Jeftino putovanje za dvoje – SPA vikend za 100 eur

Kada tražite jeftino putovanje za dvoje, šta je ono što vam je bitno? Da imate komforan smeštaj, wellness sadržaje za uživanje, dobro društvo… Samo mesto u kojem boravite treba da bude lepo, da ima neke zanimljive sadržaje i lokacije koje vredi videti.

Izdvojili smo 4 domaća hotela na lepim mestima, u kojima SPA vikend za dvoje košta oko 100 evra.

1. Hotel Oplenac, Topola 

Hotel Oplenac

Smešten je u Topoli, u srcu Šumadije, na 76 km od Beograda i 40 km od Kragujevca.

Hotel Oplenac ima 100 ležajeva u modernim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Na raspolaganju su vam i SPA centar i prelepa bašta.

Gosti posećuju Zadužbinu Kralja Petra I, gde se mogu upoznati sa istorijom kraljevske dinastije Karađorđević. Vinarija Stari Oplenac biće posebno interesantna ljubiteljima vina. Tu se mogu degustirati lokalna vina i tradicionalna hrana ovog podneblja.

Noćenje za dve osobe je oko 50 eur, a u okviru posebnih promo paketa možete provesti SPA vikend za oko 100 evra. Na raspolaganju su vam Romantični odmor i SPA vikend paket, a za ljubitelje vina tu je i Oplenački vinski vikend. Složićete se da je ovo sasvim dobra opcija za jeftino putovanje za dvoje.

2. Hotel Zoned, Kopaonik

Hotel Zoned

Nalazi se na samo 3 km od centra Kopaonika, u vikend naselju. Tradicionalni planinski stil gradnje, uz luksuzno opremljene apartmane i wellness centar.

Hotel Zoned često ima vrlo povoljne wellness pakete za dvoje. Trenutno je aktuelna ponuda sa 3 noćenja za dvoje, za samo 108 eur. Kad pomislite na jeftino putovanje za dvoje, ovo je prosto savršeno! SPA centar, gratis za decu, lepote Kopaonika. Idealno.

3. MujEn Lux, Kopaonik

Hotel MujEn

Kad smo već kod Kopaonika, vredi pogledati i ponudu hotela MujEn Lux. Da vas ne zavara ovo „Lux“ u nazivu hotela, da ne pomislite da je skup. SPA vikend za dvoje košta 120 eur, a dobijate masažu stopala, neograničeno uživanje u wellness centru i naravno noćenje u apartmanu, sa doručkom.

Turistički centar Kopaonika je na samo 3 km od hotela MujEn, a tamo imate zabavni park, žičare za panoramsko razgledanje Kopaonika, kafiće, prodavnice itd.

4. Cvetni konaci, Vrnjačka banja

Hotel Cvetni konaci

Cvetni konaci spadaju u manje hotele. Nalaze se u Vrnjačkoj banji, sa pogledom na reku i park, a u blizini hotela su Japanski vrt, kao i izvori Jezero i Snežnik.

Wellness zona Cvetnih konaka sadrži slanu sobu, saunu i prostorije za masažu. Gostima je na raspolaganju paket „Mini odmor“, sa 20% popusta na sve masaže. A cena tog paketa je svega 109 eur za dvoje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.