Hoteli na Zlatiboru sa zatvorenim bazenima

Boravak na Zlatiboru biće vam mnogo prijatniji ukoliko hotel ima zatvoreni bazen, gde možete provoditi vreme opuštajući se.

Od hotela sa zatvorenim bazenom, ističu se Mona, Idila i Klub Satelit. Temperatura vode u bazenima ova tri hotela je oko 29-30 stepeni.

Hotel Mona

Zatvoreni bazen - Hotel Mona, Zlatibor

Zatvoreni bazen – Hotel Mona, Zlatibor

Hotel Mona se nalazi u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane.

Cena noćenja sa doručkom za dvokrevetnu sobu iznosi 9.800 dinara.

Wellness centar osim zatvorenog bazena sadrži i parno kupatilo, kapsulu zdravlja, saune. Gostima su dostupne i masaže, tretmani lica i tela, kao i termini u fitnes sali.

Zatvoreni bazen sa turbodžetom-gejzerom-vodopadom nalazi se na prvom nivou spa centra, i do njega dopire dnevna svetlost, sa krovnih prozora.

Kontakt i rezervacije: 065/255-22-65

Hotel Idila

Zatvoreni bazen - Hotel Idila, Zlatibor

Zatvoreni bazen – Hotel Idila, Zlatibor

Idila Hotel & Spa je noviji, savremeni turistički objekat visoke kategorije. Objekat se sastoji iz luksuznih 8 apartmana i 10 soba, smeštajnog kapaciteta 46 gostiju.

Cena noćenja sa doručkom za dvokrevetnu sobu iznosi 10.700 dinara.

Spa centar u hotelu Idila osim zatvorenim bazenom, raspolaže i đakuzi kadom, suvom saunom sa aromatičnim uljima, parnim kupatilom i fitnes salom za vežbanje.

Zatvoreni bazen nalazi se ispod nivoa zemlje, bez dnevne svetlosti. U samom spa centru i oko bazena je toplo i prijatno za boravak.

Kontakt i rezervacije: 065/255-22-65

Klub Satelit

Zatvoreni bazen - Klub Satelit, Zlatibor

Zatvoreni bazen – Klub Satelit, Zlatibor

Klub Satelit je luksuzno opremljeni objekat, sa prijatnim ambijentom i unikatno uređenim sobama.

Korišćenje zatvorenog bazena i saune je besplatno za goste hotela. Od ostalih sadržaja dostupne se i masaže, kozmetički tretmani, kao i igraonica za decu.

Cena polupansiona za dve osobe iznosi 8.870 dinara.

Za „bekstvo“ iz grada i potpuni odmor, hoteli na planini su odličan izbor. Za sve informacije i rezervaciju smeštaja u Moni, Idili ili Klubu Satelit, pozovite nas na 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.