14 promotivnih ponuda spa hotela za Dan zaljubljenih

U susret Danu zaljubljenih ili Svetom Trifunu, gotovo svi hoteli pripremaju posebne i vrlo zanimljive aranžmane kako bi gostima omogućili 3-4 dana potpunog opuštanja i uživanja. Ukoliko planirate da drage osobe iznenadite SPA odmorom, predlozi koje vam donosimo u nastavku će vam i te kako značiti!

Fruške terme

Ako tražite odmor za par dana blizu Beograda, Fruške terme su odličan izbor – nov hotel sa čak 9 termalnih bazena. Hotelske sobe su odlično opremljene, a osim SPA centra koji ima bazene za plivanje ali i one sa masažerima, saune, parno kupatilo, tu je i VIP spa zona sa velikim plivačko-rekreativnim bazenom, relax sobom sa vodenim krevetima, parnim kupatilom i drugim sadržajima.

U Fruškim termama na raspolaganju su vam i tretmani lica i tela i brojne masaže.

Hotel Premier Aqua

Blizu Fruških termi je i još jedan odličan hotel – Premier aqua. Ovaj hotel koji se nalazi na obroncima Fruške gore i na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada ima moderan SPA centar sa otvorenim i zatvorenim delom i leži na izvoru tople termalne vode. Sobe i apartmani su opremljeni svim neophodnim sadržajima, a uz to hotel okružuje sjajna priroda, stoga je idealna polazna tačka za šetnje, vožnju bicikla ili obilaske znamenitosti Fruške gore.

Hotel Fontana

Ukoliko tražite odmor u nekoj od domaćih banja, hotel Fontana uvek ima odlične promo ponude za romantičan odmor u Vrnjačkoj banji. Hotel se nalazi u samom centru banje, odmah do Vrnjačkog parka i Promenade.

SPA centar hotela Fontana obuhvata bazen sa temperaturom vode do 32 stepena, rusku, finsku i bio saunu, slanu sobu i druge sadržaje. Uz to, tu su i masaže i tretmani lica i tela.

Hotel Palisad

Zlatibor je takođe jedna od odličnih destinacija za odmor za Dan zaljubljenih. Hotel Palisad se nalazi u samom centru Zlatibora, nadomak jezera i Kraljevog trga, a zahvaljujući vrhunskoj usluzi i tradicionlano zadovoljnim gostima već pet decenija hotel Palisad se zasluženo nalazi među našim preporukama.

U SPA centru vas očekuju bazen, sauna i drugi sadržaji i tretmani.

Hotel Mona

Hotel Mona, takođe na Zlatiboru, ima odličan SPA centar u kome vas ne očekuje previše gostiju, već intimna atmosfera i uživanje u bazenu, đakuziju, sauni ili u nekoj od masaža. U hotelu vas očekuje i fitness centar, a za one koji žele da probaju neki od gastronomskih specijaliteta ovog kraja, tu je i odličan hotelski restoran.

Zahvaljujući poziciji hotela možete vrlo lako prošetati Zlatiborom i okolinom, posetiti lokalne kafiće i pabove, a onda se vratiti u hotel i uživati u Wellness SPA centru Inspirium. Tokom zimske sezone gostima je na raspolaganju i skijašnica.

Hotel Villa Breg

Još jedan od vojvođanskih hotela koji zaslužuje svaku preporuku i koji uvek nudi odlične promo ponude za parove je i hotel Villa Breg. Hotel se nalazi na obroncima Vršačkih planina i gostima nudi nesvakidašnji komfor u pravom prirodnom okruženju sa pogledom na Vršac i Panonsku niziju.

Ono što izdvaja Vilu Breg je i odličan SPA centar sa unutrašnjim ali i velikim spoljašnjim bazenom, saunama, parnim kupatilom i brojnim tretmanima lica i tela.

Aktuelne promo ponude

Hoteli imaju brojne ponude, kako za odmor za dvoje, tako i za porodice, a najnovije možete pogledati na stranici PROMO ponude.

 

Informacije i rezervacije:
Tel: 065/255-22-65
e-mail: rezervacije@wellness-spa.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.