Hoteli u banji Vrdnik

Okružen prirodnim lepotama Fruške gore, Vrdnik je postao jedna od omiljenih domaćih destinacija za wellness odmor.

Pored odličnog geografskog položaja, blizine Novog Sada i samo sat vremena udaljenosti od Beograda, banja Vrdnik bogata je i termo-mineralnom vodom koja izbija sa velikih dubina.

BanjaVrdnik02

Kao najpoznatiji hotel u banji Vrdnik ističe se hotel Premier Aqua.

Poput svakog hotela sa 5 zvezdica, tako i Premier Aqua hotel ima moderni SPA centar, sa zatvorenim i otvorenim bazenom sa termalnom vodom, bogato opremljene sobe i apartmane, kao i veliki restoran.

Gosti hotela ne plaćaju dodatno korišćenje wellness centra, u čijem sastavu se nalaze saune, parno kupatilo, razni tretmani tela, masaže i drugi sadržaji.

Poseban segment koji treba pohvaliti je i Aqua Medica centar sa fizioterapeutskim prostorijama sa opremom za fizikalnu medicinu i programima za regeneraciju organizma i prevenciju hroničnih oboljenja. Besplatni pregledi i konsultacije sa lekarom su čak i uključene u neke od promo ponuda.

BanjaVrdnik01

Od promo paketa izuzetno je popularan Fruškogorski SPA vikend, a za goste kojima više odgovara odmor radnim danima namenjen je Wellness paket koji se može koristiti u periodu od ponedeljka do petka.

Za sve informacije o hotelu Premier Aqua u banji Vrdnik i rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.