Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Saruna Wellness

Lokacija: Ada Ciganlija, Crowne Plaza, Hotel Park, Beograd
Informacije i rezervacije
0603358810


Share Button
Lokacija: Ada Ciganlija, Crowne Plaza, Hotel Park, Beograd
Informacije i rezervacije
0603358810

Fitness i wellness centar Saruna Crowne Plaza

Fitness i wellness centar Saruna Crowne Plaza prostire se na 1650m2 i nalazi se u samom epicentru poslovne i trgovinske zone, na Novom Beogradu. U potpuno renoviranom hotelu (bivši hotel Continental) nalazi se luksuzno i moderno opremljen prostor sa zatvorenim bazenom, fitness zonom, finskom saunom, parnim kupatilom, sa 20 ležećih i 39 sedećih mesta pored bazena, vitamin barom, sa četiri lux sobe za beauty tretmane i naravno baštom koja se prostire na 700m2 i koja je predviđena za sunčanje i odmaranje u letnjem periodu.

Pored toga nudimo bogat sadržaj dodatnih usluga kao i specijalne programe treninga.

Jedan od osnovnih prioriteta spa zone jeste oslobađanje od stresa, imajući u vidu da je stres danas najčešći uzrok mnogih bolesti. Usluge spa centra usredsređuju se na oslobađanje od stresa uma, tela i duha. Glavne dobrobiti spa jesu stimulacija energije koja kruži telom, poboljšanje fleksibilnosti tela, dovođenje u red krvnog pritiska, lečenje emotivnog bola, manje vidljivo starenje kože, negovanje kože, detoksikacija tela, bolja cirkulacija, redukovanje težine, otklanjanje nesanice.

Radno vreme: svakog dana od 06:30 – 22:00h.

Kontakt podaci:

Adresa: Vladimira Popovića 10, 11070 Novi Beograd

Tel: +381 060 33 58 810

Email: plaza@saruna.rs

 

Wellness centar Ada Oaza

 

Sarunin Wellness centar Ada Oaza nalazi se na jednoj od najlepših beogradskih lokacija – Adi Ciganliji. Oaza u srcu grada, pored reke i savskog jezera, pružiće Vam komfor, privatnost i toplu atmosferu poput izleta van grada. Bilo da ste vežbač ili rekreativac, priroda, šetnja i vožnja bicikla može biti savršen uvod u posetu klubu ili nastavak aktivnosti koju kod nas započnete.

U ovom klubu Comfort linije, površine 700 m², možemo Vam ponuditi fitnes & spa sadržaje.

U fitnes zoni kluba su dobro opremljena teretana, sa spravama brendova Life Fitness i Technogym, terasa za letnje vežbanje, sa stonim tenisom i boks-vrećom i naši iskusni treneri koji će Vam pomoći da zamisao svog zdravlja i tela pretočite u stvarnost, kroz individualne programe koji se sprovode u ovom klubu.

Spa zona sadrži relaks bazen, sa slanom vodom temperature 30°C, džetom za plivanje u mestu, hidromasažom, finsku saunu, parno (tursko) kupatilo, tepidarijum dužine 10 metara. Takođe, spa zona je i prostor za relaksaciju – sa ležaljkama i ambijentalnom muzikom.

Vrhunski fizioterapeuti u klubu su tu da Vam pruže dodatnu negu koje Vaše telo zaslužuje – bilo da Vam je potrebno da se opustite i oslobodite stresa ili rešite problem bolnih leđa i upala mišića ili da se spremite za smele odevne kombinacije kroz anticelulit tretmane. Kvalitetna kozmetika koju koristimo uliva sigurnost da će tretmani tela i lica za koje se odlučite dati potpun efekat na vašoj koži.

Klub raspolaže i Vitamin barom. U spa zoni, lobiju ili bašti, gde možete popiti neki od fantastičnih sveže ceđenih voćnih koktela, proteinski napitak, kafu ili se odmoriti posle treninga.

Od sadržaja klub ima u ponudi fitnes, kao i fitnes i spa članstva, a sve to u mesečnim, tromesečnim, polugodišnjim i godišnjim paketima. Tu su i masaže, tretmani, individualni treninzi ali i samostalno vežbanje, slana soba, poklon vaučeri, Vitamin bar i još mnogo toga.

Imamo veliki parking ispred samog kluba, a kao posebnu pogodnost nudimo besplatnu karticu za ulaz vozila na Adu u trajanju izabranog članstva. Takođe uz ovu pogodnost, naši članovi dobijaju masažu dobrodošlice, kao i test trening.

Radno vreme: svakog dana od 8h do 22h

Kontakt podaci:

Adresa: Ada Ciganlija 5

Tel: +381 060 33 58 810

Email: ada@saruna.rs

 

Wellness centar Hotel Park

Saruna Wellness & Fitness centar Hotel Park se nalazi u strogom centru Beograda, u Hotelu Park na Slaviji. Luksuzno i moderno opremljena teretana na Vračaru, u neposrednoj blizini Cvetnog Trga i Beograđanke, prostire se na 250 m2 i sadrži:

Prostor za fitness vežbanje – teretana sa savremenim spravama i visoko profesionalnim trenerskim kadrom.

Specijalizovane individualne treninge za kondicionu pripremu profesionalnih sportista, muških i ženskih rekreativaca, grupne programe, individualne programe ishrane.

Masažni prostor, profesionalni terapeuti i sve vrste masaža (relaks masaža, sportska masaža, anticelulit masaža).

Finsku saunu, prostor za odmor, sobu za kozmetičke tretmane.

Radno vreme: svakog radnog dana od 8h do 22h, subotom od 8h do 16h

Kontakt podaci:

Adresa: Njegoševa 4, Beograd

Tel: +381 060 33 58 810

Email: park@saruna.rs

Saznajte prvi

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
Top