Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Jeftino putovanje za dvoje – SPA vikend za 100 eur

Kada tražite jeftino putovanje za dvoje, šta je ono što vam je bitno? Da imate komforan smeštaj, wellness sadržaje za uživanje, dobro društvo… Samo mesto u kojem boravite treba da bude lepo, da ima neke zanimljive sadržaje i lokacije koje vredi videti.

Izdvojili smo 4 domaća hotela na lepim mestima, u kojima SPA vikend za dvoje košta oko 100 evra.

1. Hotel Oplenac, Topola 

Hotel Oplenac

Smešten je u Topoli, u srcu Šumadije, na 76 km od Beograda i 40 km od Kragujevca.

Hotel Oplenac ima 100 ležajeva u modernim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Na raspolaganju su vam i SPA centar i prelepa bašta.

Gosti posećuju Zadužbinu Kralja Petra I, gde se mogu upoznati sa istorijom kraljevske dinastije Karađorđević. Vinarija Stari Oplenac biće posebno interesantna ljubiteljima vina. Tu se mogu degustirati lokalna vina i tradicionalna hrana ovog podneblja.

Noćenje za dve osobe je oko 50 eur, a u okviru posebnih promo paketa možete provesti SPA vikend za oko 100 evra. Na raspolaganju su vam Romantični odmor i SPA vikend paket, a za ljubitelje vina tu je i Oplenački vinski vikend. Složićete se da je ovo sasvim dobra opcija za jeftino putovanje za dvoje.

2. Hotel Zoned, Kopaonik

Hotel Zoned

Nalazi se na samo 3 km od centra Kopaonika, u vikend naselju. Tradicionalni planinski stil gradnje, uz luksuzno opremljene apartmane i wellness centar.

Hotel Zoned često ima vrlo povoljne wellness pakete za dvoje. SPA centar, gratis za decu, lepote Kopaonika. Idealno.

Da vas podsetimo na to da se možete prijaviti na naš njuzleter i svake nedelje dobijaćete najbolje promo pakete na mejl.

3. MujEn Lux, Kopaonik

Hotel MujEn

Kad smo već kod Kopaonika, vredi pogledati i ponudu hotela MujEn Lux. Da vas ne zavara ovo “Lux” u nazivu hotela, da ne pomislite da je skup. SPA vikend za dvoje košta 120 eur, a dobijate masažu stopala, neograničeno uživanje u wellness centru i naravno noćenje u apartmanu, sa doručkom.

Turistički centar Kopaonika je na samo 3 km od hotela MujEn, a tamo imate zabavni park, žičare za panoramsko razgledanje Kopaonika, kafiće, prodavnice itd.

4. Cvetni konaci, Vrnjačka banja

Hotel Cvetni konaci

Cvetni konaci spadaju u manje hotele. Nalaze se u Vrnjačkoj Banji, sa pogledom na reku i park, a u blizini hotela su Japanski vrt, kao i izvori Jezero i Snežnik.

Wellness zona Cvetnih konaka sadrži slanu sobu, saunu i prostorije za masažu. Cena SPA vikend paketa kreće se oko 100 eur. Imaju romantične ali i porodične pakete. Pogledajte recimo paket “Mini odmor”.

Put do najboljih promo ponuda vodi i preko našeg njuzletera, na koji se možete prijaviti potpuno besplatno.

A još wellness ponuda sa popustima možete videti ovde: Wellness ponude.


Share Button

Ostavi komentar

Top