Jeftino putovanje za dvoje – SPA vikend za 100 eur

Jeftino putovanje za dvoje – SPA vikend za 100 eur

Kada tražite jeftino putovanje za dvoje, šta je ono što vam je bitno? Da imate komforan smeštaj, wellness sadržaje za uživanje, dobro društvo… Samo mesto u kojem boravite treba da bude lepo, dobro opremljeno, čisto i da ima sadržaje koji će vam pružiti zanimaciju, ali i lokacije u blizini koje vredi videti.

Izdvojili smo za vas 5 SPA hotela u Srbiji na lepim mestima, u kojima SPA vikend za dvoje košta oko 100 evra. Da pogledate listu hotela sa cenom noćenja do 3.500 dinara kliknite na ovaj link. Rezervacije hotela možete izvršiti slanjem upita na sajtu ili pozivom telefonom.

Hotel Oplenac, Topola 

Smešten je u Topoli, u srcu Šumadije, na 76 km od Beograda i 40 km od Kragujevca.

Hotel Oplenac ima 100 ležajeva u modernim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Na raspolaganju su vam i SPA centar i prelepa bašta.

Gosti posećuju Zadužbinu Kralja Petra I, gde se mogu upoznati sa istorijom kraljevske dinastije Karađorđević. Vinarija Stari Oplenac biće posebno interesantna ljubiteljima vina. Tu se mogu degustirati lokalna vina i tradicionalna hrana ovog podneblja.

Vikend paketi na bazi polupansiona i sa uključenim korišćenjem SPA centra u hotelu Oplenac koštaju oko 50€ po osobi, zavisno od perioda godine. Preporučujemo da pogledate i aktuelne promo ponude za hotel Oplenac.

MujEn Lux, Kopaonik

Kada govorimo o jednoj o omiljenih srpskih planina, vredi pogledati i ponudu hotela MujEn Lux na Kopaoniku. Da vas ne zavara ovo „Lux“ u nazivu hotela, da ne pomislite da je skup. SPA vikend u MujEn Lux hotelu za dvoje košta 100 evra, a dobijate neograničeno korišćenje SPA centra i uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

Turistički centar Kopaonika je na samo 3 km od hotela MujEn, a tamo imate zabavni park, žičare za panoramsko razgledanje Kopaonika, kafiće, prodavnice itd.

Hotel Ub, Ub

Hotel Ub nalazi se na idealnoj lokaciji nedaleko od centra Uba, raspolaže sa 24 sobe, 2 apartmana i može se udobno smestiti 58 gostiju. Gostima su na raspolaganju dve terase, restoran, SPA centar i konferencijska sala. Osim odličnih sadržaja, Hotel Ub je idealan za vikend odmor jer se nalazi na samo sat vremena vožnje od Beograda.

U okviru SPA centra hotela Ub, gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen sa slanom vodom, finska i infra-crvena sauna, zatim parno kupatilo, dva tepidarijuma, fitnes centar i dve sobe za masaže i tretmane. SPA vikend u hotelu Ub košta i manje od 100 evra, a četvorodnevni paketi dostupni su i po ceni od 120 evra. Preporučujemo da pogledate sve aktuelne ponude hotela Ub.

Vila Prezident, Sremski Karlovci

Na samo 1 km od centra Sremskih Karlovaca, prema Stražilovu, nalazi se Vila Prezident koja će Vam sasvim sigurno dočarati vojvođansku atmosferu i omogućiti da uživate u pravim domaćim specijalitetima, zvucima tamburaša, širokom vinskom asortimanu i božanstvenoj okolini.

U Vili Prezident se nalazi devet smeštajnih jedinica: 1 VIP apartman, 2 klasična apartmana, 4 sobe sa francuskim ležajem i 2 dvokrevetne sobe. Sobe i apartmani sadrže: kupatilo, centralnu klimatizaciju, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju, internet, elektronski sef, fen, izbor pušačkih ili nepušačkih soba i apartmana, LCD televizor, mini bar.

SPA vikend paketi u Vili Prezident dostupni su po ceni od oko 100 evra za 2 osobe za trodnevne pakete.

Hotel Kralj, Vrnjačka Banja

Kada govorimo o Vrnjačkoj Banji, hotel koji će u potpunosti zadovoljiti vaša očekivanja je Hotel Kralj.

Hotel poseduje moderno opremljene sobe i apartmane, restoran sa balkonom, konferencijsku salu i wellness centar u kojem su vam na raspolaganju masaže, hidromasažni bazen, đakuzi, sauna, tepidarijum i drugi sadržaji. Vikend paketi u Hotelu Kralj koštaju od 90 do 110€, zavisno od perioda godine. Preporučujemo da pogledate detalje aktuelnih promo ponuda u Hotelu Kralj.

Ukoliko želite da pogledate dodatne predloge povoljnih hotela u Srbiji, kliknite ovde. Najnovije i najbolje ponude uvek možete potražiti na našem sajtu Wellness-spa.rs ili uz prečicu WSPA.RS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.