Banje u Srbiji

Sa brojnim wellness sadržajima i kvalitetnom uslugom, banje u Srbiji važe za veoma tražene destinacije za odmor. Predstavljamo vam 8 domaćih SPA hotela i njihove promo pakete.

Prolom banja

Wellness centar hotela Radan u Prolom banji može da ponudi gostima veliki bazen sa termalnom vodom, saunu, đakuzi, tepidarijum, slanu sobu itd.

Prolom banja, hotel Radan

Prolom banja, hotel Radan

Masaže toplim vulkanskim kamenjem, medom i čokoladom samo su deo bogate ponude. U blizini hotela je i etno krčma sa specijalitetima ispod sača.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65

 

Lukovska banja

Smeštena na istočnim padinama Kopaonika, na 680 metara nadmorske visine, Lukovska banja važi za najvišu banju u Srbiji. Obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda, čist vazduh, hotel Kopaonik i hotel Jelak čine Lukovsku banju jednim od najpopularnijih banjskih centara kod nas.

Lukovska banja, hoteli Jelak i Kopaonik

Lukovska banja, hoteli Jelak i Kopaonik

Od wellness sadržaja goste očekuju sauna, bazen sa termalnom vodom, hidromasažne kade…

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65

 

Banja Vrdnik

Mir Fruške Gore, moderne smeštajne jedinice hotela Premier Aqua, wellness centar sa bogatim sadržajima i aqua medica centrom, banja Vrdnik privlači sve veći broj gostiju.

Banja Vrdnik, hotel Premier Aqua

Banja Vrdnik, hotel Premier Aqua

Gostima je na raspolaganju wellness centar sa masažama, saunama, spa kapsulom, otvorenim i zatvorenim bazenima sa termalnom vodom i brojnim drugim sadržajima.

Promo ponude: Fruškogorski spa, Wellness paket radnim danima

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75

 

Vrnjačka banja

Popularnosti Vrnjačke banje kao destinacije za wellness odmor doprinose u velikoj meri dva izuzetna objekta – Specijalna bolnica Merkur i hotel Solaris.

Lekovitim mineralnim vodama i blatom, kao i savremenim dijagnostičkim metodama, SB Merkur uspešno objedinjuje zdravstvene i wellness pakete za svakog pojedinca.

Vrnjačka banja, hoteli Merkur i Solaris

Vrnjačka banja, hoteli Merkur i Solaris

U mirnom delu Vrnjačke banje, nedaleko od banjskog centra i promenade nalazi se hotel Solaris, sa komfornim sobama i apartmanima.

SPA centar u Solarisu uključuje zatvoreni i otvoreni bazen, tursko kupatilo, saunu, slanu sobu, đakuzi, tepidarijum i druge sadržaje.

Promo ponude: Ekskluzivni wellness paket, Porodični paket (Solaris), Wellness pansion u Merkuru

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65 (Solaris), 065/255-22-75 (Merkur)

 

Banja Junaković

Smeštena na severozapadu Vojvodine, u blizini Apatina i Dunava, Banja Junaković je okružena prelepom hrastovom šumom i nudi odlične uslove za miran odmor i uživanje u prirodi.

Banja Junaković

Banja Junaković

Termomineralni izvori potiču sa dubine od 700 metara, a dostižu temperaturu od 50 stepeni, pa se voda rashlađuje. Lečenje reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, kao i wellness ponuda sa masažama, tretmanom tela algama, saunama i bazenima čine zanimljivu ponudu Banje Junaković.

Promo ponude: Vikend za dvoje, Wellness vikend

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65

 

Aranđelovac

U podnožju Bukulje, na svega 75 km od Beograda nalazi se hotel Izvor sa 5 zvezdica. Najprestižniji wellness centar u Srbiji garantuje gostima vrhunsku uslugu i prijatan ambijent.

Arandjelovac Hotel Izvor

Aranđelovac, hotel Izvor

U ponudi se nalaze bazeni, đakuzi, parno kupatilo, sauna, ruska banja, veseli tuševi itd.

Pored toga gostima su na raspolaganju i masaže, fitnes centar, veliki akva park i brojni zabavni sadržaji uključujući i sportske terene.

Promo ponude: Vikend wellness & spa paket, Vikend za zaljubljene

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.