Zlatibor hoteli sa bazenom

Hoteli na Zlatiboru sa zatvorenim bazenima

Boravak na Zlatiboru biće vam mnogo prijatniji ukoliko hotel ima zatvoreni bazen, gde možete provoditi vreme opuštajući se.

Predstavljamo vam hotele na Zlatiboru koji u ponudi imaju zatvoren bazen.

Hotel Mona

Hotel Mona se nalazi u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane.

Wellness centar osim zatvorenog bazena sadrži i parno kupatilo, kapsulu zdravlja, saune. Gostima su dostupne i masaže, tretmani lica i tela, kao i termini u fitnes sali.

Zatvoreni bazen sa turbodžetom-gejzerom-vodopadom nalazi se na prvom nivou spa centra, i do njega dopire dnevna svetlost, sa krovnih prozora.

Hotel Idila

Idila Hotel & Spa je noviji, savremeni turistički objekat visoke kategorije. Objekat se sastoji iz luksuznih 8 apartmana i 10 soba, smeštajnog kapaciteta 46 gostiju.

Cena noćenja sa doručkom za dvokrevetnu sobu iznosi 10.700 dinara.

Spa centar u hotelu Idila osim zatvorenim bazenom, raspolaže i đakuzi kadom, suvom saunom sa aromatičnim uljima, parnim kupatilom i fitnes salom za vežbanje.

Zatvoreni bazen nalazi se ispod nivoa zemlje, bez dnevne svetlosti. U samom spa centru i oko bazena je toplo i prijatno za boravak.

Čigota

Pre svega, Čigota je medicinski centar, namenjen osobama koje imaju probleme sa raznim oboljenjima poput osteoporoze i štitaste žlezde. Takođe, Čigota ima i odličan program za mršavljenje.

Čak 186 soba, dva restorana, kafe bar sa terasom i tri sale za seminare obezbeđuju Čigoti dovoljno kapaciteta za smeštaj velikog broja gostiju, tokom cele godine.

VIP casa club

Vip Casa Club sastoji se iz četiri vile, smeštene na Zlatiboru. Zovu se vila Pahulja, Vina, Jela i Iskra. U jednoj od vila smešten je SPA centar, sa plivačkim bazenom dužine 20 metara. Bazen je dubok metar i po. Od ostalih sadržaja u wellness centru možete koristiti saunu, parno kupatilo, sobe za masažu i dva đakuzija.

Hotel Buket

Buket je novi hotel na Zlatiboru, otvoren 2019. godine. Okružen je borovom šumom, a nalazi se blizu turističkog centra Zlatibora. Nedaleko od njega nalaze se Dino park, staze za šetnju i sportska dvorana.

Na čak 800 kvadrata prostire se velnes centar hotela Buket. Tu su smeštena dva unutrašnja bazena, i to jedan plivački a drugi bazen nepravilnog oblika, sa slanom vodom i đakuzijem. Od ostalih wellness sadržaja, na raspolaganju su vam saune, parno kupatilo, tepidarijum klupe, kao i slana soba i masaže.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.