Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Top 5 promo ponuda za 8. mart

Hoteli su pripremili posebne promo ponude za predstojeći praznik, pa vam danas predstavljamo Top 5 promo ponuda za Dan žena.

Vrnjačka banja – Hotel Solaris

Hotel Solaris Vrnjačka banja

Hotel Solaris Vrnjačka banja

 

Gostima je u okviru osmomartovskog promo paketa na raspolaganju smeštaj u apartmanu, na bazi noćenja sa doručkom. Uz piće dobrodošlice, dobija se i kozmetički poklon paket od hotela a u cenu boravka uključen je i wellness vaučer za tročasovno korišćenje bazena, đakuzija, saune i ostalih sadržaja. Cena paketa je 11.300 dinara.

Vršac – Hotel Vila Breg

Hotel Vila Breg Vršac

Hotel Vila Breg, Vršac

Uz boravak na bazi polupansiona, gosti dobijaju poklon masažu lica, topli napitak uz korišćenje spa centra, i mogućnost kasne odjave iz hotela do 15h.

Hotel Vila Breg nalazi se na brdu iznad Vršca, pa gostima nudi predivan pogled na banatsku ravnicu, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Cena paketa iznosi 16.320 dinara.

Novi Sad – Panorama Aqualux

Panorama Aqualux

Panorama Aqualux, Novi Sad

Panorama Aqualux smešten je u elitnom novosadskom naselju Kamenjar 5, na samoj obali Dunava. Gosti mogu birati između 3 osmomartovska paketa, zavisno od smeštajne jedinice. Na raspolaganju su soba sa pogledom na baštu, zatim soba sa pogledom na Dunav i Frušku goru, kao i soba sa đakuzijem.

Promo paket obuhvata romantičnu večeru, šampanjac i poklon poslasticu, kao i vojvođanski doručak. Cena paketa je od 69 do 139 evra, zavisno od sobe koju izaberete.

Sremski Karlovci – Hotel Premier Prezident i Vila Prezident

Vila Prezident

Vila Prezident

Oba hotela nude identične promo pakete za Dan žena. Ponuda obuhvata noćenje za dvoje u posebno ukrašenoj sobi sa francuskim ležajem, doručak u krevetu, poklon slatkiš i korišćenje wellness sadržaja. Za sve goste predviđena je i romantična večera.

Cena paketa je 8.500 dinara i u hotelu Premier Prezident, i u Vili Prezident.

Sve osmomartovske aranžmane možete pogledati ovde.


Share Button

Ostavi komentar

Top