Spa hoteli u kojima su dozvoljeni kućni ljubimci

Spa hoteli u kojima su dozvoljeni kućni ljubimci

Ako svog kućnog ljubimca smatrate članom porodice i želite da ga povedete na odmor, proverite pre polaska da li je hotel pet friendly.

Za razliku od stranih hotela, pre svega američkih, u Srbiji su kućni ljubimci dobrodošli u malom broju hotela. U našem sistemu rezervacija pet friendly hoteli su Satelit, Stara planina i Prezident na Paliću.

Foto: sheratonatlantahotel.com

Foto: sheratonatlantahotel.com

U klubu Satelit dozvoljen je boravak životinjama do 18 kg težine, uz doplatu od 10 evra dnevno. Pri dolasku u hotel potrebno je dati i 100 evra depozita, za svaki slučaj, ukoliko životinje naprave nered u sobi, pokidaju zavese ili izgrickaju nameštaj.

Kada se odjavljujete iz hotela, najpre osoblje pregleda sobu i ako je sve u redu biće vam vraćen depozit. U protivnom se depozit zadržava, za popravku ili zamenu uništenih stvari.

Na upit, dozvoljeni su kućni ljubimci i u hotelu Prezident na Paliću, ali samo mali psi i mačke koji se praktično mogu nositi u rukama.

Od septembra 2017. godine i hotel Stara planina postao je pet friendly hotel.

Za informacije i rezervaciju smeštaja u navedenim hotelima, pozovite 065/255-22-65.

Klub Satelit, Zlatibor

Klub Satelit, Zlatibor

Saveti za goste sa kućnim ljubimcima

  • Najčešće je potrebno da gost doplati za boravak kućnog ljubimca.
  • Mnogi pet friendly hoteli imaju ograničenje po pitanju dozvoljenih vrsta životinja i njihove veličine, odnosno težine.
  • Za kretanje kroz hotel, psi moraju imati povodac ili korpu.
  • U većini pet friendly hotela nije dozvoljen ulazak kućnim ljubimcima u restoran i dečju igraonicu.
  • Pre dolaska u hotel, proverite da li hotel obezbeđuje kavez, kao i posude za hranu i vodu za kućnog ljubimca. Proverite i da li hotel nudi usluge čuvanja i šetanja kućnih ljubimaca, kao i da li ima salon za brigu o životinjama.
  • Ako je životinja agresivna, hotel zadržava pravo da zamoli gosta da napusti hotel. Takođe, gost je dužan da isplati eventualnu štetu koju napravi životinja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.