Zlatibor Nova godina 2024. - Ponude hotela i nastupi

Nova godina na Zlatiboru

Novogodišnje ponude uveliko se traže, a ukoliko planirate da praznične dane provedete na Zlatiboru, jednoj od omiljenih domaćih planina, donosimo vam sve detalje o ponudama i popustima hotela, kao i nastupima poznatih pevača tokom praznika.

Ponudu za Doček 2024. najboljih hotela u Srbiji možete pogledati i na ovom linku. Pogledajte ponude i pošaljite upit ili pozovite telefonom za rezervaciju već sada.

Najbolji hoteli i apartmani

Iako je većina hotela i apartmana već sada prilično popunjena za novogodišnje praznike, mesta i dalje ima, te preporučujemo da pogledate ponudu i pakete i rezervišete hotel koji vam se dopada već sada. U nastavku za vas donosimo preporuke najboljih hotela za odmor za Doček 2024. godine.

Hotel Buket

Hotel Buket jedan je od hotela koji se veoma traži tokom cele godine, pre svega jer se nalazi na izvrsnoj lokaciji nedaleko od jezera, ali i zbog odličnog SPA centra koji gosti obožavaju. Ove godine paket na 3 noći za odmor tokom praznika sa uključenim muzičkim programom možete rezervisati za 75.900 dinara za dve osobe. Paket uz mogućnost rezervacije možete pogledati na ovom linku.

Apartmani Konak

Apartmani Konak su novi apartmanski objekat, nedaleko od jezera, sa jako lepim SPA centrom i brojnim sadržajima. Preporučujemo da pogledate kompletan paket za novogodišnji odmor na ovom linku koji za 3 noći boravka košta 68.000 dinara.

Hotel Zlatibor Resort

Zlatibor resort je jedan od najprestižnijih i najnovijih hotela na Zlatiboru, ali i jedan od traženijih u Srbiji. Prostran SPA centar sa izvrsnim sadržajima, kao i lokacija nadomak Kraljevog trga, samo su neke od prednosti izbora ovog hotela za odmor za Novu godinu. Pogledajte cene i detalje o hotelu Zlatibor resort na ovom linku.

Titova Vila apartmani & SPA

Titova Vila je apartmanski kompleks na desetak minuta od centra Zlatibora. Kompleks čini nekoliko objekata, prelep restoran, kao i SPA centar koji gosti obožavaju! Preporučujemo da pogledate kompletnu ponudu hotela na ovom linku i telefonom ili slanjem upita rezervišete svoj novogodišnji odmor.

VIP Casa Club

Kompleks VIP Casa je jedan od traženijih smeštaja za predstojeće praznike. Novogodišnji paket u VIP Casa Clubu možete rezervisati već sada na ovom linku.

Hotel Palisad

Ukoliko želite smeštaj nadomak centra i Kraljevog trga, onda je Hotel Palisad odlična opcija! Moderan hotel sa prostranim sobama može biti vaš izbor za smeštaj za doček Nove godine. Pogledajte paket za doček na ovom linku i rezervišite smeštaj već sada telefonom ili slanjem upita.

Još hotela na Zlatiboru

Hotel Mona
Hotel Agape
Aria Club

Nastupi pevača

Kada je reč o zabavi i nastupima poznatih pevačica i pevača, još nije kompletiran spisak onih koji će svoje nastupe imati na Zlatiboru, ali je već sada poznato da će od većih zvezda tu biti Svetlana Ceca Ražnatović, koja će nastupiti nedaleko od centra Zlatibora.

Prethodnih godina Nova godina na Kraljevom trgu na Zlatiboru dočekana je uz Vesnu Zmijanac, Zdravka Čolića, Senidah, Bajagu i Instruktore, dok imena zvezdi koje će nastupati ove godine još uvek nisu poznata.

Kada su u pitanju cene ulaznica za nastupe u zlatiborskim kafanama i klubovima, one se trenutno kreću od 20€ za mesta na kojima će nastupati manje poznati bendovi, pa sve do 150€ koliko će koštati ulaznice za ekskluzivna mesta na kojima nastupaju domaće i regionalne muzičke zvezde.

Rezervacije hotela i apartmana

Kako se praznični dani bliže, preporučujemo da na ovom linku pogledate ponudu hotela i apartmana na Zlatiboru, ali i širom Srbije, kao i da već sada telefonom ili slanjem upita proverite dostupnost smeštaja i izvršite rezervaciju izabranog hotela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.