Zlatibor - smeštaj sa bazenom

Zlatibor – smeštaj sa bazenom

Zlatibor se može pohvaliti velikim brojem dobrih hotela, od kojih je većina onih sa četiri zvezdice. To znači da svi oni imaju i velnes centre, sa unutrašnjim bazenom i sadržajima poput saune, slane sobe, parnog kupatila i sl. Hajde da vidimo kakav smeštaj sa bazenom nudi Zlatibor.

Hotel Buket

Buket je novi hotel na Zlatiboru, otvoren 2019. godine. Okružen je borovom šumom, a nalazi se blizu turističkog centra Zlatibora. Nedaleko od njega nalaze se Dino park, staze za šetnju i sportska dvorana.

Na čak 800 kvadrata prostire se velnes centar hotela Buket. Tu su smeštena dva unutrašnja bazena, i to jedan plivački a drugi bazen nepravilnog oblika, sa slanom vodom i đakuzijem. Od ostalih wellness sadržaja, na raspolaganju su vam saune, parno kupatilo, tepidarijum klupe, kao i slana soba i masaže.

Hotel Buket interesantan je i po tome što je jedan od retkih hotela na Zlatiboru koji ima podzemnu garažu. U njoj ima mesta za 16 automobila, dok na parkingu napolju ima još 40 parking mesta. Gosti hotela Buket mogu koristiti i dečju igraonicu, potom fitnes salu, lobi bar, restoran i salu za seminare.

Hotel Iris

Možda i najlepši unutrašnji bazen na Zlatiboru je onaj u hotelu Iris. Sam hotel Iris izgrađen je u planinskom stilu, smešten je pored crkve i na samo nekoliko minuta hoda od jezera.

Iris nije veliki hotel, ima samo 28 soba i apartmana, ali lepo uređenih i sa terasom koja vam donosi pogled na šumoviti deo Zlatibora.

Tokom letnje sezone uživaćete u bašti hotela Iris, a preko cele godine na raspolaganju su vam SPA centar i fitnes sala. Iris je definitivno, jedna od boljih opcija za smeštaj na Zlatiboru sa bazenom.

Bazeni u hotelu Iris i u hotelu Mona Zlatibor

Hotel Mona

Mona je verovatno najpoznatiji hotel na Zlatiboru. Nalazi se u centru turističkog dela Zlatibora, u blizini svih bitnih dešavanja. Sa dva restorana, kongresnim centrom i wellness centrom, hotel Mona već dugo predstavlja jedan od najtraženijih smeštaja sa bazenom na Zlatiboru.

Pored unutrašnjeg bazena, možete koristiti i saune, relax sobu, parno kupatilo ili jednostavno uživati u masažama. Stalno u hotelu Mona možete očekivati interesantne promo ponude, kako za parove, tako i za porodice sa decom. Uzgred, hotel ima i veoma dobro opremljenu igraonicu.

Čigota

Pre svega, Čigota je medicinski centar, namenjen osobama koje imaju probleme sa raznim oboljenjima poput osteoporoze i štitaste žlezde. Takođe, Čigota ima i odličan program za mršavljenje.

Čak 186 soba, dva restorana, kafe bar sa terasom i tri sale za seminare obezbeđuju Čigoti dovoljno kapaciteta za smeštaj velikog broja gostiju, tokom cele godine.

Bazen u Čigoti

Posebna priča su wellness sadržaji. U Čigoti su vam na raspolaganju poluolimpijski bazen različite dubine, potom fitnes sala, sportski tereni i ostali sadržaji kao što su sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani lica i tela.

Hotel Idila

Idila je još jedan omanji hotel sa bazenom na Zlatiboru. Ima samo 18 soba i apartmana u ponudi, ali su smeštajne jedinice odlično opremljene i izgledaju prelepo. SPA centar se sastoji od parnog kupatila, saune i naravno – bazena. I to veoma lepog bazena.

Sam hotel udaljen je svega 200 metara od autobuske stanice i tržnog centra, a ima i dovoljno besplatnog parking prostora. Hotel Idila stalno ima aktivne promo ponude, posebno SPA vikend pakete za dve osobe.

Vip Casa

Vip Casa Club sastoji se iz četiri vile, smeštene na Zlatiboru. Zovu se vila Pahulja, Vina, Jela i Iskra. U jednoj od vila smešten je SPA centar, sa plivačkim bazenom dužine 20 metara. Bazen je dubok metar i po. Od ostalih sadržaja u wellness centru možete koristiti saunu, parno kupatilo, sobe za masažu i dva đakuzija.

Bazeni u hotelu Idila i kompleksu Vip Casa Club

Na raspolaganju vam je i fitnes centar, u kojem ćete dobiti ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom. Teretana je opremljena savremenim spravama za vežbanje.

Vip Casa ima i restoran-vinariju, sa zlatiborskim specijalitetima ali i internacionalnim jelima.

Na jednom mestu pogledajte smeštaj sa bazenom na Zlatiboru, koji mi preporučujemo. Uz dobre promo ponude, boravak na Zlatiboru biće vam i povoljniji i kvalitetniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.