SPA za dvoje u Beogradu - Preporuke i kontakt

SPA za dvoje u Beogradu

SPA centri u Beogradu imaju veoma bogatu ponudu, bilo da želite opuštanje tokom dana ili čak boravak uz korišćenje SPA centra sa noćenjem. Brojni SPA centri i apartmani veoma su prilagođeni boravku za dvoje – uz romantičnu i intimnu atmosferu, odlične SPA sadržaje, a sve to po povoljnim cenama.

U nastavku za vas izdvajamo nekoliko najboljih opcija za SPA užitak za dvoje u Beogradu.

Passpartu SPA na Dorćolu

Passpartu je SPA centar koji se nalazi u samom centru Beograda, na Dorćolu, na nekoliko minuta od Trga Republike i jedan je od idealnih centara za opuštanje za dvoje. Ovaj SPA centar nije veliki, te je odlična opcija za one koji vole intimniju atmosferu. SPA centar za goste nudi lep đakuzi, saunu sa pogledom na stari rimski bunar, parno kupatilo i niz tretmana. U ponudi su brojni tretmani osmišljeni tako da umanje štetne efekte ubrzanog načina života i omoguće potpuno opuštanje.

Radno vreme ovog SPA centra je od 9 do 23 časa, a ukoliko želite da se opustite nešto duže, uz noćenje, dostupni su i apartmani u okviru SPA centra.

Apartmani Laguna SPA na Zvezdari

Ukoliko SPA za dvoje u Beogradu i to samo za vas, bez drugih ljudi, onda nema bolje opcije od Laguna SPA apartmana. U pitanju su moderno opremljeni apartmani, locirani na Zvezdari, a koji u ponudi imaju đakuzi, saunu, neki od njih i parno kupatilo i tepidarijume. Svi apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu – i sve to je dostupno samo vama.

Prednost ovih apartmana su i opcije noćenja, od popodnevnih do jutarnjih sati, ali i dnevni boravci u trajanju od nekoliko sati tokom dana. Zavisno od toga koliko želite vremena da provedete uz opuštanje u đakuziju ili sauni, možete i izabrati svoj paket i termin.

Preporučujemo da kompletnu ponudu apartmana pogledate na ovom linku.

Caesar SPA

Kada govorimo o LUX centrima u Beogradu, Caesar SPA je jedan od vodećih i idealan je za boravak udvoje ili sa bliskom ekipom, u intimnom ambijentu. Caesar SPA je prvi privatni SPA centar u Beogradu i u ponudi ima zonu sa saunom, đakuzijem, turskim kupatilom i lounge prostorom, kao i VIP zonu sa većim prostorom za relaksaciju i slanom sobom.

Uz posetu SPA centru na poklon dobijate flašu crnog i belog vina, gaziranu ili negaziranu vodu i sokove.

Caesar SPA može biti odlična opcija za opuštanje za dvoje uz pravi luksuz boravka.

Prezident Palace SPA

Još jedan od luksuznih SPA centara u Beogradu je i Prezident Palace SPA, lociran na donjem Dorćolu. SPA se nalazi u hotelu Prezident Palace, kategorisanom sa 5 zvezdica, a sam SPA odiše intimnošću i svedenošću, te je savršeno mesto za opuštanje udvoje.

Gostima ovog SPA centra na raspolaganju su zatvoreni bazen, finska sauna, tepidarijumi, hidromasažni bazen, parno kupatilo i đakuzi. Osim mogućnosti korišćenja SPA centra na bazi dnevnog boravka, za luksuzno zadovoljstvo i trenutke intimnog opuštanja, tu je i premium VIP wellness segment.

Thai SPA masaže

Mogućnost potpunog opuštanja mogu biti i odlične masaže. Iako Thai SPA centar u ponudi nema bazen ili đakuzi, na raspolaganju su vam sjajne tajlandske masaže i brojni tretmani. Preporučujemo rezervaciju masaže za parove koja će vam se zasigurno dopasti.

Kompletnu ponudu SPA centara u Beogradu i paketa SPA centara za dvoje možete pogledati na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.