SPA Lux Diamond & Premier Novi Sad

Promo ponude SPA centara u Beogradu

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

SPA Lux Diamond & Premier Novi Sad

SPA Lux Diamond apartman – Novi Sad

Apartman Spa Lux Diamond je nov, luksuzni, prostran apartman koji nudi puno pogodnosti za prijatan i romantičan boravak. Sastoji se od prostrane sobe sa dnevnim boravkom, kuhinje sa trpezarijom i modernog kupatila. Kapacitet: 2 osobe. Apartman se nalazi u ulici Kopernikova 41 u Novom Sadu, u blizini Novosadskog sajma.

Apartman je klimatizovan i poseduje jedinstveni kraljevski krevet sa zvučnicima, veliki LCD TV sa kablovskim kanalima , besplatan wi-fi, kamin, podno grejanje a za potpuni spa užitak gostima su na raspolaganju spa Jakuzzi, tropske kiše i tuš sa masažerima. Kuhinja je potpuno opremljena za višednevni boravak i sadrži frižider i šporet sa rernom. Protočna topla voda je još jedna od pogodnosti koju apartman nudi kao i mašinu za pranje veša, anti-alergijsku posteljinu, green line kozmetiku itd.

Specijalno osvetljenje sa luksuznim nameštajem i opremom čini ovaj apartman idealnim za ljude koji žele da priušte sebi jedinstvene i nezaboravne momente. Privatni parking je dodatna pogodnost za goste koji putuju sopstvenim vozilom!

Spa Lux Diamond apartman je povezan sa susednim apartmanom Spa Lux Premier privatnim i izdvojenim hodnikom što je veoma pogodno za grupe prijatelja. Iznajmljivanje biciklova, rentiranje auta kao i prevoz od aerodroma i nazad je moguće rezervisati uz određenu naknadu.

Fotografije SPA Lux Diamond apartmana

Cenovnik SPA Lux Diamond apartmana

  • Noćenje radnim danima za 2 osobe – 75€
  • Noćenje vikendom za 2 osobe – 90€

Napomena: Dnevni zakup nije moguć.


SPA Lux Premier apartman – Novi Sad

Apartman Spa Lux Premier je nov, luksuzni, prostran apartman koji nudi puno pogodnosti za prijatan boravak. Sastoji se od prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, terase I modernog kupatila. Kapacitet: 4 osobe. Apartman se nalazi u ulici Kopernikova 41 u Novom Sadu, u blizini Novosadskog sajma.

Apartman je klimatizovan  I poseduje kraljevski krevet, poseduje veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, besplatan wi-fi, moderan akvarijum, podno grejanje a za potpuni spa užitak gostima su na raspolaganju jacuzzi, sauna, trenažni bicikl I tuš sa masažerima.

Kuhinja je potpuno opremljena za višednevni boravak i sadrži frižider i šporet sa rernom. Protočna topla voda je još jedna od pogodnosti koju apartman nudi kao i mašinu za pranje i sušenje veša, anti-alergijsku posteljinu, green line kozmetiku itd. Privatni ulaz sa parkinga koji je povezan sa terasom apartmana dodatna je pogodnost za goste koji putuju sopstvenim vozilom!

Spa Lux Premier apartman je povezan sa susednim apartmanom Spa Lux Diamond privatnim i izdvojenim hodnikom što je veoma pogodno za grupe prijatelja. Iznajmljivanje biciklova, rentiranje auta kao i prevoz od aerodroma i nazad je moguće rezervisati uz određenu naknadu.

Fotografije SPA Lux Premier apartmana

Cenovnik SPA Lux Premier apartmana

  • Noćenje radnim danima za 2 osobe – 75€
  • Noćenje vikendom za 2 osobe – 90€

Napomena: Dnevni zakup nije moguć.

Cenovnik

Wellness-Spa Magazin

Naš tim istražuje i piše korisne članke samo za vas

vidi sve iz magazina