Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Antički stil enterijera u kombinaciji sa najmodernijim wellness tretmanima veoma brzo podstiče najviši božanstveni nivo relaksacije. Ambijent je inspirisan rimskim termama, ali je ponuda prilagođena savremenom muškarcu i ženi. Zavirite u mir i luksuz koji krase ovo mesto.

Odlazak u javno kupatilo u starom Rimu imao je podjednak značaj i doživljaj kao odlazak u pozorište ili na gladijatorske borbe. Kupanje nije predstavljalo samo higijenu nego složeno zadovoljstvo.

Caesar Spa Club otvoren je u maju 2016. godine. Poseban akcenat stavljen je na privatnost, te naši gosti parkiraju vozila u prostranoj garaži u sklopu kompleksa. Zakupljeni termin može koristiti maksimalno 6 osoba. Kako bismo Vas što bolje ugostili, obezbedili smo sav koristan asesoar – peškire, bade mantile i papuče, fen za kosu i pribor za higijenu.

U ponudi je i veliki izbor masaža: holistička masaža, terapija celulita, masnih naslaga i strija, terapija medom, aromaterapija, sportska i kraljevska masaža. Tu su i indijske tehnike masaže, zatim tibetanska masaža, refleksoterapija, masaža trudnica i dece, kao i limfna drenaža i masaža stopala.

Radno vreme: ponedeljak – nedelja, od 10h do 24h

Nedavno je otvoren i novi VIP deo Caesar Spa Club-a, koji izgleda ovako:

 

Kontakt podaci

Adresa: Pukovnika Bacića 1a, 11040 Dedinje, Beograd
Telefoni: +381 60 5000 600, +381 60 0705 180

Sajt: www.caesarspa.rs

Saznajte prvi

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
Top