Apartmani sa djakuzijem - Beograd

Apartmani sa đakuzijem u Beogradu

Apartmani koji uz sve standardne sadržaje imaju i đakuzi, saunu ili, primera radi, parno kupatilo, poslednjih nekoliko godina, posebno u Beogradu, veoma su popularan vid opuštanja i kraćeg predaha. Privatna relaksacija je odlična opcija, čak i ako živite u Beogradu, a želite da se opustite sa dragim osobama, iznenadite devojku ili momka, ali i jednostavno priuštiti sebi kraći predah u intimnoj atmosferi uz SPA sadržaje.

Apartmani sa đakuzijem ili drugim SPA sadržajima najčešće su dostupni za boravak sa noćenjem i to od popodneva do 9-10 časova ujutru, te na raspolaganju gosti imaju dovoljno vremena za potpuno uživanje. Sa druge strane, tu su i apartmani koji nude dnevni najam u trajanju od nekoliko sati koji su takođe odlična varijanta za kraći predah sa bliskim osobama ili prijateljima.

Za vas smo izdvojili nekoliko beogradskih apartmana koji su posebno popularni, ali i koje gosti ocenjuju kao najbolje za relaksaciju u Beogradu.

Laguna apartmani sa đakuzijem

Laguna apartmani se nalaze nedaleko od sportskog centra Olimp na Zvezdari i imaju površinu od čak 50 metara kvadratnih. Apartmani imaju dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, dok od SPA sadržaja apartmani nude saunu, đakuzi za dve osobe i toplu klupu. 

Apartman je namenjen za boravak do maksimalno 5 osoba, a pogodnost Laguna apartmana je što se nalazi na odlično povezanoj lokaciji sa centrom i drugim delovima grada. Od dodatnih sadržaja, gostima su na raspolaganju i masaže.

Osim toga, osoblje apartmana može organizovati i intimnu večeru po vašem izboru, dekoraciju stana, živu svirku.

Laguna apartmani imaju opciju dnevnog boravka u trajanju od 3 sata, ali i opciju sa noćenjem po nešto višoj ceni.

Detalje o Laguna apartmanima, kao i broj telefona za rezervacije možete pronaći na ovom linku.

Freya apartman 

Freya SPA je novi SPA apartman na granici Zvezdare i Mirijeva. Apartman površine 35 metara kvadratnih namenjen je parovima, poseduje đakuzi za dve osobe i saunu. Takođe, apartman je opremljen klimom i centralnim grejanjem za vreme zimskog perioda.

Uvek će vas čekati čisti peškiri, posteljina, fen, a Freya poseduje i plazma televizor, internet, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, ali i sopstveni parking. U apartman je moguće ući i bez kontakta sa recepcijom.

Detalj koji izdvaja ovaj apartman od ostalih je i ogledalo na plafonu, iznad francuskog ležaja, koje će upotpuniti i ulepšati vaš boravak sa najdražom osobom.

Apartman Freya je dostupan za boravak tokom dana, u trajanju od nekoliko sati, ali i za noćenje od popodneva pa sve do jutra.

Detalje o Freya apartmanima, kao i broj telefona za rezervacije možete pronaći na ovom linku.

50 nijansi apartman

Apartman Laguna 50 nijansi se nalazi u ulici Riste Vukanovića, u Mirijevu. Apartman poseduje đakuzi, saunu i parno kupatilo.

Ovaj SPA apartman veličine je 70 kvadrata, sa najbogatijim SPA sadržajem kada su u pitanju beogradski SPA apartmani. Laguna 50 nijansi poseduje francuski ležaj, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, kupatilo, klimu i centralno grejanje, plazma televizor, internet.

Apartman Laguna 50 možete iznajmiti za noćenje za duže opuštanje sa dragim osobama, ali i na nekoliko sati tokom dana, kao dnevni najam.

Detalje o 50 nijansi apartmanimu, kao i broj telefona za rezervacije možete pronaći na ovom linku.

Benefiti saune na zdravlje

Naučno je dokazano da saune u velikoj meri mogu biti blagotvorne na umanjenje stresa. Stručnjaci savetuju korišćenje saune od dva do četiri puta mesečno, u skladu sa ličnim i poslovnim obavezama. 

Inače, korišćenje saune povoljno utiče na krvni pritisak i rad srca, ali i na izbacivanje toksina iz organizma i na umanjenje bolova nakon jačeg fizičkog napora. Uz sve fizičke benefite, sauna je idealan način da legnete, opustite se i odmorite u miru i tišini.

Značaj hidroterapije (Đakuzi)

Đakuzi je jedna od onih stvari u SPA centrima koje gotovo svi obožavamo. Hidroterapije, u koju se svrstava i đakuzi, idealan je za one koji su izloženi snažnijem fizičkom naporu, kao i za ljude koji imaju probleme sa mišićima ili poteškoće sa spavanjem. Naravno, đakuzi je dobar za zdravlje i ukoliko nemate nikakve navedene tegobe, već se jednostavno želite opustiti.

Hidroterapija i generalno opuštanje u SPA centru se često u Evropi i SAD preporučuju i od strane lekara kao jedan od načina za relaksaciju, umanjenje stresa i rešavanje problema sa spavanjem.

Kompletnu ponudu beogradskih apartmana koji u ponudi imaju i đakuzi možete pogledati na ovom linku, dok za sve dodatne detalje i rezervacije možete kontaktirati direktno apartmane putem telefona istaknutog na sajtu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.