Neradni dani za Novu godinu i Božić 2024. - Gde na odmor?

Neradni dani oko Nove godine i Božića

Novogodišnji i božićni praznici ubrzo nam stižu, a uz praznike – i neradni dani. Ove godine imamo mogućnost da uz vikend spojimo čak 4 dana!

Neradni dani u Srbiji oko Nove godine 2024. biće prvi i drugi januar, dok nas oko Božića ne očekuju dodatni neradni dani, kako se Božić pada u nedelju. To znači da će tokom predstojećih praznika biti mogućnosti za spajanje perioda od subote, 30. decembra pa sve do utorka, 2. januara. 

Gde na odmor tokom praznika?

Kada imamo slobodne dane pred sobom, uvek se postavlja pitanje – gde možemo otputovati. Prednost putovanja po Srbiji je svakako blizina, jednostavnost dolaska, kao i ponuda koja je iz godine u godinu sve bogatija.

Tako već sada podaci pokazuju da će najtraženije destinacije biti Zlatibor, Kopaonik, Vrnjačka Banja, Banja Vrdnik, Palić, Divčibare, ali i gradovi koji nude dobre hotele sa SPA centrima poput Novog Sada ili Kragujevca.

Ukoliko se opredelite za odmor na čistom vazduhu, uz sneg, možda i skijanje, preporučujemo da pogledate ponude najboljih hotela na domaćim planinama klikom na linkove ispod:

Kopaonik
Zlatibor
Divčibare
Stara planina

Sa druge strane, banje u Srbiji izuzetno su popularne tokom praznika, a hoteli su pripremili bogat program, kako za odrasle i one željne zabave, tako i za najmlađe goste. Pogledajte trenutne promotivne pakete i popuste hotela u Srbiji za boravak tokom novogodišnjih i božićnih praznika:

Banja Vrdnik
Vrnjačka Banja
Palić
Gradovi Srbije

Hoteli za idealan praznični odmor

Za vas smo izdvojili i desetak najtraženijih paketa sa popustom za odmor u Srbiji tokom praznika. U pitanju su hoteli na planinama, u banjama ili gradovima Srbije koji su za vas pripremili bogat praznični program i sadržaje.

Ukoliko se odlučite za odmor u Banji Vrdnik, inače destinaciji na samo sat vremena od Beograda, Fruške terme imaju odličan paket, idealan i za porodice i za parove. Paket koji možete rezervisati na ovom linku uključuje dva obroka, 3 noći boravka, korišćenje SPA centra, gratis bezalkoholni mini bar, kao i organizovane animacije.

Toplo preporučujemo da pogledate i ponude hotela u Vrnjačkoj Banji koji, primera radi u hotelu Fontana, uključuju doručak, svečane večere za doček i reprizu, nastupe Slavka Banjca i Vesne Zmijanac, kao i korišćenje SPA centra. Tu je i paket Pegaz Holiday Resorta koji možete pogledati na ovom linku.

Sa druge strane, od zlatiborskih hotela izdvajamo pakete za doček Nove godine u hotelu Buket čiji aranžman uključuje polupansion, novogodišnju večeru uz muziku, popuste za decu i korišćenje SPA centra, kao i ponudu apartmana Konak koja obuhvata dva obroka tokom dana, svečanu večeru 31.  decembra, popuste za decu i korišćenje SPA centra. Od hotela na Zlatiboru izdvajamo i hotel Palisad i paket koji možete rezervisati ovde, a koji uključuje polupansion, svečanu večeru za doček i reprizu, gratise za decu i korišćenje igraonice.

Kopaonik je i ove godine ubedljivo jedna od najtraženijih destinacija, a promotivne pakete sa nizom uključenih sadržaja i aktivnosti možete pogledati na ovom linku za hotel Grand, na ovom linku za hotel Gorski, kao i na ovom linku za hotel Putnik.

Od planinskih paketa izdvajamo još i novogodišnju ponudu odličnog hotela Royal Mountain na Divčibarama koji uključuje polupansion, svečanu večeru za doček i muzički program uz Akapulko Bend, kao i korišćenje SPA centra.

Od hotela na drugim, možda manje popularnim, ali odličnim destinacijama za novogodišnji odmor izdvajamo još pakete hotela Ub, hotela Oplenac, hotela Villa Breg u Vršcu i hotela Prezident na Paliću.

Ostali praznici tokom 2024.

Ukoliko vas zanimaju i neradni dani nadalje tokom 2024. godine, državni ili verski praznici koji se praznuju neradno su i Sretenje (15. i 16. februar), Uskrs (3-6. maj), Praznik rada (1. i 2. maj), kao i Dan primirja u Prvom svetskom ratu (11. novembar).

Sve promotivne ponude domaćih hotela za Novu godinu, ali i odmor u drugim terminima pogledajte na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.