Top 5 promo ponuda za 8. mart

Hoteli su pripremili posebne promo ponude za predstojeći praznik, pa vam danas predstavljamo Top 5 promo ponuda za Dan žena.

Vrnjačka banja – Hotel Solaris

Gostima je u okviru osmomartovskog promo paketa na raspolaganju smeštaj u apartmanu, na bazi noćenja sa doručkom. Uz piće dobrodošlice, dobija se i kozmetički poklon paket od hotela a u cenu boravka uključen je i wellness vaučer za tročasovno korišćenje bazena, đakuzija, saune i ostalih sadržaja. Cena paketa je 11.300 dinara.

Vršac – Hotel Vila Breg

Hotel Vila Breg Vršac

Hotel Vila Breg, Vršac

Uz boravak na bazi polupansiona, gosti dobijaju poklon masažu lica, topli napitak uz korišćenje spa centra, i mogućnost kasne odjave iz hotela do 15h.

Hotel Vila Breg nalazi se na brdu iznad Vršca, pa gostima nudi predivan pogled na banatsku ravnicu, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Cena paketa iznosi 16.320 dinara.

 

Sremski Karlovci – Hotel Premier Prezident i Vila Prezident

Vila Prezident

Vila Prezident

Oba hotela nude identične promo pakete za Dan žena. Ponuda obuhvata noćenje za dvoje u posebno ukrašenoj sobi sa francuskim ležajem, doručak u krevetu, poklon slatkiš i korišćenje wellness sadržaja. Za sve goste predviđena je i romantična večera.

Cena paketa je 8.500 dinara i u hotelu Premier Prezident, i u Vili Prezident.

Sve osmomartovske aranžmane možete pogledati ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.