Zlatibor - smeštaj sa bazenom

Zlatibor – smeštaj sa bazenom

Zlatibor se može pohvaliti velikim brojem dobrih hotela, od kojih je većina onih sa četiri zvezdice. To znači da svi oni imaju i velnes centre, sa unutrašnjim bazenom i sadržajima poput saune, slane sobe, parnog kupatila i sl. Hajde da vidimo kakav smeštaj sa bazenom nudi Zlatibor.

Hotel Buket

Buket je novi hotel na Zlatiboru, otvoren 2019. godine. Okružen je borovom šumom, a nalazi se blizu turističkog centra Zlatibora. Nedaleko od njega nalaze se Dino park, staze za šetnju i sportska dvorana.

Na čak 800 kvadrata prostire se velnes centar hotela Buket. Tu su smeštena dva unutrašnja bazena, i to jedan plivački a drugi bazen nepravilnog oblika, sa slanom vodom i đakuzijem. Od ostalih wellness sadržaja, na raspolaganju su vam saune, parno kupatilo, tepidarijum klupe, kao i slana soba i masaže.

Hotel Buket interesantan je i po tome što je jedan od retkih hotela na Zlatiboru koji ima podzemnu garažu. U njoj ima mesta za 16 automobila, dok na parkingu napolju ima još 40 parking mesta. Gosti hotela Buket mogu koristiti i dečju igraonicu, potom fitnes salu, lobi bar, restoran i salu za seminare.

Hotel Zlatibor Mountain Resort

Hotel Zlatibor Mountain Resort & SPA (5*) je kompleks koji se nalazi u samom centru Zlatibora, nadomak jezera, inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Hotel u ponudi ima moderno dizajnirane i opremljene sobe i apartmane, dok su gostima na raspolaganju i restoran, loby bar, lounge bar, Magnesium Wellness centar, kao i igraonica za decu, bilijar sala i kuglana.

Hotel u ponudi ima četiri različita tipa soba i apartmana sa pogledom na Zlatibor i prelepe predele ove planine. Sobe su opremljene TV uređajem, stanicom sa kafom i čajem, sefom i kapaciteta su od 2 do 6 osoba.

Magnesium SPA centar raspolaže bazenom, sauna svetom (bio sauna, infra sauna, finska sauna, parno kupatilo, tuševi doživljaja, slana soba), VIP SPA segmentom, dok su gostima na raspolaganju brojni tretmani, kao i fitness centar.

Hotel Iris

Možda i najlepši unutrašnji bazen na Zlatiboru je onaj u hotelu Iris. Sam hotel Iris izgrađen je u planinskom stilu, smešten je pored crkve i na samo nekoliko minuta hoda od jezera.

Iris nije veliki hotel, ima samo 28 soba i apartmana, ali lepo uređenih i sa terasom koja vam donosi pogled na šumoviti deo Zlatibora.

Tokom letnje sezone uživaćete u bašti hotela Iris, a preko cele godine na raspolaganju su vam SPA centar i fitnes sala. Iris je definitivno, jedna od boljih opcija za smeštaj na Zlatiboru sa bazenom.

Hotel Konak

Apart hotel Konak je novi kompleks na Zlatiboru, na samo 5 minuta od jezera, u najlepšem delu planinskog centra. Hotel ima moderno opremljene apartmane, restoran, igraonicu za decu, kao i SPA centar.

SPA centar ovog hotela nudi bazen za plivanje, bazen za malu decu, đakuzi, saunu, parno kupatilo, tepidarijume, ali i sobe za masaže i fitness segment.

Titova Vila Apartments & SPA

Titova Vila apartments and SPA je sjajan apartmanski kompleks na Zlatiboru, na desetak minuta šetnje od jezera i centra. Kompleks se sastoji od nekoliko apartmanskih objekata, restorana, teretane, igraonice za decu i izvrsnog SPA centra.

Od sadržaja u SPA centru izdvajaju se bazen, saune, slana soba, parno kupatilo, đakuzi bazen, tepidarijumi i niz masaža u ponudi. Titova Vila Apartments & SPA se nalazi na nadmorskoj visini od više od 1000 metara, na lokaciji sa koje se pruža prelep pogled na vrhove Tornik i Čigota.

