Caesar Spa - Cezar Spa - Beograd

Caesar SPA

Pukovnika Bacića 1a, Dedinje, Beograd

060 5000 600
Telefon za rezervacije

Caesar Spa centar osnovan je 2016. godine, i predstavlja prvi privatni SPA centar u Beogradu, sa ciljem da posetiocima pruži mogućnost da se opuste u potpunoj privatnosti i luksuznom ambijentu, inspirisanom rimskom arhitekturom.

Nalazi se u jednom od najlepših krajeva Beograda, na Dedinju, u ulici Pukovnika Bacića. Zakupljeni termin može koristiti maksimalno 6 osoba, što znači da je naš prostor pogodan za manje proslave, privatna okupljanja i team building. Vaša privatnost je za nas najbitnija, zato u okviru Caesar Spa centra na raspolaganju imate parking mesto u našoj garaži.

Obe Spa zone raspolažu đakuzijem, spavaćom sobom, turskim kupatilom i lounge prostorom. Prva spa zona pored navedenog poseduje i saunu, dok VIP Spa nudi i opciju noćenja, veći prostor za opuštanje, kao i slanu sobu. Uz posetu spa centru na poklon dobijate flašu crnog i belog vina, gaziranu ili negaziranu vodu i sokove.

Caesar Spa centar predstavlja mesto gde ćete pronaći harmoniju između uma i tela na jedinstven način uz posebnu, personalizovanu uslugu. Odaberite jednu od dve premium Spa Zone i prepustite se užitku u momentima rezervisanim samo za Vas. Za dodatni užitak na raspolaganju imate i izbor od 5 različitih tipova masaža.

Cenovnik

  • SPA 2h za 2 osobe – 12.000 rsd / svaki dodatni sat ili dodatna osoba – 4.000 rsd
  • VIP SPA 2h za 2 osobe – 14.000 rsd / svaki dodatni sat ili dodatna osoba – 5.000 rsd
  • SPA od 8 do 12h za 2 osobe – 8.000 rsd / svaki sledeći sat ili dodatna osoba – 1.000 rsd
  • VIP SPA od 8 do 12h za 2 osobe – 10.000 rsd / svaki sledeći sat ili dodatna osoba – 1.000 rsd

Osnovne informacije

Radno vreme: 10-24h

Adresa: Pukovnika Bacića 1a, 11040 Dedinje, Beograd

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.