Banja Vrdnik - Smeštaj sa bazenom

Smeštaj sa bazenom u Banji Vrdnik

Banja Vrdnik je poslednjih godina postala jedna od ozbiljnije traženih destinacija u Srbiji, kako zbog izvanredne prirode koja je okružuje, tako i zbog hotela i smeštaja čija je ponuda sve bogatija. Za one koji posebno vole opuštanje uz bazen i SPA sadržaje, izdvojili smo nekoliko omiljenih hotela u Banji Vrdnik.

Fruške terme

Fruške terme su jedan od poznatijih i omiljenih domaćih kompleksa koji se nalazi na predivnoj lokaciji u Banji Vrdnik, sa čak 200 sunčanih dana godišnje. Ovaj kompleks ima čak 9 termalnih bazena!

Gostima su na raspolaganju porodični svet SPA centra sa centralnim unutrašnjim bazenom, bazenom sa unutrašnjim i spoljašnjim delom za isplivavanje, velikim otvorenim bazenom sa pogledom na Banju Vrdnik, kao i dečiji svet sa bazenima dubine od 30 do 80 centimetara.

Od ostalih SPA sadržaja, tu su i Aqua fun zona sa dva spoljašnja tobogana, kao i svet sauni sa finskom, ruskom, hromo, infracrvenom saunom, parnim kupatilom, tepidarijumom, tuševima.

Smeštaj u hotelu Fruške terme možete rezervisati na ovoj stranici.

Hotel Premier Aqua

Hotel Premier Aqua (5*) čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u Banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima.

Wellness i spa centar hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih duhovnom opuštanju i regeneraciji organizma poput spa kapsule, različitih vrsta masaže, tretmana lica i tela, depilacije, pedikira i manikira, raspolaže sa tri vrste saune: finska, bio, infra red, parnim kupatilom, vishy tuševima i relax zonom. Korišćenje pogodnosti Wellness & Spa centra za goste hotela je besplatno.

Zatvoreni i otvoreni bazen sa termalnom vodom (temp. oko 31°).

Hotel Premier Aqua možete rezervisati na ovoj stranici.

Etno naselje Vrdnička Kula

Ukoliko želite odmor u posebno uređenom enterijeru i okruženju, tu je i Etno naselje Vrdnička kula.

Smešteno na idealnoj poziciji, okruženo blagodetima Fruške gore, hotel Vrdnička kula raspolaže sa 23 smeštajne jedinice: 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i jednom sobom sa terasom. Etno naselje je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području.

Prednost smeštaja u Etno naselju Vrdnička kula je što je gostima na raspolaganju kompletan sadržaj hotela Fruške terme, koji se nalazi u okviru istog kompleksa.

Hotel Etno naselje Vrdnička kula možete rezervisati na ovoj stranici.

Rezervacije hotela u Banji Vrdnik

Kompletnu ponudu hotela sa bazenom i SPA centrom u Banji Vrdnik možete pogledati na ovom linku, gde slanjem upita ili telefonom možete izvršiti rezervaciju smeštaja za vaš odmor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.