Spoljni bazeni u kojima možete da se kupate i tokom jeseni i zime

Spoljni bazeni u kojima možete da se kupate i tokom jeseni i zime

Ako na odmor u neki od domaćih hotela idete za vreme hladnijih dana, biće vam korisno da znate u kojim hotelima se možete kupati u spoljnom bazenu, čak i onda kad napolju nije toplo vreme.

Hotel Grand – Kopaonik

U centru Kopaoniku nalazi se hotel Grand, deo MK Resort. Iz dobrog dela soba, restorana i spoljnog bazena pruža se pogled na žičaru i Pančićev vrh.

Izuzetan utisak na goste ostavlja prirodni materijal kojim je urađen enterijer hotela. Sobe su veoma dobro opremljene, a svakom gostu sleduju bade mantil i papuče. Hrana u restoranu bazirana je na švedskom stolu. Korisna stvar za roditelje sa malom decom je što hotel ima na raspolaganju posebne stočiće za bebe.

U centralnom delu spa centra nalazi se bazen, pogodan za plivanje, sa ležaljkama i koktel barom. Pored se nalaze saune, tursko kupatilo, tuševi i slana soba.

Poseban doživljaj boravka u hotelu Grand je svakako spoljni bazen, u kojem temperatura ne pada ispod 29 stepeni pa je odličan za kupanje i tokom hladnijih dana. Sa tog mesta pruža se pogled na šumu i žičaru.

Fruške terme – Banja Vrdnik

Jedan od najnovijih hotela u Vrdniku su Fruške terme – prve terme u Srbiji. Fruške terme imaju čak 9 bazena sa termalnom vodom, medicinski blok i wellness centar. Hotel ima više od 200 soba za smeštaj gostiju, a uz SPA i Wellness program, gostima su na raspolaganju i tretmani lica, tela, masaže i rituali.

Ovaj moderni hotelski kompleks ima i odličan otvoreni bazen koji je gostima na raspolaganju i tokom hladnijih jesenjih ili zimskih dana.

Hotel Gorski – Kopaonik

Hotel Gorski je nov hotel smešten u turističkom centru Kopaonika, vrlo blizu staza i raspolaže sa čak 97 luksuznih soba i 21 apartmanom, za iskustvo sa 5 zvezdica.

Osim toga što se nalazi na odličnoj lokaciji na Kopaoniku, hotel ima SPA centar veličine čak 390 kvadrata sa zatvorenim i otvorenim bazenom, saunom, slanom sobom, parnim kupatilom i tepidarijumom.

Ono što izdvaja Gorski je sjajan pogled na skijaške staze koji se pruža upravo iz hotelskog bazena u kome se možete brčkati i tokom zime.

Za goste hotela korišćenje bazena je besplatno.

Sve aktuelne promo ponude i popuste popularnih SPA hotela možete pogledati na stranici promo ponude.

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.