Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Oaza Ada Wellness & Spa centar nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu – Adi Ciganliji. Oaza u srcu grada, pored reke Save i savskog jezera, okružena šumom  i svežim vazduhom,  pružiće Vam  komfor, privatnost i toplu atmosferu poput jedinstvenog izleta u prirodi. Na 700 m² prelepo opremljenog prostora, možemo Vam ponuditi različite fitnes & spa sadržaje.

Fitness zona kluba je opremljena Life Fitness i Technogym spravama, a u ponudi se nalazi i pokrivena terasa za vežbanje na svežem vazduhu. Naši iskusni treneri će Vam pomoći da zamisao svog zdravlja i tela pretočite u stvarnost.

Spa zona sadrži relaks bazen, sa slanom vodom temperature 30°C, džetom za plivanje u mestu, hidromasažom, finsku saunu, infra-crvenu saunu, parno (tursko) kupatilo, tepidarijum dužine 10 metara. Takođe, spa zona je i prostor za relaksaciju – sa ležaljkama i ambijentalnom muzikom.

Vrhunski fizioterapeuti u klubu su tu da Vam pruže dodatnu negu koje Vaše telo zaslužuje – bilo da Vam je potrebno da se opustite i oslobodite stresa ili rešite problem bolnih leđa i upala mišića ili da se spremite za smele odevne kombinacije kroz anticelulit tretmane. Kvalitetna kozmetika koju koristimo uliva sigurnost da će tretmani tela i lica za koje se odlučite dati potpun efekat na vašoj koži.

Vitamin bar nudi velikim izbor sveže ceđenih sokova, proteinskih šejkova, pića i napitaka.

Klub nudi članstva na mesečnim, tromesečnim, polugodišnjim i godišnjim paketima, kao i dnevne karte i poklon vaučere. Tu su i masaže, tretmani, individualni treninzi ali i samostalno vežbanje i još mnogo toga.

Oaza Ada nudi i mogućnost privatnog zakupa prostora za slavlja i proslave, kao što su devojačke večeri, godišnjice ili team building programi.

Klub poseduje veliki parking, a kao posebnu pogodnost nudimo besplatnu karticu za ulaz vozila na Adu u trajanju izabranog članstva. Takođe uz ovu pogodnost, naši članovi dobijaju masažu dobrodošlice, kao i test trening.

 

Radno vreme: svakog dana od 8h do 22h

Kontakt podaci:

Adresa: Ada Ciganlija 5

Tel: +381 11 355 15 59, +381 60 335 87 77

Email: ada@saruna.rs

Saznajte prvi

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
Top