SPA odmor na planini [avgust 2016]

SPA odmor na planini [avgust 2016]

Predstavljamo vam 4 spa hotela na Kopaoniku i Zlatiboru koji imaju vrlo povoljne letnje promo pakete, što definitivno treba iskoristiti. Planinski spa hoteli pored čistog vazduha i prirode, nude i odlične wellness sadržaje.

Hotel Grand, Kopaonik

Smešten pored zabavnog parka, sa 165 modernih soba i apartmana nudi gostima potpuni komfor na odličnoj lokaciji. Hotel Grand poseduje vrhunski wellness centar na čak 1800 metara kvadratnih, opremljen po svetskim standardima.

Hotel Grand, Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

U ovom periodu su veoma traženi porodični wellness paketi sa 3-7 polupansiona i neograničenim korišćenjem wellness sadržaja. Za ljubitelje kraćeg odmora, tu je Grand relax vikend sa 2 noćenja, za svega 110 eur po osobi.

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Na 4 km od centra Kopaonika, na prelepom mestu nalaze se Kraljevi čardaci. Restoran, pivnica, igraonica za decu i moderan spa centar učiniće vam boravak vrlo prijatnim.

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Letnji promo paket Kraljevih čardaka obuhvata 7 polupansiona, sa neograničenim korišćenjem spa centra. Dostupan je i u kraćoj, spa vikend varijanti sa 2 noćenja.

Hotel Mona, Zlatibor

Od svih turističkih objekata na Zlatiboru, hotel Mona je definitivno najpopularniji i redovno prepun gostiju. Ove letnje sezone aktuelan je promo paket Leto u Moni.

Hotel Mona, Zlatibor

Hotel Mona, Zlatibor

Sam hotel raspolaže sa 120 soba i apartmana, a u nedavno renoviranom wellness centru očekuju vas bazen, đakuzi, sauna, tursko kupatilo, teretana itd. Od ostalih promo paketa, naša preporuka su Opuštanje za dvoje i Romantični wellness vikend u Moni.

Hotel Iris, Zlatibor

Novi hotel u ponudi našeg sajta za koji vam možemo rezervisati smeštaj bez provizije, raspolaže sa 28 soba i apartmana, a izgrađen je u modernom, planinskom stilu.

Hotel Iris, Zlatibor

Hotel Iris, Zlatibor

Hotel Iris se nalazi na samo par minuta od jezera i trga, okružen borovom šumom. Gostima su na raspolaganju restoran sa letnjom baštom i wellness centar sa bazenom, sobom za masaže, saunom, teretanom i salonom lepote.

Ostale planinske hotele možete pogledati ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.