Marconio Wellness Club - Zemun

Promo ponude SPA centara u Beogradu

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Marconio Wellness Club

Marconio Wellness Club nalazi se u mirnom kraju Zemuna, na 9 km od centra Beograda i 10 minuta vožnje od aerodroma Nikola Tesla. Trenutno u ponudi ima tri ekskluzivna apartmana.

Apartman 1 se prostire na 90 metara kvadratnih i u sklopu njega nalaze se bazen, finska sauna od kedrovog drveta, parno kupatilo, đakuzi za 6 osoba i aroma tuš. Uz navedeno, apartman poseduje i spavaću sobu sa bračnim krevetom. Odmah do bazena nalazi se zona dnevnog boravka, sa velikim TV-om.

Bazen je dimenzija 6 x 4.5 x 1.4 m, poseduje turbo jet za plivanje u mestu a voda u njemu je 30 stepeni. Temperatura vode u đakuziju je 37 stepeni, a svako sedalno mesto ima različiti tip masaže.

Termini i cene:
11-14h = 90 eur
15-19h = 120 eur
20-10h = 250 eur (noćenje)

 

Apartman 2 raspolaže sličnom kvadraturom, a poseduje spavaću sobu, kuhinju sa šankom, dnevni boravak i malu prostoriju sa pomoćnim ležajem. U dnevnom boravku se nalazi velika ugaona garnitura koja se lako može pretvoriti u bračni krevet, tako da u apartmanu može boraviti 6 osoba.

Od wellness sadržaja ima đakuzi za 3 osobe, finsku saunu, parno kupatilo, slanu sobu i aroma tuš.

Posebno je romantičan kamin na bio gorivo, na koji se pruža pogled iz dnevne sobe, đakuzija i parnog kupatila.

Termini i cene:
11-14h = 60 eur
15-19h = 80 eur
20-10h = 150 eur (noćenje)

 

Oba apartmana opremljena su mini barom, aparatom za kafu i led, osveživačem vazduha, podnim grejanjem, muzičkim sistemom i internetom u svim prostorijama, kao i besplatnim parkingom ispred samog objekta.

Marconio Wellness Club poseduje profesionalni sistem ventilacije, klimatizacije i odvlaživanja, tako da se nemože desiti da vidite mokre ili vlažne zidove, prozore i stakla jer se nivo vlage u prostoriji automatski reguliše.

 

Apartman 3 je manji od prethodna dva i predviđen je za boravak 2 osobe. Poseduje spavaću sobu, sa velikim bračnim krevetom, kuhinju i toalet. Od wellness sadržaja, u apartmanu se nalaze sauna, đakuzi i parno kupatilo.
U apartmanu se nalazi veliki akvarijum koji ima dodatno umirujuće dejstvo.

Termini i cene:
11-14h = 60 eur
15-19h = 80 eur
20-10h = 100 eur (noćenje)

Cenovnik

Wellness-Spa Magazin

Naš tim istražuje i piše korisne članke samo za vas

vidi sve iz magazina