TOP 3 banjska spa hotela u Srbiji

TOP 3 banjska spa hotela u Srbiji

Nakon prošlonedeljne liste Top 5 domaćih spa hotela po broju ostvarenih noćenja putem sajta Wellness-spa.rs, predstavljamo vam i TOP 3 banjska spa hotela u Srbiji.

JelakTekst2

3. Hotel Radan, Prolom banja

Pored više od 200 smeštajnih jedinica, hotel Radan raspolaže još i wellness centrom sa bazenom, saunom, slanom sobom, đakuzi kadom i drugim sadržajima, ali i medicinskim delom u kojem se sprovode savremeni tretmani za lečenje bolesti bubrega, organa za varenje, kožnih bolesti i drugih oboljenja.

Radan otvoreni bazen

Hotel Radan, Prolom banja

Hotel Radan poseduje veoma lep spoljni bazen, na kojem za dodatno rashlađivanje tokom letnjih meseci možete koristiti jedinstveno Prolom pivo.

Za razliku od ostalih hotela sa ove liste, u Radanu je nešto slabija popunjenost smeštajnih kapaciteta tokom zimskog perioda. To se ipak već nakon renoviranja, od 1. marta 2016. može promeniti. Pročitajte i kratki putopis sa utiscima naših gostiju iz Prolom banje.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovoj stranici.

2. Hotel Merkur, Vrnjačka banja

S obzirom na popunjenost kapaciteta, imamo utisak da bi i dva Merkura bila nedovoljna za veliko interesovanje koje vlada za ovim hotelom. U trci sa Lukovskom banjom izgubio je bukvalno u „foto finišu“. Hotel Merkur je gotovo podjednako interesantan gostima tokom cele godine.

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Hotel Merkur, Vrnjačka banja

Pored većeg bazena za plivače, hotel Merkur poseduje i mali bazen sa termalnom vodom, idealan za uživanje. Za odmor u Merkuru stalno je dostupno nekoliko promo paketa, od onih koji uključuju terapije, do klasičnih spa aranžmana.

Uz lekovite mineralne vode, lekovito blato i savremene dijagnostičke metode, u Merkuru se uspešno objedinjuju zdravstveni i wellness paketi za svakog gosta.

Velika prednost hotela Merkur je i to što se nalazi u Vrnjačkoj banji, koja je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Srbiji.

1. Hotel Jelak, Lukovska banja

Izgrađen 2009. godine, hotel Jelak raspolaže spa centrom sa saunom, đakuzi bazenom sa termalnom vodom, hidromasažnom kadom i većim spoljnim bazenom. Gostima su u medicinskom bloku na raspolaganju i savremeni tretmani za lečenje reumatizma, osteoporoze i drugih bolesti.

Hotel Jelak, Lukovska banja

Hotel Jelak, Lukovska banja

Hotel Jelak u Lukovskoj banji podjednako je atraktivan i leti i zimi, jer je spoljni bazen, bez obzira na vremenske uslove, uvek pogodan za kupanje, zahvaljujući termalnoj vodi.

Hotel možete pogledati i rezervisati na ovoj stranici.

U ovom hotelu smeštaj se često rezerviše i po 6 meseci unapred, pa s obzirom na interesovanje i broj ostvarenih noćenja – ovo je trenutno banjski hotel broj 1 u Srbiji.

Prijavite se na našu mejling listu i ne propustite atraktivne promo ponude hotela. Putem sajta Wellness-spa.rs i našeg call centra uvek možete rezervisati ponuđene hotele bez provizije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.