Hoteli u Banji Vrdnik

Hoteli u Banji Vrdnik

Okružen prirodnim lepotama Fruške gore, Vrdnik je postao jedna od omiljenih domaćih destinacija za wellness odmor.

Pored odličnog geografskog položaja, blizine Novog Sada i samo sat vremena udaljenosti od Beograda, banja Vrdnik bogata je i termo-mineralnom vodom koja izbija sa velikih dubina.

Neki od popularnijih hotela u Banji Vrdnik su Premier Aqua, Fruške terme i Etno naselje Vrdnička kula.

Hotel Premier Aqua

Hotel Premier Aqua (5*) je smešten na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik i ima moderan SPA centar, otvoren i zatvoren bazen. Hotel je idealan za beg od gradskog života, za romantično uživanje ili lečenje brojnih oboljenja zahvaljujući medicinskom bloku koji ima hotel Premier Aqua.

Hotel Premier aqua možete rezervisati slanjem upita ili telefonom koji se nalazi na ovom linku.

Fruške terme

Jedan od najnovijih hotela u Vrdniku su Fruške terme – prve terme u Srbiji. Fruške terme imaju čak 9 bazena sa termalnom vodom, medicinski blok i wellness centar. Hotel ima više od 200 soba za smeštaj gostiju, a uz SPA i Wellness program, gostima su na raspolaganju i tretmani lica, tela, masaže i rituali.

Hotel Fruške terme  možete rezervisati slanjem upita ili telefonom koji se nalazi na ovom linku.

Etno naselje Vrdnička kula

Etno naselje Vrdnička kula je još jedan od hotela koji preporučujemo kada su u pitanju Terme Vrdnik. Naselje je okruženo šumom i izvanrednom prirodom, sa brojnim pešačkim stazama u blizini, a na površini od čak 3 hektara sagrađeni su bungalovi za smeštaj, od dvokrevetnih za parove, do onih velikih koji mogu primiti i šestočlanu porodicu. Bungalov su građeni u etno stilu od drveta i drugih prirodnih materijala.

Hotel Etno naselje Vrdnička kula možete rezervisati slanjem upita ili telefonom koji se nalazi na ovom linku.

Ukoliko ste u potrazi za povoljnim aranžmanima i popustima SPA hotela, preporučujemo da pogledate stranicu sa aktuelnim ponudama kada je u pitanju Banja Vrdnik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.