Srpski SPA hoteli sa otvorenim bazenima

Srpski SPA hoteli sa otvorenim bazenima

Planirate letnji odmor a niste još uvek odlučili gde biste najradije išli? Kombinacija spa centra i otvorenog bazena, uz prijatan enterijer hotela i kvalitetnu uslugu, ispunjava sve uslove za dobar odmor.

Predstavljamo vam 10 spa hotela sa otvorenim bazenima, koji se nalaze na atraktivnim destinacijama u Srbiji.

Kraljevi čardaci
Premier Aqua
Hotel Grand
Hotel Prezident
Hotel Gorski
Solaris
Prezident Palić
Fruške terme
Hotel Stara planina
Villa Breg

Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kraljeve čardake okružuje predivni ambijent Kopaonika. Hotel poseduje spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, zatim đakuzi na otvorenom, saune, tursko kupatilo, slanu sobu i ostale spa sadržaje.

Premier Aqua, Vrdnik

Nalazi se na prelepom mestu, u banji Vrdnik, na obroncima Fruške Gore. Uz divnu prirodu, hotel nudi gostima potpuni komfor i brojne sadržaje poput spa centra, zatvorenog i otvorenog bazena, restorana i odlično opremljenih soba i apartmana.

Wellness centar hotela Premier aqua nudi veliki izbor luksuznih tretmana za duhovno opuštanje i regeneraciju organizma: spa kapsulu, različite vrste masaže, tretmane lica i tela, saune itd.

Hotel Grand, Kopaonik

Grand Hotel & SPA se nalazi na Kopaoniku, u samom središtu turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, na 1770 metara nadmorske visine.

Ljubiteljima vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju su sve blagodeti novootvorenog luksuznog SPA & Wellness centra “Grand Oaza” na 1800m2, opremljenog po uzoru na svetske SPA centre.

Hotel Prezident, Novi Sad

Ako ste više za gradsku varijantu i vikend odmore, prelepi Novi Sad pored atraktivnih lokacija, ima u turističkoj ponudi i pravi biser među hotelima – Prezident hotel sa 5 zvezdica.

Zatvoreni i otvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi i mogućnost zakupa wellness centra, deo su odlične ponude ovog hotela.

Hotel Gorski, Kopaonik

Hotel Gorski se nalazi u samom turističkom centru Kopaonika, na idealnoj startnoj poziciji za istraživanje prirode i planinskih sadržaja. Osim toga što se nalazi na odličnoj lokaciji na Kopaoniku, hotel ima SPA centar veličine čak 390 kvadrata sa zatvorenim i otvorenim bazenom, saunom, slanom sobom, parnim kupatilom i tepidarijumom.

Solaris, Vrnjačka banja

Solaris resort se nalazi u mirnom delu Vrnjačke banje, pruža odlične uslove za odmor i uživanje. Poseduje komforne sobe i apartmane, wellness centar sa zatvorenim i otvorenim bazenima, đakuzijem, slanom sobom, saunama itd.

Prezident Palić

Hotel Prezident se nalazi na svega 50 metara od obale jezera Palić, u divnom ambijentu stoletnog parka. Pored otvorenog i zatvorenog bazena sa đakuzijem, gostima su na raspolaganju i finska sauna, hidromasažni bazen, fitnes centar, masaže i druge usluge.

Fruške terme, Vrdnik

Jedan od najnovijih hotela u Vrdniku su Fruške terme – prve terme u Srbiji. Fruške terme imaju čak 9 bazena sa termalnom vodom, medicinski blok i wellness centar. Hotel ima više od 200 soba za smeštaj gostiju, a uz SPA i Wellness program, gostima su na raspolaganju i tretmani lica, tela, masaže i rituali.

Hotel Stara planina

Ljubitelji prirode i aktivnog odmora mogu na Staroj planini pronaći sve što im je potrebno za odmor. Brojni vodopadi, najviši vrh Srbije Midžor, vožnja bicikla, organizovane šetnje i mnoge druge aktivnosti obogatiće vaš boravak.

Hotel Stara planina raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenom, saunama, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom, fitnes salom i drugim wellness sadržajima.

Villa Breg, Vršac

Kao prijatno mesto za odmor, na obroncima Vršačkih planina, hotel Villa Breg nudi svojim gostima sve uslove za kvalitetan odmor. Otvoreni bazen sa neverovatnim pogledom na banatsku ravnicu i grad Vršac, unutrašnji bazen, hidromasažna kada, finska sauna, parno kupatilo, samo su neki od sadržaja u kojima možete uživati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.