Hotel Mona

Mona je verovatno najpoznatiji hotel na Zlatiboru. Nalazi se u centru turističkog dela Zlatibora, u blizini svih bitnih dešavanja. Sa dva restorana, kongresnim centrom i wellness centrom, hotel Mona već dugo predstavlja jedan od najtraženijih smeštaja sa bazenom na Zlatiboru.

Pored unutrašnjeg bazena, možete koristiti i saune, relax sobu, parno kupatilo ili jednostavno uživati u masažama. Stalno u hotelu Mona možete očekivati interesantne promo ponude, kako za parove, tako i za porodice sa decom. Uzgred, hotel ima i veoma dobro opremljenu igraonicu.

Čigota

Pre svega, Čigota je medicinski centar, namenjen osobama koje imaju probleme sa raznim oboljenjima poput osteoporoze i štitaste žlezde. Takođe, Čigota ima i odličan program za mršavljenje.

Čak 186 soba, dva restorana, kafe bar sa terasom i tri sale za seminare obezbeđuju Čigoti dovoljno kapaciteta za smeštaj velikog broja gostiju, tokom cele godine.

Posebna priča su wellness sadržaji. U Čigoti su vam na raspolaganju poluolimpijski bazen različite dubine, potom fitnes sala, sportski tereni i ostali sadržaji kao što su sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani lica i tela.

Hotel Idila

Idila je još jedan omanji hotel sa bazenom na Zlatiboru. Ima samo 18 soba i apartmana u ponudi, ali su smeštajne jedinice odlično opremljene i izgledaju prelepo. SPA centar se sastoji od parnog kupatila, saune i naravno – bazena. I to veoma lepog bazena.

Sam hotel udaljen je svega 200 metara od autobuske stanice i tržnog centra, a ima i dovoljno besplatnog parking prostora. Hotel Idila stalno ima aktivne promo ponude, posebno SPA vikend pakete za dve osobe.

Vip Casa

Vip Casa Club sastoji se iz četiri vile, smeštene na Zlatiboru. Zovu se vila Pahulja, Vina, Jela i Iskra. U jednoj od vila smešten je SPA centar, sa plivačkim bazenom dužine 20 metara. Bazen je dubok metar i po. Od ostalih sadržaja u wellness centru možete koristiti saunu, parno kupatilo, sobe za masažu i dva đakuzija.

Na raspolaganju vam je i fitnes centar, u kojem ćete dobiti ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom. Teretana je opremljena savremenim spravama za vežbanje.

Vip Casa ima i restoran-vinariju, sa zlatiborskim specijalitetima ali i internacionalnim jelima.

Aria Club Zlatibor

Aria Club Wellness & SPA Zlatibor se nalazi u mirnom i prijatnom delu Zlatibora, nedaleko od centra. Lokacija je idealna za one koji žele mir i beg od gužve, ali i za one koji uživaju u urbanom delu Zlatibora, jer za svega nekoliko minuta mogu se naći u žiži dešavanja.

Pored moderno i funkcionalno opremljenih apartmana, Aria Club u ponudi ima i usluge Wellness & SPA centra, kao i teretane. SPA centar poseduje bazen, finsku saunu, parno kupatilo i hidromasažnu kadu.

Hotel Agape

Na samom ulasku na Zlatibor, na 5 minuta od centra, nalazi se hotel Agape. Hotel u ponudi ima moderne apartmane, restoran, prostranu terasu za uživanje i opuštanje, kao i SPA centar površine 400 kvadrata.

SPA centar čine bazen sa đakuzijem, slana soba, sauna, tepidarijumi i sobe za masažu. Uz sam SPA centar smeštena je i manja fitnes sala.

Forest Club

Forest Club je apartmanski objekat sa tipski opremljenim apartmanima i hotelskom uslugom. Hotel je pet friendly, a odlikuje ga i miran i intiman SPA centar sa bazenom, slanom sobom, saunom, parnim kupatilom, toplim klupama i đakuzijem.

Na jednom mestu pogledajte smeštaj sa bazenom na Zlatiboru, koji mi preporučujemo. Uz dobre promo ponude, boravak na Zlatiboru biće vam i povoljniji i kvalitetniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.