseća na hotel Borkovac Spa Ruma, s tim što je za nijansu manji bazen i nema parno kupatilo. Ipak, moguća je rezervacija VIP termina.

Hotel Premier Prezident ima 5 zvezdica, i za tu kategoriju vrlo je povoljan, u šta smo se i sami uverili. Izuzetno je romantičan i preporučuje se parovima.

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Nešto severnije od Rume i spa hotela Borkovac, na južnim obroncima Fruške gore smešten je hotel Premier Aqua. Nalazi se u Vrdniku, spada u hotele skuplje kategorije a moguće je i dnevno korišćenje spa centra po posebnim cenama.

U hotelu Premier Aqua postoji vrhunski wellness centar, ali i izuzetno dobar medicinski blok. Neki od medicinskih pregleda i tretmana uključeni su u promo pakete ovog hotela.

Hotel Prezident, Novi Sad

Hotel Prezident, Novi Sad

Sa severne strane Fruške gore, severnije od hotela Borkovac u Rumi i Premier Aqua u Vrdniku, nalazi se novosadski hotel Prezident. Sobe u ovom hotelu su radnim danima uglavnom zauzete, ali zato često vikendom ima slobodnih soba.

Poseduje odličan spa centar, koji je veći i bolji nego spa centar u hotelu Borkovac, ali je manji od spa centra hotela Premier Aqua Vrdnik. Moguće je i dnevno korišćenje wellness centra.

I konačno, poput hotela Borkovac, i etno hotel Vrdnička kula smešten je na prelepom mestu, pored šume, na obroncima Fruške gore. Uz moderno opremljene sobe, gostima su na raspolaganju wellness centar i igralište za decu.

Ambijent u kojem se etno hotel nalazi je očaravajući, sa puno zelenila. A za uživanje u rakiji i vinu iz okolnih vinograda sagrađen je etno restoran i vinski podrum. Prva jutarnja kafica sa terase restorana jednostavno nema cenu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.