Neradni dani za Novu godinu i Božić 2023. - Gde na odmor?

Neradni dani oko Nove godine i Božića

Novogodišnji i božićni praznici ubrzo nam stižu, a uz praznike – i neradni dani. Ove godine imamo mogućnost da uz vikend spojimo čak 4 dana!

Neradni dani u Srbiji oko Nove godine biće prvi, drugi i treći januar, dok nas za Božić očekuje jedan neradni dan – 7. januar. To znači da će tokom predstojećih praznika biti mogućnosti za spajanje perioda od subote, 31. decembra pa sve do srede, 3. januara. Takođe, tu je i mogućnost spajanja ukupno 9 slobodnih dana, ukoliko na neradne dane dodamo i odsustvo sa posla u sredu, četvrtak i petak (4-6. januar).

Gde na odmor tokom praznika?

Kada imamo slobodne dane pred sobom, uvek se postavlja pitanje – gde možemo otputovati. Prednost putovanja po Srbiji je svakako blizina, jednostavnost dolaska, kao i ponuda koja je iz godine u godinu sve bogatija.

Tako već sada podaci pokazuju da će najtraženije destinacije biti Zlatibor, Kopaonik, Vrnjačka Banja, Banja Vrdnik, Palić, Divčibare, ali i gradovi koji nude dobre hotele sa SPA centrima poput Novog Sada ili Kragujevca.

Ukoliko se opredelite za odmor na čistom vazduhu, uz sneg, možda i skijanje, preporučujemo da pogledate ponude najboljih hotela na domaćim planinama klikom na linkove ispod:

Kopaonik
Zlatibor
Divčibare
Stara planina

Sa druge strane, banje u Srbiji izuzetno su popularne tokom praznika, a hoteli su pripremili bogat program, kako za odrasle i one željne zabave, tako i za najmlađe goste. Pogledajte trenutne promotivne pakete i popuste hotela u Srbiji za boravak tokom novogodišnjih i božićnih praznika:

Banja Vrdnik
Vrnjačka Banja
Palić
Gradovi Srbije

Hoteli za idealan praznični odmor

Za vas smo izdvojili i desetak najtraženijih paketa sa popustom za odmor u Srbiji tokom praznika. U pitanju su hoteli na planinama, u banjama ili gradovima Srbije koji su za vas pripremili bogat praznični program i sadržaje.

Ukoliko se odlučite za odmor u Banji Vrdnik, inače destinaciji na samo sat vremena od Beograda, Fruške terme imaju odličan paket, idealan i za porodice i za parove. Paket koji možete rezervisati na ovom linku uključuje dva obroka, 3 noći boravka, korišćenje SPA centra, gratis bezalkoholni mini bar, kao i organizovane animacije.

Toplo preporučujemo da pogledate i ponude hotela u Vrnjačkoj Banji koji, primera radi u hotelu Fontana, uključuju doručak, svečane večere za doček i reprizu, nastupe Slavka Banjca i Vesne Zmijanac, kao i korišćenje SPA centra. Tu je i paket Pegaz Holiday Resorta koji možete pogledati na ovom linku.

Sa druge strane, od zlatiborskih hotela izdvajamo pakete za doček Nove godine u hotelu Buket čiji aranžman uključuje polupansion, novogodišnju večeru uz muziku, popuste za decu i korišćenje SPA centra, kao i ponudu apartmana Konak koja obuhvata dva obroka tokom dana, svečanu večeru 31.  decembra, popuste za decu i korišćenje SPA centra. Od hotela na Zlatiboru izdvajamo i hotel Palisad i paket koji možete rezervisati ovde, a koji uključuje polupansion, svečanu večeru za doček i reprizu, gratise za decu i korišćenje igraonice.

Kopaonik je i ove godine ubedljivo jedna od najtraženijih destinacija, a promotivne pakete sa nizom uključenih sadržaja i aktivnosti možete pogledati na ovom linku za hotel Grand, na ovom linku za hotel Gorski, kao i na ovom linku za hotel Putnik.

Od planinskih paketa izdvajamo još i novogodišnju ponudu odličnog hotela Royal Mountain na Divčibarama koji uključuje polupansion, svečanu večeru za doček i muzički program uz Akapulko Bend, kao i korišćenje SPA centra.

Od hotela na drugim, možda manje popularnim, ali odličnim destinacijama za novogodišnji odmor izdvajamo još pakete hotela Ub, hotela Oplenac, hotela Villa Breg u Vršcu i hotela Prezident na Paliću.

Ostali praznici tokom 2023.

Ukoliko vas zanimaju i neradni dani nadalje tokom 2023. godine, državni ili verski praznici koji se praznuju neradno su i Sretenje (15. i 16. februar), Uskrs (14-17. april), Praznik rada (1. i 2. maj), kao i Dan primirja u Prvom svetskom ratu (11. novembar).

Sve promotivne ponude domaćih hotela za Novu godinu, ali i odmor u drugim terminima pogledajte na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.