Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Saruna Wellness

Lokacija: Ada Ciganlija, Crowne Plaza, Beograd
Informacije i rezervacije
011/2204-193


Share Button
Lokacija: Ada Ciganlija, Crowne Plaza, Beograd
Informacije i rezervacije
011/2204-193

Fitness i wellness centar Saruna Crowne Plaza

Fitness i wellness centar Saruna Crowne Plaza prostire se na 1650m2 i nalazi se u samom epicentru poslovne i trgovinske zone, na Novom Beogradu. U potpuno renoviranom hotelu (bivši hotel Continental) nalazi se luksuzno i moderno opremljen prostor sa zatvorenim bazenom, fitness zonom, finskom saunom, parnim kupatilom, sa 20 ležećih i 39 sedećih mesta pored bazena, vitamin barom, sa četiri lux sobe za beauty tretmane i naravno baštom koja se prostire na 700m2 i koja je predviđena za sunčanje i odmaranje u letnjem periodu.

Pored toga nudimo bogat sadržaj dodatnih usluga kao i specijalne programe treninga.

Jedan od osnovnih prioriteta spa zone jeste oslobađanje od stresa, imajući u vidu da je stres danas najčešći uzrok mnogih bolesti. Usluge spa centra usredsređuju se na oslobađanje od stresa uma, tela i duha. Glavne dobrobiti spa jesu stimulacija energije koja kruži telom, poboljšanje fleksibilnosti tela, dovođenje u red krvnog pritiska, lečenje emotivnog bola, manje vidljivo starenje kože, negovanje kože, detoksikacija tela, bolja cirkulacija, redukovanje težine, otklanjanje nesanice.

Radno vreme: svakog dana od 06:30 – 22:00h.

Kontakt podaci:

Adresa: Vladimira Popovića 10, 11070 Novi Beograd

Tel: +381 11 2204 193

Tel: +381 60 33 58 770

E-mail: plaza@saruna.rs

 

Wellness centar Ada Oaza

Sarunin Wellness centar Ada Oaza nalazi se na jednoj od najlepših beogradskih lokacija – Adi Ciganliji. Oaza u srcu grada, pored reke i savskog jezera, pružiće vam komfor, privatnost i toplu atmosferu poput izleta van grada. Bilo da ste vežbač ili rekreativac, priroda, šetnja i vožnja bicikla može biti savršen uvod u posetu klubu ili nastavak aktivnosti koju kod nas započnete.

U ovom klubu  Comfort linije, površine 700 m², možemo vam ponuditi Fitness & Spa sadržaje.

U fitness zoni kluba su dobro opremljena teretana, sa spravama brendova Life Fitness i Technogym, terasa za letnje vežbanje, sa stonim tenisom i boks-vrećom i naši iskusni treneri koji će vam pomoći da zamisao svog zdravlja i tela pretočite u stvarnost, kroz individualne programe koji se sprovode u ovom klubu.

Spa zona sadrži relaks bazen, sa slanom vodom temperature 30°C, džetom za plivanje u mestu, hidromasažom, finsku saunu, parno (tursko) kupatilo, tepidarium dužine 10 metara. Takođe, Spa zona je i prostor za relaksaciju – sa ležaljkama i ambijentalnom muzikom.

Vrhunski fizioterapeuti u klubu su tu da vam pruže dodatnu negu koje vaše telo zaslužuje – bilo da vam je potrebno da se opustite i oslobodite stresa ili rešite problem bolnih leđa i upala mišića, ili da se spremite za smele odevne kombinacije kroz anticelulit tretmane. Kvalitetna kozmetika koju koristimo uliva sigurnost da će tretmani lica za koje se odlučite dati potpun efekat na vašoj koži.

Od dodatnih sadržaja tu je slana pećina, jedinstvena u Srbiji, medicinski sertifikovana, sa 8 tona soli iz Mrtvog mora i mikropropusnim zidovima – pa jedan tretman u slanoj sobi menja čak tri dana na moru! Terapeutska svojstva slane sobe su brojna: čisti respiratorne puteve, deluje protiv hroničnih infekcija i alergija, bronhitisa i astme.

Klub raspolaže i Vitamin bar – lobijem, gde možete popiti neki od fantastičnih sveže ceđenih voćnih koktela, proteinski napitak, kafu ili se odmoriti posle treninga.

Od sadržaja klub ima u ponudi Fitness članstva, Fitness & Spa članstva – a sve to u mesečnim, tromesečnim, polugodišnjim i godišnjim paketima. Tu su i masaže, tretmani, individualni treninzi ali i samostalno vežbanje, slana soba, poklon vaučeri, Vitamin bar i još mnogo toga. Imamo veliki parking, a omogućavamo i pogodnosti pri kupovini kartica za ulazak vozilom na teritoriju JP Ada Ciganlija.

Kontakt podaci:

Tel: 011/3551-559

Tel: 060/3358-777

E-mail: ada@saruna.rs

Saznajte prvi

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
Top