Srpski spa hoteli sa otvorenim bazenima

Planirate letnji odmor a niste još uvek odlučili gde biste najradije išli? Kombinacija spa centra i otvorenog bazena, uz prijatan enterijer hotela i kvalitetnu uslugu, ispunjava sve uslove za dobar odmor.

Predstavljamo vam 12 spa hotela sa otvorenim bazenima, koji se nalaze na atraktivnim destinacijama u Srbiji.

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi Čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi Čardaci, Kopaonik

Kraljeve čardake okružuje predivni ambijent Kopaonika. Hotel poseduje spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, zatim đakuzi na otvorenom, saune, tursko kupatilo, slanu sobu i ostale spa sadržaje.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Kraljevi čardaci: 065/255-22-75.

Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik

Nalazi se na prelepom mestu, u banji Vrdnik, na obroncima Fruške Gore. Uz divnu prirodu, hotel nudi gostima potpuni komfor i brojne sadržaje poput spa centra, zatvorenog i otvorenog bazena, restorana i odlično opremljenih soba i apartmana.

Wellness centar nudi veliki izbor luksuznih tretmana za duhovno opuštanje i regeneraciju organizma: spa kapsulu, različite vrste masaže, tretmane lica i tela, saune itd.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Premier Aqua: 065/255-22-75.

Hotel Prezident, Novi Sad

Hotel Best Western Prezident, Novi Sad

Hotel Prezident, Novi Sad

Ako ste više za gradsku varijantu i vikend odmore, prelepi Novi Sad pored atraktivnih lokacija, ima u turističkoj ponudi i pravi biser među hotelima – Prezident hotel sa 5 zvezdica.

Zatvoreni i otvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi i mogućnost zakupa wellness centra, deo su odlične ponude ovog hotela.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Prezident: 065/255-22-65.

Izvor, Aranđelovac

Hotel Izvor, Aranđelovac

Hotel Izvor, Aranđelovac

Nalazi se na samo 75 km od Beograda, u Aranđelovcu, u podnožju planine Bukulja. Hotel leži na izvorima mineralne vode, okružen zelenim šumama i vinogradima. Poseduje najprestižniji wellness centar u regionu, a obiljem sadržaja i prijatnim ambijentom omogućuje gostima nezaboravne trenutke.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Izvor: 065/255-22-65.

Solaris, Vrnjačka banja

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Nalazi se u mirnom delu Vrnjačke banje, pruža odlične uslove za odmor i uživanje. Poseduje komforne sobe i apartmane, wellness centar sa zatvorenim i otvorenim bazenima, đakuzijem, slanom sobom, saunama itd.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Solaris: 065/255-22-65.

Prezident Palić

Hotel Prezident Palić

Hotel Prezident Palić

Hotel Prezident se nalazi na svega 50 metara od obale jezera Palić, u divnom ambijentu stoletnog parka. Pored otvorenog i zatvorenog bazena sa đakuzijem, gostima su na raspolaganju i finska sauna, hidromasažni bazen, fitnes centar, masaže i druge usluge.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Prezident Palić: 065/255-22-65.

Hotel Stara planina

Hotel Falkensteiner, Stara planina

Hotel Stara planina

Ljubitelji prirode i aktivnog odmora mogu na Staroj planini pronaći sve što im je potrebno za odmor. Brojni vodopadi, najviši vrh Srbije Midžor, vožnja bicikla, organizovane šetnje i mnoge druge aktivnosti obogatiće vaš boravak.

Hotel raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenom, saunama, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom, fitnes salom i drugim wellness sadržajima.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Stara planina: 065/255-22-75.

Radan, Prolom banja

ProlomPivo

Hotel Radan, Prolom banja

Prolom banja je poznata destinacija za lečenje bolesti bubrega, organa za varenje, reumatizma, kožnih i drugih bolesti. Hotel Radan u Prolom banji raspolaže sa 210 soba, kafe barom sa poslastičarom, etno krčmom i veoma dobrim spa centrom.

Pored velikog bazena sa termalnom vodom, tu su i saune, tepidarijum, slana soba, đakuzi kade, razne masaže i tretmani.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Radan: 065/255-22-65.

Villa Breg, Vršac

Hotel Villa Breg, Vršac

Hotel Villa Breg, Vršac

Kao prijatno mesto za odmor, na obroncima Vršačkih planina, hotel Villa Breg nudi svojim gostima sve uslove za kvalitetan odmor. Otvoreni bazen sa neverovatnim pogledom na banatsku ravnicu i grad Vršac, unutrašnji bazen, hidromasažna kada, finska sauna, parno kupatilo, samo su neki od sadržaja u kojima možete uživati.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelu Villa Breg: 065/255-22-75.

Jelak i Kopaonik, Lukovska banja

Hotel Jelak, Lukovska banja

Hotel Jelak, Lukovska banja

Na istočnim padinama Kopaonika smeštena je Lukovska banja, sa izvorima mineralne vode, netaknutom prirodom i čistim vazduhom. Lukovska banja je najviša banja u Srbiji, pošto se nalazi na 680 metara nadmorske visine.

U hotelima Jelak i Kopaonik možete pronaći dobar smeštaj, a od wellness sadržaja na raspolaganju su vam sauna, đakuzi sa termalnom vodom, hidromasažne kade i otvoreni bazeni. Postoji i medicinski blok za lečenje reumatizma, osteoporoze i drugih oboljenja.

Informacije i rezervacija smeštaja u hotelima Jelak i Kopaonik: 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.