Smeštaj sa bazenom na Kopaoniku

Smeštaj sa bazenom na Kopaoniku

Hoteli koji imaju bazen idealni su za relaksaciju, bez obzira na to da li Kopaonik posećujete tokom zime ili letnjeg perioda – brčkanje u bazenu prija i nakon skijanja i nakon celodnevne planinske šetnje.

Za vas smo izdvojili 5 najboljih hotela koji se nalaze na Kopaoniku, a imaju odličan bazen i različite SPA sadržaje.

Hotel Gorski

Hotel Gorski je nov hotel smešten u turističkom centru Kopaonika, vrlo blizu staza i raspolaže sa čak 97 luksuznih soba i 21 apartmanom, za iskustvo sa 5 zvezdica.

Osim toga što se nalazi na odličnoj lokaciji na Kopaoniku, hotel ima SPA centar veličine čak 390 kvadrata sa zatvorenim i otvorenim bazenom, saunom, slanom sobom, parnim kupatilom i tepidarijumom.

Ono što izdvaja Gorski je sjajan pogled na skijaške staze koji se pruža upravo iz hotelskog bazena.

Za goste hotela korišćenje bazena je besplatno.

Kraljevi čardaci

Apartmansko naselje Kraljevi čardaci nalazi se malo dalje od turističkog centra, u Vikend naselju na Kopaoniku, odnosno oko 2 i po kilometra od najbliže žičare.

Kraljeve čardake izdvaja ogroman prostor namenjen SPA centru – čak 900 metara kvadratnih. Zatvoreni bazen je dužine 14 i širine 6 metara, dok je otvoreni bazen sa grejanom vodom veličine 10 x 5 metara. Uz bazen, tu su i đakuzi, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, slana pećina, tepidarijumi i naravno – veliki broj masaža.

Za najmlađe, u Kraljevim čardacima je tu i odvojena wellness zona za decu.

Hotel Putnik

Hotel Putnik lociran je na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine. 

Gostima su na raspolaganju i razni dodatni sadržaji: wi-fi, wellness&spa, fitnes centar, dve konferencijske sale, dečija igraonica i bioskop, skijašnica, iznajmljivanje ski opreme i kvadova, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren, pansionski restoran, parking i bankomat. Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju.

Hotel Grand

Jedan od poznatijih hotela na Kopaoniku – hotel Grand – nalazi se u samom turističkom centru, odmah do staza i žičara. One goste koji su ljubitelji opuštanja u SPA centrima, hotel Grand će apsolutno oduševiti. Novootvoreni SPA centar “Grand Oaza” prostire se na čak 1800 metara kvadratnih.

Gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen sa relaks zonom, ali i otvoreni bazen sa đakuzijem u kome čak i tokom zime možete uživati u predivnom planinskom ambijentu.

Uz bazene, hotelski SPA centar ima i infrared saunu, rusku banju, hamam, finsku saunu, parno kupatilo, tropske kiše, slano – ledenu pećinu i veliki izbor masaža.

Gosti hotela Grand sadržaje SPA centra mogu koristiti besplatno.

Hotel MujEn Lux

Još jedan hotel koji svakako treba spomenuti kada govorimo o hotelima sa bazenima je i MujEn Lux.

Ovo apartmansko naselje izgrađeno je u autentičnom planinskom stilu i pruža gostima podjednak užitak i tokom leta i tokom zime. MujEn lux se nalazi u Vikend naselju na Kopaoniku.

SPA centar ovog hotela idealan je za one koji vole manje SPA centre, u kojima ih neće opterećivati gužva i veći broj ljudi.

Osim bazena za brčkanje, SPA centar je opremljen i saunama, đakuzijem, parnim kupatilom i tepidarijumom.

Gosti hotela MujEn Lux mogu koristiti SPA centar po ceni od 5 evra po osobi dnevno. Postoji i mogućnost zakupa VIP termina, odnosno celog SPA centra na 2 sata uz doplatu od 9.000 dinara.

Ukoliko želite pravo SPA uživanje i odličan bazen, koji god od preporučenih hotela da odaberete – nećete pogrešiti.

Preporučujemo da pratite promo ponude i popuste hotela na Kopaoniku kojih ima tokom cele godine i iskoristite neki od promo paketa za SPA uživanje sa prijateljima ili dragim osobama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.