Zlatibor - smeštaj i hoteli sa bazenom

Zlatibor – smeštaj i hoteli sa bazenom

Zlatibor se može pohvaliti velikim brojem dobrih hotela, od kojih je većina onih sa četiri zvezdice. To znači da svi oni imaju i velnes centre, sa unutrašnjim bazenom i sadržajima poput saune, slane sobe, parnog kupatila i sl. Hajde da vidimo kakav smeštaj sa bazenom nudi Zlatibor.

Hotel Buket

Buket je novi hotel na Zlatiboru, otvoren 2019. godine. Okružen je borovom šumom, a nalazi se blizu turističkog centra Zlatibora. Nedaleko od njega nalaze se Dino park, staze za šetnju i sportska dvorana.

Na čak 800 kvadrata prostire se velnes centar hotela Buket. Tu su smeštena dva unutrašnja bazena, i to jedan plivački a drugi bazen nepravilnog oblika, sa slanom vodom i đakuzijem. Od ostalih wellness sadržaja, na raspolaganju su vam saune, parno kupatilo, tepidarijum klupe, kao i slana soba i masaže.

Hotel Buket interesantan je i po tome što je jedan od retkih hotela na Zlatiboru koji ima podzemnu garažu. U njoj ima mesta za 16 automobila, dok na parkingu napolju ima još 40 parking mesta. Gosti hotela Buket mogu koristiti i dečju igraonicu, potom fitnes salu, lobi bar, restoran i salu za seminare.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Hotel Buket

Hotel Zlatibor Mountain Resort

Hotel Zlatibor Mountain Resort & SPA (5*) je kompleks koji se nalazi u samom centru Zlatibora, nadomak jezera, inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Hotel u ponudi ima moderno dizajnirane i opremljene sobe i apartmane, dok su gostima na raspolaganju i restoran, loby bar, lounge bar, Magnesium Wellness centar, kao i igraonica za decu, bilijar sala i kuglana.

Hotel u ponudi ima četiri različita tipa soba i apartmana sa pogledom na Zlatibor i prelepe predele ove planine. Sobe su opremljene TV uređajem, stanicom sa kafom i čajem, sefom i kapaciteta su od 2 do 6 osoba.

Magnesium SPA centar raspolaže bazenom, sauna svetom (bio sauna, infra sauna, finska sauna, parno kupatilo, tuševi doživljaja, slana soba), VIP SPA segmentom, dok su gostima na raspolaganju brojni tretmani, kao i fitness centar.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Hotel Zlatibor Resort

Hotel Iris

Možda i najlepši unutrašnji bazen na Zlatiboru je onaj u hotelu Iris. Sam hotel Iris izgrađen je u planinskom stilu, smešten je pored crkve i na samo nekoliko minuta hoda od jezera.

Iris nije veliki hotel, ima samo 28 soba i apartmana, ali lepo uređenih i sa terasom koja vam donosi pogled na šumoviti deo Zlatibora.

Tokom letnje sezone uživaćete u bašti hotela Iris, a preko cele godine na raspolaganju su vam SPA centar i fitnes sala. Iris je definitivno, jedna od boljih opcija za smeštaj na Zlatiboru sa bazenom.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Hotel Iris

Hotel Konak

Apart hotel Konak je novi kompleks na Zlatiboru, na samo 5 minuta od jezera, u najlepšem delu planinskog centra. Hotel ima moderno opremljene apartmane, restoran, igraonicu za decu, kao i SPA centar.

SPA centar ovog hotela nudi bazen za plivanje, bazen za malu decu, đakuzi, saunu, parno kupatilo, tepidarijume, ali i sobe za masaže i fitness segment.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Hotel Konak

Titova Vila Apartments & SPA

Titova Vila apartments and SPA je sjajan apartmanski kompleks na Zlatiboru, na desetak minuta šetnje od jezera i centra. Kompleks se sastoji od nekoliko apartmanskih objekata, restorana, teretane, igraonice za decu i izvrsnog SPA centra.

Od sadržaja u SPA centru izdvajaju se bazen, saune, slana soba, parno kupatilo, đakuzi bazen, tepidarijumi i niz masaža u ponudi. Titova Vila Apartments & SPA se nalazi na nadmorskoj visini od više od 1000 metara, na lokaciji sa koje se pruža prelep pogled na vrhove Tornik i Čigota.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Titova Vila

Hotel Mona

Mona je verovatno najpoznatiji hotel na Zlatiboru. Nalazi se u centru turističkog dela Zlatibora, u blizini svih bitnih dešavanja. Sa dva restorana, kongresnim centrom i wellness centrom, hotel Mona već dugo predstavlja jedan od najtraženijih smeštaja sa bazenom na Zlatiboru.

Pored unutrašnjeg bazena, možete koristiti i saune, relax sobu, parno kupatilo ili jednostavno uživati u masažama. Stalno u hotelu Mona možete očekivati interesantne promo ponude, kako za parove, tako i za porodice sa decom. Uzgred, hotel ima i veoma dobro opremljenu igraonicu.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Hotel Mona

Vip Casa

Vip Casa Club sastoji se iz četiri vile, smeštene na Zlatiboru. Zovu se vila Pahulja, Vina, Jela i Iskra. U jednoj od vila smešten je SPA centar, sa plivačkim bazenom dužine 20 metara. Bazen je dubok metar i po. Od ostalih sadržaja u wellness centru možete koristiti saunu, parno kupatilo, sobe za masažu i dva đakuzija.

Na raspolaganju vam je i fitnes centar, u kojem ćete dobiti ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom. Teretana je opremljena savremenim spravama za vežbanje.

Vip Casa ima i restoran-vinariju, sa zlatiborskim specijalitetima ali i internacionalnim jelima.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: VIP Casa Club

Aria Club Zlatibor

Aria Club Wellness & SPA Zlatibor se nalazi u mirnom i prijatnom delu Zlatibora, nedaleko od centra. Lokacija je idealna za one koji žele mir i beg od gužve, ali i za one koji uživaju u urbanom delu Zlatibora, jer za svega nekoliko minuta mogu se naći u žiži dešavanja.

Pored moderno i funkcionalno opremljenih apartmana, Aria Club u ponudi ima i usluge Wellness & SPA centra, kao i teretane. SPA centar poseduje bazen, finsku saunu, parno kupatilo i hidromasažnu kadu.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Aria Club

Hotel Agape

Na samom ulasku na Zlatibor, na 5 minuta od centra, nalazi se hotel Agape. Hotel u ponudi ima moderne apartmane, restoran, prostranu terasu za uživanje i opuštanje, kao i SPA centar površine 400 kvadrata.

SPA centar čine bazen sa đakuzijem, slana soba, sauna, tepidarijumi i sobe za masažu. Uz sam SPA centar smeštena je i manja fitnes sala.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Hotel Agape

Forest Club

Forest Club je apartmanski objekat sa tipski opremljenim apartmanima i hotelskom uslugom. Hotel je pet friendly, a odlikuje ga i miran i intiman SPA centar sa bazenom, slanom sobom, saunom, parnim kupatilom, toplim klupama i đakuzijem.

Hotel možete rezervisati na ovom linku: Forest Club hotel

Na jednom mestu pogledajte smeštaj sa bazenom na Zlatiboru, koji mi preporučujemo. Uz dobre promo ponude, boravak na Zlatiboru biće vam i povoljniji i kvalitetniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.