Kuda za SPA vikend?

Kuda za SPA vikend?

Kako bismo vam rešili nedoumicu, predstavićemo vam najatraktivnije wellness destinacije u Srbiji i najpopularnije promo ponude domaćih SPA hotela.

Banje

Vrnjačka banja je izuzetno popularna turistička destinacija, a u hotelima Merkur i Fontana možete se opustiti uz odlične wellness sadržaje.

Od ostalih banjskih SPA hotela, ističu se hoteli Radan u Prolom i Jelak u Lukovskoj banji. Tu je takođe i Premier Aqua hotel koji se nalazi u banji Vrdnik, čiji je paket „Fruškogorski SPA vikend“ veoma tražen.

Za nešto starije goste, idealan izbor je Banja Junaković sa brojnim promo paketima.

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Planine

Zlatibor i Kopaonik su obavezne destinacije za ljubitelje planinskog odmora. Uz opuštanje u lepom prirodnom ambijentu, gosti će u tamošnjim SPA hotelima imati doživljaj potpune relaksacije.

Hotel Mona na Zlatiboru i Kraljevi čardaci na Kopaoniku ostaviće na vas veoma pozitivan utisak kvalitetom usluge i wellness ponudom.

Hotel Izvor, Aranđelovac

Hotel Izvor, Aranđelovac

Gradovi

Vojvođanska mesta prednjače sa dobrom wellness ponudom, pa je tako vrlo popularan hotel Premier Prezident  s obzirom na to da se nalazi u romantičnim Sremskim Karlovcima i da ima 5 zvezdica a takođe ima i nekoliko zanimljivih promo paketa.

Među traženijim destinacijama nalaze se i Novi Sad i Vršac, odnosno hoteli Prezident i Villa Breg. Upravo hotel Villa Breg ima dve interesantne promo ponude za porodični i romantični spa vikend.

Od ostalih mesta u Srbiji, veliko je interesovanje za hotel Izvor koji se nalazi u Aranđelovcu i poseduje jedan od najboljih wellness centara u regionu.

Za sve informacije o navedenim hotelima i rezervacije, pozovite nas na 065/255-22-65 ili 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.