Rezervacije wellness & spa hotela i centara

14 promotivnih ponuda spa hotela za Dan zaljubljenih

U susret Danu zaljubljenih ili Svetom Trifunu, za period 12-16. februar hoteli spremaju posebne i vrlo zanimljive aranžmane kako bi gostima omogućili 3-4 dana potpunog opuštanja i uživanja.

U nastavku pogledajte promotivne ponude za Dan zaljubljenih domaćih spa hotela, uporedite ponude i odaberite onu koja vama i vašem partneru najviše odgovara. Za informacije i rezervacije pozovite 065/255-22-65.

Izvor hotel

Dan zaljubljenih u hotelu Izvor

Ponuda obuhvata dva noćenja na bazi polupansiona, neograničeno korišćenje wellness centra, vino dobrodošlice u sobi, kao i poklon masažu za dvoje i dve svečane večere. Na dan odlaska, predviđena je kasna odjava iz hotela, do 17h.

Dan zaljubljenih u hotelu Vila Breg

Gostima je na raspolaganju jedno ili dva noćenja na bazi polupansiona, masaža za parove i svečana večera uz laganu muziku u kamin baru. Po želji gostiju, moguće je dobiti i doručak u krevetu. Ponuda sadrži i korišćenje SPA centra, kao i kasnu odjavu do 16h.

Dan zaljubljenih u hotelu Solaris

Tokom celog februara, Solaris nudi gostima smeštaj u apartmanima na bazi polupansiona, uz vaučer za korišćenje wellness sadržaja. Gosti dobijaju i slatki poklon u vidu kolača za dvoje i Solaris vino.

Ovde možete pogledati još promo ponuda domaćih spa hotela za Dan zaljubljenih.

Informacije i rezervacije:
Tel: 065/255-22-65
e-mail: rezervacije@wellness-spa.rs


Share Button

Ostavi komentar

Top