Hoteli sa đakuzijem u sobi

Hoteli sa đakuzijem u sobi

Pored toga što imaju đakuzi u wellness centru, uz bazen, saunu i ostale sadržaje, nekoliko domaćih hotela ima i đakuzi u sobama ili apartmanima.

Novi Sad

Smešten blizu centra Novog Sada, hotel Prezident nudi zaista dobru uslugu, u skladu sa svojih 5 zvezdica.

Hotel raspolaže sa 50 soba i apartmana, ima zanimljiv enterijer obogaćen umetničkim delima, otvoreni i zatvoreni bazen, wellness centar itd.

U Diamond i Gold predsedničkim apartmanima se pored velikog „queen size“ ležaja nalazi đakuzi.

Svoj boravak u hotelu možete rezervisati na ovom linku: Hotel Prezident Novi Sad

Sremski Karlovci

Na svega desetak kilometara od Novog Sada, u samom centru Sremskih Karlovaca pored Bogoslovije, smešten je Premier Prezident hotel. Raspolaže sa 18 soba i apartmana, uređenih u baroknom stilu. Naravno, gostima je na raspolaganju i wellness centar sa bazenom.

Svoj boravak u hotelu možete rezervisati na ovom linku: Hotel Premier Prezident.

Premier Prezident, Sremski Karlovci

Premier Prezident, Sremski Karlovci

Kraljevski apartman čini dodatna prostorija u kojoj se nalazi đakuzi kada, za potpuno uživanje tokom boravka. Sa voljenom osobom možete uživati u đakuziju i u okviru promo paketa „Romantični beg“, koja obuhvata VIP termin u wellness centru.

A na samo 1 km od centra Sremskih Karlovaca, prema Stražilovu, nalazi se Vila Prezident. Raspolaže sa samo 9 smeštajnih jedinica, tako da nudi pravi odmor u lepoj okolini, uz bogat vinski asortiman.

Vila Prezident, Sremski Karlovci

Vila Prezident, Sremski Karlovci

VIP apartman Vile Prezident je odlično opremljen, a gostima osim velikog „king size“ ležaja na raspolaganju je i deo za relaksaciju, sa đakuzi kadom. Uz VIP paket Vile Prezident dobijate noćenje u apartmanu sa đakuzijem, pripremljenu relax kupku, korišćenje bazena i večeru pored kamina.

Svoj boravak u hotelu možete rezervisati na ovom linku: Vila Prezident

Vrdnik

Premier Aqua je još jedan hotel sa 5 zvezdica, smešten na obroncima Fruške gore, između Novog Sada i Beograda. Nalazi se na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik.

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Raspolaže wellness centrom, Aqua medica medicinskim centrom sa termalnom vodom, a poseduje i otvoreni i zatvoreni bazen, dok su sobe i apartmani moderno i kvalitetno uređeni.  Upravo su ti apartmani opremljeni ne samo đakuzi kadama, već i infrared saunama.

Svoj boravak u hotelu možete rezervisati na ovom linku: Hotel Premier aqua

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.