TOP 5 domaćih spa hotela u 2015. godini!

TOP 5 domaćih spa hotela u 2015. godini!

Domaći hotelski turizam, bez obzira na vaučere, ipak postaje sve popularniji. Ljudi u Srbiji, ali i iz regiona, prepoznaju srpske spa hotele kao pravo mesto za odmor. Izdvojili smo rang listu TOP 5 domaćih spa hotela, a kao parametar je uzet broj ostvarenih rezervacija putem sajta Wellness-spa.rs.

TOP 5 v1a

5. Hotel Izvor, Aranđelovac

Verovatno je najpoznatiji po akva parku i velikom spa centru sa bazenima u kojima ima dovoljno mesta i za plivanje i za uživanje. Smešten u podnožju planine Bukulja, na svega 75 km od Beograda, aranđelovački hotel Izvor nudi gostima odlične uslove za kvalitetan wellness odmor.

Hotel Izvor Arandjelovac

Hotel Izvor, Aranđelovac

Na sajtu Wellness-spa.rs je popularan u toku cele godine, a česte promotivne ponude čine hotel pristupačnijim.

4. Hotel Stara planina

Stara planina je jedini hotel na ovoj planinskoj lepotici. Gostima je na raspolaganju „all inclusive“ usluga, korišćenje veoma lepog spa centra, igraonica za decu i Teen klub za tinejdžere.

Hotel Falkensteiner Stara planina

Hotel Stara planina

Veliki plus za goste koji svojim automobilom dolaze u hotel je besplatno parking mesto u  podzemnoj garaži, pa ni u zimskim mesecima nećete morati da brinete da li vam je auto zatrpan snegom.

Popularnost ovog hotela je u konstantnom porastu. Putem našeg sajta se najveći broj rezervacija ostvari za zimski period, ali je i letnja sezona takođe popularna. Jedini mesec u kome nema rezervacija za ovaj hotel je novembar, jer se tada priprema za zimsku sezonu.

3. Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Uz otvoreni i zatvoreni bazen, kvalitetan spa centar i idealnu poziciju između Beograda i Novog Sada, hotel Premier Aqua zaista zaslužuje mesto među najpopularnijim domaćim spa hotelima.

Izuzetan spa centar ovog hotela, po medicinskim standardima, jedan je od retkih u kojem se u potpunosti poštuje bonton korišćenja saune. U Aqua medica centru gostima su dostupni najsavremeniji medicinski programi.

Hotel je na našem sajtu posebno popularan preko leta, najčešće vikendom. Ipak, povoljne promo ponude, koje se posebno odnose na radne dane balansiraju posetu u toku cele radne nedelje. Iako najskuplji, garantujemo da je po usluzi zasluženo u top 3.

2. Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Uprkos manjem spa centru, hotel Premier Prezident divnim enterijerom u baroknom stilu privlači veliki broj gostiju željnih odmora na samo 10 km od Novog Sada.

Hotel Premier Prezident

Hotel Premier Prezident

Poput dvorca iz perioda baroka, ovaj mali, simpatični hotel ostavlja snažan utisak na sve goste željne odmora u mirnom mestu poput Sremskih Karlovaca, uz bazen, đakuzi, saunu i masaže.

Najveći broj rezervacija ovaj hotel putem našeg sajta ostvari za jesenji period. S obzirom na to da nema otvoreni bazen, u letnjem periodu je za nijansu manje tražen. Ipak, period oktobar-april sve nadoknadi i ovaj hotel često preporučujemo našim posetiocima.

1. Hotel Mona, Zlatibor

Smešten u centru Zlatibora, prepoznatljivi hotel Mona bukvalno dominira kvalitetom usluge i brojem rezervacija ostvarenih preko sajta Wellness-spa.rs. Prepoznatljiv brend i izuzetna usluga ustoličili su ovaj hotel na prvo mesto naše rang liste. Potpuno zasluženo.

Hotel Mona na Zlatiboru

Hotel Mona na Zlatiboru

 

Renovirani spa centar je uticao da se u 2015. godini poveća broj „spa“ gostiju. Gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo, teretana, masaže i drugi sadržaji koji će odmor na Zlatiboru učiniti još boljim.

Pratite naš sajt i u 2016. godini. Prijavite se na našu mejling listu i ne propustite atraktivne promo ponude hotela. Putem sajta Wellness-spa.rs i našeg call centra uvek možete rezervisati ponuđene hotele bez provizije.

Želimo vam puno SPA putovanja u 2016. godini!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.