Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Spoljni bazeni u kojima možete da se kupate i tokom jeseni i zime

Ako na odmor u neki od domaćih hotela idete za vreme hladnijih dana, biće vam korisno da znate u kojim hotelima se možete kupati u spoljnom bazenu, čak i onda kad napolju nije toplo vreme.

Od velikog broja domaćih hotela, samo dva poseduju otvoreni bazen za izuzetno toplom vodom – hotel Grand na Kopaoniku i hotel Jelak u Lukovskoj banji.

Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

U centru Kopaoniku nalazi se hotel Grand, deo MK Resort. Iz dobrog dela soba, restorana i spoljnog bazena pruža se pogled na žičaru i Pančićev vrh.

Izuzetan utisak na goste ostavlja prirodni materijal kojim je urađen enterijer hotela. Sobe su veoma dobro opremljene, a svakom gostu sleduju bade mantil i papuče. Hrana u restoranu bazirana je na švedskom stolu. Korisna stvar za roditelje sa malom decom je što hotel ima na raspolaganju posebne stočiće za bebe.

Da vas podsetimo na to da se možete prijaviti na naš njuzleter i svake nedelje dobijaćete najbolje promo pakete na mejl.

U centralnom delu spa centra nalazi se bazen, pogodan za plivanje, sa ležaljkama i koktel barom. Pored se nalaze saune, tursko kupatilo, tuševi i slana soba.

Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

Poseban doživljaj je svakako spoljni bazen, u kojem temperatura ne pada ispod 29 stepeni pa je odličan za kupanje i tokom hladnijih dana. Sa tog mesta pruža se pogled na šumu i žičaru.

Hotel Grand poseduje sportsku halu i veliku kuglanu. U blizini hotela nalazi se i zabavni park sa raznim sportskim zanimacijama poput zip-lajna, tjubinga, bobom na šinama, jahanjem konja itd.

Telefon za informacije i rezervaciju smeštaja u hotelu Grand: 065/255-22-75.

Na obroncima Kopaonika, na 680 metara nadmorske visine, smeštena je Lukovska banja. Poznata je po tome što ima čak 37 izvora lekovite vode kojima se leči reumatizam.

Hotel Jelak Lukovska banja

Hotel Jelak, Lukovska banja

Najbolji smeštajni objekat u Lukovskoj banji je hotel Jelak, sagrađen 2009. godine. Gostima su pored unutrašnjeg bazena, saune, slane soba i masaža, dostupne i čari spoljnog bazena sa termalnom vodom, temperature čak 35 stepeni. Uz čist vazduh, prijatnu okolinu, tu je i mogućnost noćnog kupanja.

Termalna voda koja dolazi do hotela ima i preko 60 stepeni, ali se u hotelu hladi, kako bi bila topla i podnošljiva za kupanje. Zahvaljujući tako visokoj temperaturi vode, gosti se ovde mogu kupati i tokom zime.

Pored dobrih uslova za kvalitetan wellness odmor, u Lukovskoj banji ima i dodatnih sadržaja, pa se tako mogu posetiti izložbe suvenira, hrane, pića, a tu je i restoran etno hrane. Pešačkim stazama možete se prošetati i do crkve Svetog  Đorđa na vidikovcu, odakle se vidi panorama Lukovske banje.

Telefon za informacije i rezervaciju smeštaja u hotelu Jelak: 065/255-22-65.

Put do najboljih promo ponuda vodi i preko našeg njuzletera, na koji se možete prijaviti potpuno besplatno.


Share Button
2 Komentara
  1. Aleksandra

    Prelepo 🙂

  2. Dragomir

    U Lukovskon banji ne postoji topla veza sa spoljnim bazenom. Mora da se ide po snegu posle izlaska iz bazena. Novinari bi trebali, na žalost neznaju, da znaju da još hotela u Srbiji ima spoljne bazene koji se greju. Ima bazena u Ribarskoj banji, ima bazena u Prolom banji, ima bazena u Sokobanji, ima bazena u Ždrelu, ima bazena u Arandjelovcu… Ima… Izvinjavam se ako sam nekoga zabiravio.

Ostavi komentar

Top