Peti rođendan sajta Wellness-spa.rs

Peti rođendan sajta Wellness-spa.rs

Miloš Petrović, reč osnivača:

Sajt Wellness-spa.rs sam 2010. godine pokrenuo sa idejom da na jednom mestu prezentujem sve spa i wellness centre u Srbiji. Veliki sam ljubitelj plivanja i saune, što uz parno kupatilo smatram osnovom (spa) uživanja. Spa je u zagradi jer dugo nisam koncept uživanja u vodi doživljavao kao spa, dok nisam pokrenuo sajt i krenuo detaljnije time da se bavim. Sve je zapravo i krenulo iz te ljubavi prema vodi i opuštanju, a najlepši su poslovi u kojima možete svakodnevno da uživate.

wellnessspars-MilosPetrovic-foto01

Već nakon 6 meseci postojanja, koncept sajta je proširen i na hotele koji nude spa usluge. Bio sam svestan da ciljna grupa, svi vi koji volite spa centre i hotele, sigurno postoji, a velika poseta koju sajt Wellness-spa.rs danas ima je i dokaz da je cela ideja imala smisla.

Sajt Wellness-spa.rs danas obeležava pet godina postojanja.  Mesečno beleži oko 40.000 poseta iz, kako volim to da kažem, direktne ciljne grupe, svih vas koji volite spa centre, spa hotele, domaće banje, planinske centre, odmor u prirodi, u našoj lepoj Srbiji.

Nakon dve godine rada je tim našeg sajta uvećan, a u jednom trenutku smo shvatili da je fokus svega onoga što radimo zapravo na domaćem turizmu. Često nam kolege iz hotela sa kojima sarađujemo i koje promovišemo naglašavaju da dovodimo najviše gostiju od svih domaćih turističkih agencija. Ponosni smo na činjenicu da svakodnevno doprinosimo domaćem turizmu, a da toga, priznajem, prve dve godine rada nismo ni bili svesni.

wellnessspars-WellnessSpa-foto03

Koncept našeg sajta je u potpunosti okrenut ka vama kao posetiocima i potencijalnim gostima spa centara i hotela. Svakoga dana se trudimo da od hotela dobijemo najbolje promotivne ponude za vas, naše koleginice Goca i Marija vam putem telefona i mejla daju savete, porede hotele, biraju za vas najbolju cenu i promo pakete koji će vam odgovarati. Vas kao naše drage posetioce će finalno plaćanje isto koštati kao da ste direktno dobili hotel, jer mi i jesmo u svakom trenutku na vezi sa kolegama na recepcijama, a svoju proviziju uzimamo isključivo od hotela.  

Naš web sajt je u međuvremenu predstavljen na više konferencija o turizmu i internetu. Svakoga meseca se putem našeg sajta kreira više stotina rezervacija. Maksimalno smo predani ovom zadatku jer pre svega volimo svoj posao. Među nama govoreći, kako da ga i ne volimo kad povremeno i mi sami skoknemo do nekih od hotela, na osnovu čega imamo dvostruku korist: naše lično uživanje ali i informaciju više iz prve ruke za sve vas koji želite da sutradan odete u neki od tih hotela.

wellnessspars-MilosPetrovic-foto02

Trudimo se da vas putem društvenih mreža, Fejsbuka, Instagrama, Tvitera, kao i njuzletera redovno obaveštavamo o svim aktuelnim promotivnim paketima i novim spa hotelima. Odlučili smo se da radimo isključivo sa domaćim hotelima jer verujemo u domaći turizam. Verujemo u to da hoteli Mona, Izvor, Falkenštajner, Merkur, Premier Aqua, Premier Prezident i ostalih 25 hotela i spa centara sa kojima sarađujemo itekako imaju šta da vam ponude.

Mi i hotelijeri svih pomenutih hotela imamo istu misiju, a to je da vam boravak u nekoj od domaćih destinacija ostane u najlepšim uspomenama.

wellnessspars-WellnessSpa-foto04

Hvala vam što ste deo one prave spa publike i hvala vam što ste naš rođendanski tekst pročitali do kraja, jer tim povodom želimo i da vas rođendanski nagradimo. Pošaljite nam mejl sa svojim podacima na rodjendan@wellness-spa.rs čime konkurišete za 3 nagrade: Spa vikend u hotelu Premier Prezident u Sremskim Karlovcima, Spa vikend u hotelu Merkur i tradicionalnu Tajlandsku masažu od 60 minuta u Thai Spa centru u Beogradu. Rok za slanje mejlova je 30. novembar u 20 sati. Metodom slučajnog broja ćemo odabrati dobitnike.

NAPOMENA! Izvučeni su dobitnici nagrada. Ovde možete pogledati spisak dobitnika.

Hvala vam što nas pratite!

2 komentara

  • Da li se znaju dobitnici nagrada? Nigde niste objavili njihova imena.

  • Poštovani Dragane,
    pri dnu teksta nalazi se link sa spiskom dobitnika nagrada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.